• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir türlü doğru karar veremiyorum

pinkbjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
1
0
36
İstanbul
kızlar merhaba
yardımınıza ihtiyacım var kendim bir türlü karar veremiyorum. bıktım hergün üzülmekten yardım edin bana. benim şehir dışında bir sevgilim vardı evlenmeyi düşünüyorduk ailemle tanışacaktı. izinde geldi 1 gün görüştük 4 gün aynı şehirde kalmasına rağmen görüşmedik. ilk gün biraz gezdik sinemaya filan gittik yarın bize geleceksin değil mi dedim çok heyecanlıyım ama evet dedi. ertesi gün aradı yarım saate çıkarım heralde buluşuruz dedi tlf ettiğimde yanımda arkadaşlarım var dedi. aynı şehirde kaldığımız sürece hiç aramadı sonra tlf etti ben iş ciddiye binince çok korktum ve kaçtım dedi. sonrada bana ben oraya döndüğümde kaldığımız yerden devam edelim, face de ilişki durumumuza yok yazalım ben sana hiç seni seviyorum demeyeceğim aşkım filan diye hitap etmeyeceğim ama yine görüşelim dedi. evet biliyorum hepsi çok mantıksız. bende kızıp face den silmiştim sonra o beni ekleyemediğinden eklememe istedi davet yolladım hala beklemede ama onunla en sık tartıştığımız şey rus 17-16 yaşında kızları eklemesiydi sürekli onları ekliyor ve hala beni kabul etmiyor. arkadaş listesini filan gizlemiş. en son ona ne yapmaya çalışıyorsun diye msj attım o da bu ilgisizlik değil oraya geldiğimde herşey kaldığı yerden devam edecek yazmış ne oluyor ben sağlıklı düşünemiyorum çok üzülüp ağlıyorum onu çok seviyorum bana yol gösterin :(((((((

Bariz belli be gülüm ne demek beklemede, ne demek 16-17 rus kızları ekliyor ? Bunları nasıl sindirebiliryorsun ? iyi olmuş tanıştırmadığın bence her işte bi hayır var derler ya al işte bu olaya cuk oturuyor. tatlım bu yol, yol değil, çok üzgünüm ama böyle görüyorum ben.

ne olduğunu ben sana hemen tercüme ediyim.
sen olduğun yerde kal ben biraz daldan dala atlıyım sonra gelirim demiş
arkadaşım aç gözünü çocuk resmen seni aldatmış bence
iş ciddiye binince kaçmak ne demek ya hemde sadece kaçmakla kalmamış, ruslarla falan sevgilisi olan bir adamın işi ne?
üzgünüm sert bir şekilde yazdım ama amacım seni üzmek değil hata yapıp tekrar barışmaman için böyle yazdım.

Son düzenleme:
Arkadaşım 16-17 yaşındaki kızları ekleyen adamdan ne beklersin ki?Yol yakınken dön derim.Bir hata yapıp evlenme sakın.Evlilik bu adama engel olmaz bu hareketlere devam eder o zaman da bugün üzüldüğünden daha çok üzülürsün.Sakın böyle bir adam için de üzülme hasta bu adam.Ne demek ben yanına gelince aşkım diyeyim ama ayrıyken arkadaş olalım?

Bu bariz bi şekilde kaçmaktır. Benimde benzer şey başıma gelmişti,ayrı şehirlerdeydik seninle ayrılalım ama görüşmeye devam edelim demişti.
Bunun anlamıda sen bi köşede durda ne olur ne olmaz anlamına geliyor

kızlar merhaba
yardımınıza ihtiyacım var kendim bir türlü karar veremiyorum. bıktım hergün üzülmekten yardım edin bana. benim şehir dışında bir sevgilim vardı evlenmeyi düşünüyorduk ailemle tanışacaktı. izinde geldi 1 gün görüştük 4 gün aynı şehirde kalmasına rağmen görüşmedik. ilk gün biraz gezdik sinemaya filan gittik yarın bize geleceksin değil mi dedim çok heyecanlıyım ama evet dedi. ertesi gün aradı yarım saate çıkarım heralde buluşuruz dedi tlf ettiğimde yanımda arkadaşlarım var dedi. aynı şehirde kaldığımız sürece hiç aramadı sonra tlf etti ben iş ciddiye binince çok korktum ve kaçtım dedi. sonrada bana ben oraya döndüğümde kaldığımız yerden devam edelim, face de ilişki durumumuza yok yazalım ben sana hiç seni seviyorum demeyeceğim aşkım filan diye hitap etmeyeceğim ama yine görüşelim dedi. evet biliyorum hepsi çok mantıksız. bende kızıp face den silmiştim sonra o beni ekleyemediğinden eklememe istedi davet yolladım hala beklemede ama onunla en sık tartıştığımız şey rus 17-16 yaşında kızları eklemesiydi sürekli onları ekliyor ve hala beni kabul etmiyor. arkadaş listesini filan gizlemiş. en son ona ne yapmaya çalışıyorsun diye msj attım o da bu ilgisizlik değil oraya geldiğimde herşey kaldığı yerden devam edecek yazmış ne oluyor ben sağlıklı düşünemiyorum çok üzülüp ağlıyorum onu çok seviyorum bana yol gösterin :(((((((

internetten falanmı tanıştınız canım?hiç sağlıklı bir ilişki gibi durmuyor,bence bırak ve hayatına devam et.rus 16-17 yaşında kızları ekliyor diyorsun..kendisi eğer o yaşlardaysa tamam ama 25 yaş üstü falansa direk sübyanlar o kızlar onun için.bence bu ilişkiden bir gelecek bekleme,güçlü ol devam et yoluna.

cnm yaşın kaç senin ve onun ? çok gençsin tahminimce abla olarak sana tavsiyem gönül bu ferman dinlemez ama hiiiiç düşünme bile sen bu kişiyi, şimdi çok zor gelecek sana bu ama ileride inan bu üzüntüne pişman olacaksın :34:

Hayır gelmez bu kişiden ;uğraşma ne olur..Ben de uğraştım buna benzer biriyle ama boşa..Yol yakınken dön..O sana sadık biri değil..Seni sevmiyor;beğenmiyor..Rusları beğeniyor;okadar cahil;okadar ergen düşünceli..VE..Sevse böyle saçma davranmazdı..

Hayatta her şey biz insanlar için..Aynı anda zıt duyguları da yaşayabiliyoruz aşk dan uçarken birden canımız da yanıveriyor onu düşünüp gülerken ansızın gözümüzden bir damla yaş süzülüveriyor.Belki bu duygularımız anlık ama ya gözümüzden yaş akarken tebessüm edecek bir şeyimiz kalmamışsa? umutlarımız yitmişse? Bu hayatın karşına çıkan insanların umutlarını tebessümlerini harcamasına izin verme arkadaşım çok sev ama çok da sevil...değer görmüyorsan bırak gitsin umudunu mutluluğunu acını tebessümünü değer dediğin kişiyle paylaş...
o zaman hayat senin için daha güzel olacak:1:

bu kişi hiç iyi niyetli değil seni de sevmiyor canım sevse başka kızları eklemezdi sana böyle saçma şeyler söylemezdi:20:
yaşın çok küçük sanırım belki şimdi herşeyi net göremiyorsun ama bu kişiden hayır gelmez yollarını ayır canım:19:

ay bu arkadaştan hala haber yok mu ? bana sıkıntı bastı yeminle

canm benim kıyamam benim ilk aşkımda böleydi o bana sen arama ben ararım istediğimde derdi geldiğinde aşkım derdi kendi şehrine gittiğinde arkadaştık ya kimbilir anlattıkların o kadar tanıdık geldiki aynı kişi olmasından şüphelencem :) neyse başkasıyla evlendi sonuç bu ve bana evlendikten sonra bile mail attı seni unutamıyorum sende evlensen bile ben senle görüşürüm dedi bendee söledim öyle bişi olamayacağını ve Allaha şükrediyorum iyiyki olmamış kimbilir kaç kere aldatır böyle insan kurtulduğuna sevin

Sadece 3 kelime: Arkana bakmadan kaç... :52:

Back
X