• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tüpü kapalı olup doğal yolla hamile kalan var mı?

Merhaba benim de bir tüpüm alındı kist nedeniyle hamile kalıp geçen yıl düşük yaptım, şimdi yeniden hamileyim. Bir engel değil açıkçası içiniz rahat olsun. 🫶🏻

Merhaba benim de bir tüpüm alındı kist nedeniyle hamile kalıp geçen yıl düşük yaptım, şimdi yeniden hamileyim. Bir engel değil açıkçası içiniz rahat olsun. 🫶🏻
Çok teşekkür ederim 🥰 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Ben dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı ve sonrasında hemen hamile kaldım yani tek tüplede hamile kalmak gayet mümkün. Üstelik sağ tüpüm olmamasına rağmen sağdan yumurtlayıp gebe kaldım bu ay
Bu yorumunuzu anlayamadim benimde sol tupum kapali çatlatma iğnesi tedavilerimdede hep solda güzel gelişti yumurtalarim ama olmadı sonrasında rahim filmi cektirdigimde öğrendim kapalı olduğunu o kadar ay tedavi boşuna olmuş oldu yani ama kapalı olan taraftan nasıl yumurtlayip hamile kaldınız olabiliyormu böyle birsey

Bu yorumunuzu anlayamadim benimde sol tupum kapali çatlatma iğnesi tedavilerimdede hep solda güzel gelişti yumurtalarim ama olmadı sonrasında rahim filmi cektirdigimde öğrendim kapalı olduğunu o kadar ay tedavi boşuna olmuş oldu yani ama kapalı olan taraftan nasıl yumurtlayip hamile kaldınız olabiliyormu böyle birsey
Evet, tek tüp iki yumurtayı da dölleyebiliyormuş. Ben de sonradan öğrendim.

Şimdi şöyle bir şey benim sağ tüpüm yok ama sağ yumurtalığım var ve hamile kaldığım zaman sağdan yumurtlayıp sol tüpümde döllenme oldu. Yani tek tüplede hamile kalınabiliniyor.

Bende olacaktım ameliyat günü bile almıştım hamile kaldığımı öğrendim ki benim yumurtalık rezervim de düşük kafa olarak ta rahat olun bize doğal yolla olmaz demişlerdi bebeğiniz tup bebek deneyecektik bu şekilde tup bebekte tutmaz denmişti süreci kabullendik esimle nasıl olsa doğal yolla olmayacak dedik kafa olarak rahatladık tup bebege kendimizi hazırlıyorduk ki kafamın rahat olduğu ay hamile kaldım sizde kendinizi rahatlatin lütfen. Bize 2 ay sonra tup bebek tedavisine başlayabiliriz demislerdi ameliyattan sonra belki daha hızlı oluyodr iyileşme süreci. Diğer tupunuz açık değil mi ?kesinlikle bi doktora gidin eğer aceleniz varsa bebek konusunda bize ilerde hiç olmaz dediler yumurtalık az olduğu için o yüzden ben hemen ameliyat olayım.diye düşünmüştüm
Merhabalar mesajınızı gördüm sizinle aynı durumdayım,yumurta rezervim az Amh düşük yani,beş gün önce Hsg çektirdim sağ tüp kapalı çıktı doktorum Mr istedi hidrosalpinks sıvısı var mı diye kapalı tüp içi bu sıvı ile dolu ise ve rahim içine akarsa soldan gelen ya da tüp bebek ile oluşan embriyonun tutunmasını engellermiş neyse ki Mr sonucumda öyle birşey yazmıyor normal diyor herşeye,çok uzattım kusura bakmayın siz ekstra birşeyler yaptınız mı?

Merhabalar mesajınızı gördüm sizinle aynı durumdayım,yumurta rezervim az Amh düşük yani,beş gün önce Hsg çektirdim sağ tüp kapalı çıktı doktorum Mr istedi hidrosalpinks sıvısı var mı diye kapalı tüp içi bu sıvı ile dolu ise ve rahim içine akarsa soldan gelen ya da tüp bebek ile oluşan embriyonun tutunmasını engellermiş neyse ki Mr sonucumda öyle birşey yazmıyor normal diyor herşeye,çok uzattım kusura bakmayın siz ekstra birşeyler yaptınız mı?
Merhaba benim sivi olmasına rağmen hamile kaldım ekstra bi vitamin vermislerdi tup bebek için onu kullaniyordum onun dışında bisey yapmadım ama rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım bi de kafa olarak rahatlamistim onunda etkisi var kesinlikle bence

Merhaba benim sivi olmasına rağmen hamile kaldım ekstra bi vitamin vermislerdi tup bebek için onu kullaniyordum onun dışında bisey yapmadım ama rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım bi de kafa olarak rahatlamistim onunda etkisi var kesinlikle bence
Günaydın,Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Darısı da bizlere olsun.Rica etsem verdikleri vitamin neydi acaba bana da destek tabletler verildi onlardan biri mi diye merak ettim.

Günaydın,Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Darısı da bizlere olsun.Rica etsem verdikleri vitamin neydi acaba bana da destek tabletler verildi onlardan biri mi diye merak ettim.
Tam adını iyi hatırlamıyorum ama agrifertil f gibi biseydi yine de yanlış yönlendirmeyeyim. Umarım en kısa sürede evladınıza kavuşursunuz Allah bu duyguyu isteyen herkese tattirsin

Tam adını iyi hatırlamıyorum ama agrifertil f gibi biseydi yine de yanlış yönlendirmeyeyim. Umarım en kısa sürede evladınıza kavuşursunuz Allah bu duyguyu isteyen herkese tattirsin
Teşekkür ederim,Mr sonucum iyi çıkmıştı doktora kontrole gittim bugün,
“tüpte genişleme da bir enfeksiyon görünmüyor sanırım tıkanıklık Hsg ile açılmış,herhangi birşey yapmaya gerek yok.” dedi.Galiba önümüzdeki ay adetle birlikte aşılamaya devam edeceğiz.

Teşekkür ederim,Mr sonucum iyi çıkmıştı doktora kontrole gittim bugün,
“tüpte genişleme da bir enfeksiyon görünmüyor sanırım tıkanıklık Hsg ile açılmış,herhangi birşey yapmaya gerek yok.” dedi.Galiba önümüzdeki ay adetle birlikte aşılamaya devam edeceğiz.
Çok sevindirici haber bu benim ameliyat olmam gerekiyordu eğer hamile kalmasaydim amh 0.98 benim belki bu da size bi fikir olur ama amh çok çok daha düşük olup hamile kalan cok insna var

Back
X