BİR TÜRLÜ ÇÖZEMİYORUM

babam her fırsatta şiddete sarılıyor, eşimde 2 kez oldu ve 1,5 yıl geçti, gerekenleri yaptım, benim çektiğimi eşim de çekti, göze göz diş diş oldu yani,şu an tartışsak da iş şiddete varmıyor artı.1,5 yıldır dayak yok eşimle.
ama babam en ufak anlaşmazlıkta şiddete başvurur, hakaretleri saymıyorum bile

babanız hala mı şiddet uyguluyor size? 33 yaşındasınız ve evlisiniz hala dövüyor mu sizi?
tamam işte bende onu diyorum bu kadar kötü ise babanız işiniz düşünce aramak neden?
belki babanızada gerekeni yapmanız lazımdı şikayet etseydiniz..

Düzelmesi benim için önemli değil. Birbuçuk sene dövmemiş, ne muhteşem adam mı deseydik?
adamı boşayım mı yani, adam hatasını anlamışsa, 4 4 lük olmuşsa ortada bir de çocuk varsa boşayım o zaman geçmiş unutulacak mı

eğer hatasını anlamış bir adamı boşarsam, tek başıma o kadar sorumluluk alacağım, üstelik hayata karşı yalnız olacağım, üstelik eşimle normalde iyi de anlaşıyoruz
bir soruya cevap verirken ezbere değil de tüm parametrelere bakarak ve sorgulayarak bakmak lazım yoksa bekara karı boşamak kolay amiyane tabirle

adamı boşayım mı yani, adam hatasını anlamışsa, 4 4 lük olmuşsa ortada bir de çocuk varsa boşayım o zaman geçmiş unutulacak mı

Ben şans bile vermezdim, kendini düzeltmeye fırsat bulamazdı. Kişilikler farklı tabi. Ama babaya dövüyor diye söylenmek koca dayağı yemiş bir kadın için normal değil.

evet bir tartışmada tartaklayabiliyor mesela, üzerimde hakimiyet kurmaya çalışıyor hala

o zaman ilişkinizi kesin..
yine dediğim olaya geliyor hak görüyor üzerinizde çünkü bu fırsatı siz vermişsiniz ona..

şimdi tepki gösterdiğimde trip atıyor olacağım, şiddeti hak olarak görüyor kendinde ama ilişkimi tamamen kesme yönünde adımı atmalıyım zamanınd çok iyiliği var babamın ama bu durumda görüşmemeliyim sanırım haklısın

bakın babanızın bu yaşınızda size bu şekilde davranabiliyor olmasının bir sebebi de eşinizin yaptıklarıdır..
evli bir kadına el kaldırabiliyor çünkü eşinizin sizi dövdüğünü biliyor.. bu bilgiyi de siz vermişsiniz ona.. adamın bilinçaltında 33 yaşında olsanızda evli olsanızda aciz olduğunuz görüşü var..
kendimi sizin yerinize koydum eşimden dayak yesem boşandığım güne kadar ailemde kimseye söylemezdim .. kimsenin gözünde aciz bir kadın olarak gözükmem istemem çünkü..

doğru hiç stratejik olmadım, hep neyse o oldu ama yanlıştı tabi

baba sirf babaniz oldugu icin bile hakkini odeyemezsiniz . tabii ki gorusun.

doğru hiç stratejik olmadım, hep neyse o oldu ama yanlıştı tabi

bundan sonra dik durun .. mesleğinizde varmış hayatta kalabilmek mücadele edebilmek için illa bir erkeğin kanatları altında olmanız gerekiyor gibi düşünmeyin zira bu düşünceleriniz hareketlerinize yansır.. yansıttıklarınızda aldığınız karşılıklar olarak döner size..

merhaba, benim de babamla aram pek iyi değil ama hep iyi olsun diye uğraştım, uğraşıyorum. baba bedduası almayın derler, pek hurafe değil bence bu iş.
ama hamilesiniz sanırım, eğer babanızla görüşmek sizi gerçekten çok yıpratıyorsa en azından bebeğiniz doğana kadar sizi üzecek şeyler yapmaktan kaçınmalısınız. ne hissediyorsak geçiyor çünkü bebişlerimize:) her şey onların sağlığından sonra geliyor.

ay pardon aklım başımda değil hiç,,, yanlış okumuşum yorumunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…