Bir türlü ağlayamıyorum...

challim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
333
134
Burdaki herkes biliyordu zaten benim teoya karşı olan hislerimi...
son 2 haftadan beri hiç aklıma gelmedi... unutmuştum sanki... (ve unutmaya başlıyorum) çünkü çok imkansız...
Sabaha karşı rüyama girdi..gerçekten hissettim onu... gözümün önünde bir kızın elinden tutup gitti...
ve sabahtan beri kalbimde bir ağrı var...
Aynı ağrı 20 yaşlarımdada olmuştu... teoya benzeyen bir çocuktu...
Aynı şekilde o çocuğuda karşılıksız seviyordum...
sonra birisi teklif etmişti kabul etmiştim(neden ettim bilmiyorum)... ve yine sanki aynı ağrı gibiydi kalbime saplanan... belkide sevdiğim birini arkamda bırakmanın üzüntüsüydü.. ama ozamanlar ağlıyordum ve kalbim hafifliyordu...
Şimdi ağlayamıyorum ve sanki kötü birşey olacakmış gibi bir ağrı var kalbimde... ağlasam biliyorum hafifleyeceğim.. ama uzun zamandan beri ağlayamıyorum hep içime gömüyorum.. biri birşeymi diyor desin umursamıyorum ama kalbim kırılıyor... derdimi paylaşacak kimsem yok... hep içime atıyorum ne yaşarsam yaşayayım kimseye söyleyemiyorum...

Son düzenleme:
Ben herkes değilim galiba...
Teo'yu tanıyamadım!:KK14:

teo karşılıksız sevdiğim yabancı bir çocuk : ) tanıştığımda türkiyedeydi sonra arkadaş olduk uzun bir süre konuştum şimdi ülkesinde..

teo karşılıksız sevdiğim yabancı bir çocuk : ) tanıştığımda türkiyedeydi sonra arkadaş olduk uzun bir süre konuştum şimdi ülkesinde..
Takıntı ya da saplantı olmuş belli.
Aşk değil bunun adı.
Tedavi görmeyi düşünmez misiniz?

hayır takıntılı değilim... takıntı yada saplantı olsa ondan başka hiçbirşey düşünmezdim... ama ben onun mesajlarına cvp bile vermiyorum unutmam gerektiği için... çocukla zaten artık konuştuğum yok... 2 haftadan beri aklımada gelmedi... o beni sevmiyor diye kendimide paralamadım... karşılıksız sevmek bana kötü gelmedi iyi geldi.. herşeyi unutturdu... değiştim çünkü...

27 yaşındayım ve gececeğini biliyorum...

sorun sadece teo değil... bir rüyayla etkilendim.. olabilir.. ama ben bazı kötü olayları bile içime atmaktan yoruldum.. konuşacağım kimse olmadığı için buraya yazdım.. asıl önemli sorun ise ağlayamamam.. put gibi duruyorum sadece...

hayır takıntılı değilim... takıntı yada saplantı olsa ondan başka hiçbirşey düşünmezdim... ama ben onun mesajlarına cvp bile vermiyorum unutmam gerektiği için... çocukla zaten artık konuştuğum yok... 2 haftadan beri aklımada gelmedi... o beni sevmiyor diye kendimide paralamadım... karşılıksız sevmek bana kötü gelmedi iyi geldi.. herşeyi unutturdu... değiştim çünkü...

27 yaşındayım ve gececeğini biliyorum...

sorun sadece teo değil... bir rüyayla etkilendim.. olabilir.. ama ben bazı kötü olayları bile içime atmaktan yoruldum.. konuşacağım kimse olmadığı için buraya yazdım.. asıl önemli sorun ise ağlayamamam.. put gibi duruyorum sadece...
Bir uzman yardımına ihtiyacın var gibi sanki. İçinde olduğun hali tanımlama şeklin bana bir süre önceki halimi hatırlattı. Bir psikolog değil ama bir psikiyatrist gerçekten işe yarayabilir.

X