- 28 Mart 2025
- 357
- 173
- 18
- Konu Sahibi kivircik2005
-
İlaç kullanalı ne kadar oldu?Merhaba . Yaşadıklarımı az çok biliyorsunuz .içtiğim antidepresan kendi kendime konusmalarimi kesti ama odaklanmama asla etkisi yok. Kendi kendime dönmüyorum qma masanın başından sık sık kalkıyorum.aynqya bakıp saçımı başımı düzeltiyorum gözüme kalem çekiyorum birseyler yapıyorum.kendime takıntım var.bem bu takıntılı halimi nasıl yeneceğim. Benim yaşadığım şeyleri yaşayan var mı? Doktorumu da değiştireceğim.babama baba bu ilaçlar etki etmiyor gibi dedim ediyor da sen farkında değilsin diyor . Bilmiyorum artık.evet birçok şeye etki etti ama kendime olan takıntımı düzeltemedi... artı olarak uyuyamıyorum. Kalkayım birseyler yapayım diyorum ama gözlerim kapanıyor kendi kendine işin ilginç tarafı uykuya da dalamıyorum.sabah yorgunluk ve baş ağrısıyla uyanıyorum ve hiçbir şey yapasım gelmiyor kendimi zorluyorum yataktan kalkmak için.Butun gün mal gibi dolaşıyorum hem uykulu hem yorgun. Ne yapacagim kendimle bilmiyorum.. kendimden bıktım artık. Kendimi pata küte dövmek istiyorum neden böyleyim diye
2 ayİlaç kullanalı ne kadar oldu?
Merhaba . Yaşadıklarımı az çok biliyorsunuz .içtiğim antidepresan kendi kendime konusmalarimi kesti ama odaklanmama asla etkisi yok. Kendi kendime dönmüyorum qma masanın başından sık sık kalkıyorum.aynqya bakıp saçımı başımı düzeltiyorum gözüme kalem çekiyorum birseyler yapıyorum.kendime takıntım var.bem bu takıntılı halimi nasıl yeneceğim. Benim yaşadığım şeyleri yaşayan var mı? Doktorumu da değiştireceğim.babama baba bu ilaçlar etki etmiyor gibi dedim ediyor da sen farkında değilsin diyor . Bilmiyorum artık.evet birçok şeye etki etti ama kendime olan takıntımı düzeltemedi... artı olarak uyuyamıyorum. Kalkayım birseyler yapayım diyorum ama gözlerim kapanıyor kendi kendine işin ilginç tarafı uykuya da dalamıyorum.sabah yorgunluk ve baş ağrısıyla uyanıyorum ve hiçbir şey yapasım gelmiyor kendimi zorluyorum yataktan kalkmak için.Butun gün mal gibi dolaşıyorum hem uykulu hem yorgun. Ne yapacagim kendimle bilmiyorum.. kendimden bıktım artık. Kendimi pata küte dövmek istiyorum neden böyleyim diye
Aslında ilacın yan etkilerine alışmış olman lazımdı. Herkeste aynı etki olmuyor tabi. Uyku problemi ilacı kullanınca oluyor. Benim de uyku düzenim değişmişti. İlacım bitti yeniden doktora gideceğim.
Günlük yazıyorum yoga yapıyorum böyle birseyler yapmaya çalışıyorum ama gerçekten kendime olan takıntımı yenemiyorum. Coook sıkıldım ve çok çaba harcadım olmuyorİlaclar hakkinda bilgim yok ama odaginizi degistirmeyi deneyin. Kendime takintim var demissiniz. Odaginizi baska seylere kaydirirsaniz kendinizle ugrasacak vaktiniz kalmaz.
Günlük yazıyorum yoga yapıyorum böyle birseyler yapmaya çalışıyorum ama gerçekten kendime olan takıntımı yenemiyorum. Coook sıkıldım ve çok çaba harcadım olmuyor
Doktorunuza gidin. İlacı değiştirebilir, dozunu artırabilir. Olmuyor demeyinGünlük yazıyorum yoga yapıyorum böyle birseyler yapmaya çalışıyorum ama gerçekten kendime olan takıntımı yenemiyorum. Coook sıkıldım ve çok çaba harcadım olmuyor
1 hafta sonra gideceğim 3 haftada bi gel dediDoktorunuza gidin. İlacı değiştirebilir, dozunu artırabilir. Olmuyor demeyin
Desprex yanına aripa kullaniyorumBazı ilaçların asıl etkisi yavaş geliyor 6 aya kadar süresi var diye biliyorum. Doktorunuza danışabilirsiniz. Belki ilacı değiştirir belki de bir iki ay daha bu ilacı ölçmek isteyebilir.
Aynanın karşısına geçip kendimi izliyorum.eskiden beri vardı ama şimdi daha da arttı gibi.eskiden kendi kendime dönmelerim vardı onlar bitti.simdi de bu gün yüzüne çıktı.Takacak ne buluyorsunuz bu kadar? Kendimle ilgili takintim var derken neyinize takiyorsunuz?
Güzel. Sakın ilacı kesmeyin, artırma azaltma yapmayın. Doktorun yanında unuturum diye düşünüyorsanız sıkıntılarınızı bir kağıda yazın.1 hafta sonra gideceğim 3 haftada bi gel dedi
İnşallah .teşekkür ederim. Salmamaya çalışıyorum.Güzel. Sakın ilacı kesmeyin, artırma azaltma yapmayın. Doktorun yanında unuturum diye düşünüyorsanız sıkıntılarınızı bir kağıda yazın.
Paniğe gerek yok. Çok fazla sayıda antidepresan var tedavide kullanılan. Doğru ilacı ya da dozu bulana kadar bir miktar sıkıntı çekmeniz normal. Umutsuz olmayın sakın, düzelecek.
Aynanın karşısına geçip kendimi izliyorum.eskiden beri vardı ama şimdi daha da arttı gibi.eskiden kendi kendime dönmelerim vardı onlar bitti.simdi de bu gün yüzüne çıktı.
Yapiyorum ama geçmiş yıllardan kaldığı için atlatmam kolay olmayacak gibime geliyorAnladim ama bunu yenebilirsiniz bence. Oyle yaptim boyle yaptim olmuyor demeyin. Aynanin karsisina mi gectiniz hemen kendinizi disari atin bir yuruyus yapin, alisveris yapin, kendinizi yorun ki aynanin karsisina gececek vaktiniz kalmasin. Olmadi aynanin karsisina hatirlatici notlar eklemeyi deneyi
Arkadaşım hiç yok. Durduk yere hepsiyle iletişimi kestim. Yaptığım büyük bi salaklıktı. Kendi kendime yürüyüş yapıyorum bahçede. Dışarıya çıkma isteğim yok. Ananem geliyor akrabalar geliyor onlarla konuşurken de acayip sıkılıyorum.gitseler de odama girsem diyorum.gerci ders çalışmam lazım.ascilik düşünüyorum ordan da gastronomiye gececegimSosyal hayatınız nasıl? Dışarı çıkmıyor musunuz?
Yapiyorum ama geçmiş yıllardan kaldığı için atlatmam kolay olmayacak gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?