Bir tuhaf durum

uckisidenbiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
551
974
103
Merhaba ablalarım, nişanlımın erkek arkadaşları var ilişkimizin başından beri iç içeyiz çok yakınım her birini kardeşim gibi severim görüşüyoruz da sürekli, sinemaya bensiz gitmezler hiç, sorarlar gitmezsem nerede diye. Oyun oynuyoruz her akşam discord ile bağlanıp, daha bir gün bir durum yoksa konuşmamışlığımız yok. Böyle bir durum.

Bu arkadaşlarımızdan birinin 1 yıldır sevgilisi var, katiyyen bizimle tanışmaya yanaşmıyor, ben o da gelsin tek kalmayayım desem de (hani belki çekiniyordur diye) ya arkadaşım istemiyor (ne işi var diyor) ya kız. Bir süre önce nişan günümde mesajlaşmaya başladık kızla, ben dışarıdan böyle böyle görünüyorum ama çekingenim sizi böyle böyle sanmıştım ama böyleymişsiniz aslında falan diyerek samimi de olduk bence ön yargılarımı kırdım kendi adıma diyebilirim kesintisiz konuştuk birkaç gün ve sonrasında da.
Ancak bu esnada kız sürekli sevgilisinin fotoğraflarını atıp durdu bana, tamam arkadaşım her halini de gördüm ama kendi evinde çektiği pijamalı fotoğrafını da atmasını beklemezdim yani, sonra birden kesti benimle konuşmayı. Arkadaşımızı da çok göremiyoruz genelde sinirli oluyor ve hiç birimiz samimi hissetmiyoruz artık, espri yaparken bile çekinir hale geldik.

Biraz önce hepimizin olduğu wsp grubuna arkadaşın bir fotoğrafını attım komik, "(isim) madamdır" yazarak ama dakikalar geçmesine rağmen kendimi aşırı gergin hissediyorum tuhaf davranışları olan bir kız sorun eder mi bunu diye. Her zaman yaptığımız şeyler aslında yıllardır. Rahatsızım vesaire diye belirtmedi biz konuşurken ama çocuğa bunları yansıtır mı diye çekiniyorum sanırım. Bu arada erkek gibiyim biraz düşünce ve tarz olarak o yüzden ben sorun etmiyorum böyle şeyleri.

Grup içindeki tek kızım bu arada, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sanki yer işaretleme gibi algıladım ben bu durumu 'bak burada burada bu vaziyette' gibi fotoğraflar atmasından dolayı, yorumlarınızı merak ediyorum bu durumla ilgili.

not: Gruba attığım nişanlımın bu arkadaşımızla ilgili yaptığı eski bir shoplu fotoğraftı, kız gruba dahil değil, çocuk da görmedi kendi kendime rahatsız olup sildim fotoğrafı. Asla kıskanma gibi bir durum yok aksine benim hareketlerimi yanlış anlayıp huzursuz olur araları bozulur mu diye gerildiğim için sildim bundan sonra da espri yapmamayı düşünüyorum yine soğuk davranmam ama epeydir mesafeliyim kendi gelip dertleşirse eğer konuşuyoruz zaten discord'ta falan da. Belirtmek istedim.

Son düzenleme:
Çünkü hep yaptığımız bir şey, birbirimizin eski komik fotoğraflarını yollarız caps gibi şeyler yapıp denk geldim, kendi içimizde kimse sorun etmez niye yaptın da demez ama kız birden benimle konuşmayı kestiği için şimdi garip hissettim birazcık.

belki o hoşlanmıyodur böyle şeylerden. kız gruba sonradna girdiyse onu da dikkate alarak hareket etmeniz gerekir.

belki o hoşlanmıyodur böyle şeylerden. kız gruba sonradna girdiyse onu da dikkate alarak hareket etmeniz gerekir.

Kız grupta yok, ben dahil olsunlar istiyorum ama gelmiyor. Gerek yok rahat olamayız diyorlar. Konuştuğumuzda dediğim gibi ben kendi adıma samimiydim o zaman böyle şeylerden rahatsız olduğunu söylemedi, ki söylese kendi sevgilisinin abuk subuk fotoğraflarını bana atmazdı "bunu da gruba atsana gülsünler" diyerekten anlamsız buluyorum sadece. Şimdi de hep yaptığım şey beni gergin hissettiriyor. :halay:

Kız grupta yok, ben dahil olsunlar istiyorum ama gelmiyor. Gerek yok rahat olamayız diyorlar. Konuştuğumuzda dediğim gibi ben kendi adıma samimiydim o zaman böyle şeylerden rahatsız olduğunu söylemedi, ki söylese kendi sevgilisinin abuk subuk fotoğraflarını bana atmazdı "bunu da gruba atsana gülsünler" diyerekten anlamsız buluyorum sadece. Şimdi de hep yaptığım şey beni gergin hissettiriyor. :halay:

eğer böyle söyleyerek sana attıysa senin gerilmene gerek yok. o demiş at diye.

Arkadaşlık ilişkilerinizden pek bir şey anlamadım :KK51:
Bir de arkadaşınızı kıskanmış olabilir misiniz? Zira ortada ilginç bir durum göremedim, kız illa sizin gibi davranmak zorunda değil

Üniversiteden bu yana arkadaşız erkek çocukları gibiyiz kısaca böyle bir ilişki aksine öyle bir insan değilim, başından beri mutsuz bir ilişkinin içinde ve son zamanlarda çok içine kapanık artık hiç birimiz espri dahi yapamıyoruz sessiz biri haline geldi kimseyi de ilişkisi hakkında konuşturtmuyorum nişanlım en yakını olmasına rağmen o da dahil. Bu fotoğraf olayını ve sonrasında kızın benimle birden konuşmasını anlamlandıramadım sadece.

Yeni tanımakta olunan kişileri en azından belli bir derece çözmeden şaka yapmayı kaba buluyorum.
Siz belki grupça böyle eğleniyorsunuz ama fotoğrafı o kızdan edindiniz ve kızın ne tepki ile döneceğini bilmiyorsunuz.
Düşüncesizce yapılmış bir hareket ve hoş değil bence.

Sorun ne? Kız yüzünden çocukla olan arkadaşlığınız bozulacak diye mi endişe ediyorsunuz?

Hayır böyle bir endişem yok aksine bizim arkadaşlığımız yüzünden onların arası bozulur mu diye rahat olamıyoruz hiç birimiz. Merak ettiğim sondaki aslında biri neden sevgilisinin arkadaşına kendi çektiği bence özel olan fotoğrafları atar, açık saçık değil ama sonuçta ikisinin yalnız olduğu zamanlarda çekilmiş fotoğraflar.

Ben kızın erkek arkadaşının pijamalı fotoğrafının size neden gönderildiğini anlamadım. Herkesin bir özeli var ya hu. Samimiyet bu demek değil ki. Canciğer arkadaşlarıma göstermem ben eşimin pijamalı ev halini.

Evet yer işaretlemişsiniz resmen.
Neyse bekleyin bakalım yankıları.. :ıslık:

Neden fotoğrafları bana attı ve sonra birden konuşmayı kesti bunu merak ediyorum aslında. Gruba at diye bir sürü fotoğraf gönderdi konuşurken, bu gönderdiğim onlardan biri değil ve sadece çocukların olduğu grup. İşaretleme yapan o mu diye sormuştum. :110:

Ben kızın erkek arkadaşının pijamalı fotoğrafının size neden gönderildiğini anlamadım. Herkesin bir özeli var ya hu. Samimiyet bu demek değil ki. Canciğer arkadaşlarıma göstermem ben eşimin pijamalı ev halini.

İşte ben de tam olarak bunu soruyorum, neden yaptı diye. Hatta sordum x kızmıyor mu bunları bana atıyorsun diye sordum at banane diyor dedi.

Ben bişey anlamadım attığınız fotoğraf o kızın sevgilisinin fotoğrafı mı
O kızla o fotoğrafın bağını çözemedim WhatsApp gurubunda yoklar ama seni fotoğraf yolladığın için gergin hissettiriyor siz eğlencelisiniz kankisiniz onlar değil
Yani anlamadım ya nolmuş

Ben bişey anlamadım attığınız fotoğraf o kızın sevgilisinin fotoğrafı mı
O kızla o fotoğrafın bağını çözemedim WhatsApp gurubunda yoklar ama seni fotoğraf yolladığın için gergin hissettiriyor siz eğlencelisiniz kankisiniz onlar değil
Yani anlamadım ya nolmuş

Kızla ilgisi şurada benimle konuşurken yalnızken çocuğu çektiği fotoğrafları bana atmıştı, sormama rağmen neden atıyorsun diye. Sonrasında benimle konuşmayı birden kesti, ben şimdi arkadaşımla ilgili bir espri yaparken olay çıkacakmış gibi gergin hissediyorum. Nişanlımla konuşurken de söyledim rahatsız oldum attım ama diye sildim fotoğrafı gruptan boşver espri kaldıramıyor artık dedi o da. Kız grupta yok sadece çocuk var.

Hayır böyle bir endişem yok aksine bizim arkadaşlığımız yüzünden onların arası bozulur mu diye rahat olamıyoruz hiç birimiz. Merak ettiğim sondaki aslında biri neden sevgilisinin arkadaşına kendi çektiği bence özel olan fotoğrafları atar, açık saçık değil ama sonuçta ikisinin yalnız olduğu zamanlarda çekilmiş fotoğraflar.
Kıskanç bi yapısı olabilir. Yıllardır arkadaş olabilirsin, ama bu adam bana en yakın, bak gör diye atmıştır belki.

Arkadaşınız düşünmeli bunları. Siz çok takılmayın bence.

Back
X