Bir türlü aşamıyorum bunu

Çocukken bir kuşun ölümüne tanık olduysanız eğer bunu hatirlamasaniz dahi bilincaltiniz otomatik tepkiler verir. Çok etkilemiştir belki. Eğer öyle bir şey varsa psikologlar bunları tespit edebiliyor.
Ne yazık ki evet tanık oldum hemde 4 kez hala gözümün önüne 😔😔

Bende sizinle aynı duyguları taşıyorum.Mesela uzun yola çıktığım zaman yol kenarında ölü hayvanlar gördüğümde asla aklımdan çıkmıyorlar:( günlerce kafamın içinde dönüp duruyor aynı görüntüler.Başka insanlar üstünden ezip geçiyorlar ben onlar gibi olamıyorum ve kafamdan çıkaramıyorum bir türlü

Bende sizinle aynı duyguları taşıyorum.Mesela uzun yola çıktığım zaman yol kenarında ölü hayvanlar gördüğümde asla aklımdan çıkmıyorlar:KK43: günlerce kafamın içinde dönüp duruyor aynı görüntüler.Başka insanlar üstünden ezip geçiyorlar ben onlar gibi olamıyorum ve kafamdan çıkaramıyorum bir türlü
Çok üzücü ya artık güvercin görünce falan kaçıyorum bişey olursa görmeyim diye

Aşırı hassas olmak bu konuya fazla takılmak ruh sağlığını bozabilir bundan kurtulmaya çalış. Merhametli bir insansın ne mutlu elinden geleni gereken yerde yap geç. Ne kadar eziyet gören canlılar var. Ben dua ediyorum hayvanlara sabilere güçsüzlere mazlumlara elimizden gelen bu. Sonuçta süper güçlerimiz yok hepsine yetişemeyiz takıntı haline getirme.

Back
X