Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı bölümde yüzyüze bakıyoruz ya hani ondan.Ben bu kadar arkamdan konuşan bir insanın bana geçmiş olsun demesini de beklemedim açıkçası beklentiniz çok ilginç.
Düşüncesiz, kaba ve kendini yetiştirememiş bir kişi olabilir. Sizi kıskanan, cahil bir kişilik de olabilir. Dedikodu ve kötü enerjiyle beslenen ve bu tür ortamlarda, bu tarzda yetiştirilmiş, kendisi de bu tarzı benimsemiş bir insan olabilir. Bunların hepsi birden de olabilirBundan 7 ay önce bizim buraya 2 arkadaş işe başladı.
1 bayan 1 erkek.Servis sorunu yüzünden bayanı bizim vardiyaya verdiler.
O zamana kadar tek bayan bendim bu vardiyada.
Sözleşmeli olarak girdiler.Ben elimden geldiğince yardımcı oldum,kalması için destek verdim işi öğrettim.
Sordukları zaman iyi yapabiliyor vs dedim.
Kendisi eşinden ayrı cocuğu ile hayat mücadelesi veriyor.Kalsın istedim.
bu arada ben ameliyat oldum.
2 ay yoktum.
Bu süre içinde beni hiç aramadı.
Geldiğimde tmmen değişmiş buldum.
Kadroya kalmış canı isterse çalışan ve sürekli arkamdan konuşan biri.
Biraz sabrettim baktım devam ediyor çekip konuştum.
Benimle ne sorunun var neden arkamdan konuşuyor sun dedim.
Bir sorunu olmadığını,sadece işi öğretirken biraz hep sen yapıyordun vs vs dedi.
bende bir sorunu olursa gelip bana söylemesini arkamdan konuşmasını söyledim tamam dedi.
Burda 2 bayanız birbirimize sahip çıkmalıyız da dedim.
Kendisi bana ailevi ve özel sorunlarını durmadan anlatır.Ben hiç kimseye anlatmam.Sevmem de zaten.
Ama sosyal medyadan beni takıp edip x şuraya gitmiş gelince anlatır ,x şunu almış gelince anlatır,bla bla diye defaatle arkamdan konuştu.
ki anlatan kendisi.
Hasta olsa derim git izin al, para yoksa yanında vereyim falan.
Destek olurum yani.
Salı günü boğazım kötüydü şirket druna göründüm,
Antibiyotik ve bazı ilaçlar yazdı.
Gece ateşlendim hali ile Çarşamba Perşembe rapor aldım.
İlaç kullanıyorum.
Hemoroid e bağlı kanamam da var.
Bugun işe geldim.
Bütün erkek arkadaş lar geçmiş olsun nasıl oldun demesine rağmen o hiç demedi.
Yüzüme bakıyor öyle.
Ben bu süreçte mesela msj atar sorardım durumunu.
Salı günü bir sorun da yaşmadık.
Ben yokken benim yerime birini veriyor lar zaten işim ona kalmıyor.
Neden böyle davranıyor sizce?
arkadaş olmayı istediğim falan yok.Bende böyle olayları kafasina takanlari anlamıyorum..ben şunu yaptım,şöyle iyi davrandım ama o bana yapmadı...belki de sizi sevmedi.samimi olmak istemiyor.belki kıskanıyor..nedenini bilemeyiz ama illa benimle iyi olsun,ben nasıl davraniyorsam o da bana öyle davransın diye düşünmek yanlış.illa arkadas olmayi istemek neden.?..benimde başıma geldi...görüşmeyi kestim yada gorussem bile mesafeli oldum...açıkçası bu konular üzerine de hiç düşünmedim
Bu kadın kaç yaşında bilmiyorum ama ortalama 30 diyelim..30 yaşındaki kadın ,ne huyunu ne düşüncelerini ne davranışlarını değiştirir..siz istediğiniz kadar medeni olalım diyin, bunun onun için bir anlamı yok ki...o hayatını böyle geçiriyor .her zaman her yerde de böyle olmaya devam edecekarkadaş olmayı istediğim falan yok.
aynı ortamda daha insani olabilelim yeter.
Bundan 7 ay önce bizim buraya 2 arkadaş işe başladı.
1 bayan 1 erkek.Servis sorunu yüzünden bayanı bizim vardiyaya verdiler.
O zamana kadar tek bayan bendim bu vardiyada.
Sözleşmeli olarak girdiler.Ben elimden geldiğince yardımcı oldum,kalması için destek verdim işi öğrettim.
Sordukları zaman iyi yapabiliyor vs dedim.
Kendisi eşinden ayrı cocuğu ile hayat mücadelesi veriyor.Kalsın istedim.
bu arada ben ameliyat oldum.
2 ay yoktum.
Bu süre içinde beni hiç aramadı.
Geldiğimde tmmen değişmiş buldum.
Kadroya kalmış canı isterse çalışan ve sürekli arkamdan konuşan biri.
Biraz sabrettim baktım devam ediyor çekip konuştum.
Benimle ne sorunun var neden arkamdan konuşuyor sun dedim.
Bir sorunu olmadığını,sadece işi öğretirken biraz hep sen yapıyordun vs vs dedi.
bende bir sorunu olursa gelip bana söylemesini arkamdan konuşmasını söyledim tamam dedi.
Burda 2 bayanız birbirimize sahip çıkmalıyız da dedim.
Kendisi bana ailevi ve özel sorunlarını durmadan anlatır.Ben hiç kimseye anlatmam.Sevmem de zaten.
Ama sosyal medyadan beni takıp edip x şuraya gitmiş gelince anlatır ,x şunu almış gelince anlatır,bla bla diye defaatle arkamdan konuştu.
ki anlatan kendisi.
Hasta olsa derim git izin al, para yoksa yanında vereyim falan.
Destek olurum yani.
Salı günü boğazım kötüydü şirket druna göründüm,
Antibiyotik ve bazı ilaçlar yazdı.
Gece ateşlendim hali ile Çarşamba Perşembe rapor aldım.
İlaç kullanıyorum.
Hemoroid e bağlı kanamam da var.
Bugun işe geldim.
Bütün erkek arkadaş lar geçmiş olsun nasıl oldun demesine rağmen o hiç demedi.
Yüzüme bakıyor öyle.
Ben bu süreçte mesela msj atar sorardım durumunu.
Salı günü bir sorun da yaşmadık.
Ben yokken benim yerime birini veriyor lar zaten işim ona kalmıyor.
Neden böyle davranıyor si
haklısınız sanırım.Bu kadın kaç yaşında bilmiyorum ama ortalama 30 diyelim..30 yaşındaki kadın ,ne huyunu ne düşüncelerini ne davranışlarını değiştirir..siz istediğiniz kadar medeni olalım diyin, bunun onun için bir anlamı yok ki...o hayatını böyle geçiriyor .her zaman her yerde de böyle olmaya devam edecek