Bir torun meselesi

Ya kokuyu geçtim nekadar akli dengesi yerinde olmasa bile erkek sonuçta temizlemek ilk olarak eşine düşer. Annesi olsa amenna. Ama şimdi kaçan elbet o gün gelince yine kaçar. Tabiki üzücü hasta olan kişi için. Ama siz değil eşinizin canla başla temizlemesi gerekir. Allah korusun annem böyle bir durumda olsa eşime mi yaptırıcam. Elim ayağım tutuyorsa o görev elbette benimdir

Ahh tatlım valla bizde de durum öyle..Kayınvalidenin pasaklısı bize denk gelmiş.anamın gelinine imreniyorum şanslı kız vesselam Allah sabır versin bizlere..ne yaparsak Allah rızası için eşlerimiz için yapıyoruz :)

Benim eşimde anacı tatlım yanında 5 dakika oturayım ne oturuyosun diye dürtüklüyor. Ama anası ablası artık işi ögrenmişler. Iş görmeden iş yapıyomus havası veriyorlar erkeklere. Oda sanıyoki beraber yapıyoruz. Iyi taktikleri vallahi ben yapamıyorum. Elim ayağima dolaniyor. Ya o isi yapicam yada oturucam arada bos bos is yaparmıs gibi gezemiyorum millet karisi yaninda otursun ister bizimki iş yapsın istiyo sinir oluyorum o huyuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…