- 25 Mart 2016
- 22
- 5
- 1
- 42
- Konu Sahibi yagmur_gibi
-
memurum doğum iznindeyim33 yaşında bir kadının ne eşine ne babasına ihtiyacı yok bence. Mesleğiniz ne?
Böyle bir babayla görüşmezdim. Hatta ben bana vuran babamdan da şikayetçi olurdum ama bu çok uç bir örnek. Baba tabi, başınız sıkıştığında arayacaksınız. Ancak bence sorun eşiniz. Şiddet affedilemez bence.memurum doğum iznindeyim
Dar gününde baba diye arayip diger günlerde anlasamiyoruz demen biraz tuhaf geldi bana
bir arkadaş çevrem yok,uç durularda yardım isteyeceğim,kimi aramalıydım bilmiyorum, zor günlerde kol kanat gerer, gelir babamDar gününde baba diye arayip diger günlerde anlasamiyoruz demen biraz tuhaf geldi bana
bir arkadaş çevrem yok,uç durularda yardım isteyeceğim,kimi aramalıydım bilmiyorum, zor günlerde kol kanat gerer, gelir babam
istediği evlat değilmişim, evlilik yolunda gitmedi, çok sorunlar oldu, darp etti eşim, işimtam istediğimgibideğil,maaşım az o benden daha farklı bir glişim bekliyordu sanırım, hayal kırıklığı yaşıyorve bunu bendne çıkarıyorZor günlerde kanat gerdiğini anlayabiliyorum bunu yapan baba kızına neden kötü davranir onu anlamaya çalışıyorum .
çoğunlukla onun tepkilerinde sorun, kendimi de sorguladım ama tabi ki hatalarım var ama milattan önceki olayları açar, takar, başıma vurur, ne gerek var sizceNe kadar kötü bir baba olsada baba bu .belki sorun sizde.olabilirmi?
istediği evlat değilmişim, evlilik yolunda gitmedi, çok sorunlar oldu, darp etti eşim, işimtam istediğimgibideğil,maaşım az o benden daha farklı bir glişim bekliyordu sanırım, hayal kırıklığı yaşıyorve bunu bendne çıkarıyor[/QUOTE
Babanla aranı düzeltebilirsin ama bence burda asıl sorun eşinin darp etmesi neden müsamaha gösteriyorsun ?
Benim annemde öyle aynen anlattigin gibi.ama emin ol seni çok seviyor canisin kanisin senin iyiligin için belkide böyle.hatel kirikligi yaşamiş daha farkli şeyler bekliyordu kizindançoğunlukla tepkilerinde sorun, kendimi de sorguladım ama tabi ki hatalarım var ama milattan önceki olayları açar, takar, başıma vurur, ne gerek var sizce
o adam babam amaşiddet gördüm diye babanızla görüşmek istemiyorsunuz ama şiddet gördüğünüz adamla aynı evde yaşamaya devam ediyorsunuz.. birinin şiddetinden kaçmak için size şiddet uygulayan diğer bir adamdan medet umuyorsunuz ve 33 yaşındasınız.. kocanız bir daha dövdüğünde polisten yardım isteyin muhattap olmak istemediğiniz bir adamdan değil..
kendi göbeğinizi kendinizin kesmesi gerekecek yaştasınız..
o adam babam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?