Bir türlü düzen oturtamıyorum .uyuyamıyorum gunlerdir 4 5 saatlik uykuyla duruyorum.antidepresan etkisi mi

kivircik2005

🚫
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
357
173
18
Merhaba . Yaşadıklarımı az çok biliyorsunuz .içtiğim antidepresan kendi kendime konusmalarimi kesti ama odaklanmama asla etkisi yok. Kendi kendime dönmüyorum qma masanın başından sık sık kalkıyorum.aynqya bakıp saçımı başımı düzeltiyorum gözüme kalem çekiyorum birseyler yapıyorum.kendime takıntım var.bem bu takıntılı halimi nasıl yeneceğim. Benim yaşadığım şeyleri yaşayan var mı? Doktorumu da değiştireceğim.babama baba bu ilaçlar etki etmiyor gibi dedim ediyor da sen farkında değilsin diyor . Bilmiyorum artık.evet birçok şeye etki etti ama kendime olan takıntımı düzeltemedi... artı olarak uyuyamıyorum. Kalkayım birseyler yapayım diyorum ama gözlerim kapanıyor kendi kendine işin ilginç tarafı uykuya da dalamıyorum.sabah yorgunluk ve baş ağrısıyla uyanıyorum ve hiçbir şey yapasım gelmiyor kendimi zorluyorum yataktan kalkmak için.Butun gün mal gibi dolaşıyorum hem uykulu hem yorgun. Ne yapacagim kendimle bilmiyorum.. kendimden bıktım artık. Kendimi pata küte dövmek istiyorum neden böyleyim diye

Son düzenleme:
İlaç kullanalı ne kadar oldu?

İlaclar hakkinda bilgim yok ama odaginizi degistirmeyi deneyin. Kendime takintim var demissiniz. Odaginizi baska seylere kaydirirsaniz kendinizle ugrasacak vaktiniz kalmaz.

İlaclar hakkinda bilgim yok ama odaginizi degistirmeyi deneyin. Kendime takintim var demissiniz. Odaginizi baska seylere kaydirirsaniz kendinizle ugrasacak vaktiniz kalmaz.
Günlük yazıyorum yoga yapıyorum böyle birseyler yapmaya çalışıyorum ama gerçekten kendime olan takıntımı yenemiyorum. Coook sıkıldım ve çok çaba harcadım olmuyor

Günlük yazıyorum yoga yapıyorum böyle birseyler yapmaya çalışıyorum ama gerçekten kendime olan takıntımı yenemiyorum. Coook sıkıldım ve çok çaba harcadım olmuyor

Takacak ne buluyorsunuz bu kadar? Kendimle ilgili takintim var derken neyinize takiyorsunuz?

Bazı ilaçların asıl etkisi yavaş geliyor 6 aya kadar süresi var diye biliyorum. Doktorunuza danışabilirsiniz. Belki ilacı değiştirir belki de bir iki ay daha bu ilacı ölçmek isteyebilir.

Takacak ne buluyorsunuz bu kadar? Kendimle ilgili takintim var derken neyinize takiyorsunuz?
Aynanın karşısına geçip kendimi izliyorum.eskiden beri vardı ama şimdi daha da arttı gibi.eskiden kendi kendime dönmelerim vardı onlar bitti.simdi de bu gün yüzüne çıktı.

1 hafta sonra gideceğim 3 haftada bi gel dedi
Güzel. Sakın ilacı kesmeyin, artırma azaltma yapmayın. Doktorun yanında unuturum diye düşünüyorsanız sıkıntılarınızı bir kağıda yazın.
Paniğe gerek yok. Çok fazla sayıda antidepresan var tedavide kullanılan. Doğru ilacı ya da dozu bulana kadar bir miktar sıkıntı çekmeniz normal. Umutsuz olmayın sakın, düzelecek.

İnşallah .teşekkür ederim. Salmamaya çalışıyorum.

Aynanın karşısına geçip kendimi izliyorum.eskiden beri vardı ama şimdi daha da arttı gibi.eskiden kendi kendime dönmelerim vardı onlar bitti.simdi de bu gün yüzüne çıktı.

Anladim ama bunu yenebilirsiniz bence. Oyle yaptim boyle yaptim olmuyor demeyin. Aynanin karsisina mi gectiniz hemen kendinizi disari atin bir yuruyus yapin, alisveris yapin, kendinizi yorun ki aynanin karsisina gececek vaktiniz kalmasin. Olmadi aynanin karsisina hatirlatici notlar eklemeyi deneyin.

Yapiyorum ama geçmiş yıllardan kaldığı için atlatmam kolay olmayacak gibime geliyor

Calısmıyorsanız eger calısın, cok fazla bos vaktiniz var sanırım onu bu sekılde doldurun. Okuyorsanız da yarı zamanlı bır ıs bulun.

Sosyal hayatınız nasıl? Dışarı çıkmıyor musunuz?
Arkadaşım hiç yok. Durduk yere hepsiyle iletişimi kestim. Yaptığım büyük bi salaklıktı. Kendi kendime yürüyüş yapıyorum bahçede. Dışarıya çıkma isteğim yok. Ananem geliyor akrabalar geliyor onlarla konuşurken de acayip sıkılıyorum.gitseler de odama girsem diyorum.gerci ders çalışmam lazım.ascilik düşünüyorum ordan da gastronomiye gececegim

Yapiyorum ama geçmiş yıllardan kaldığı için atlatmam kolay olmayacak gibime geliyor

Insanlar ne hastaliklar atlatiyor bence siz bunu yenebilirsiniz. Sonucta davranislar tekrarla pekisir. Onlari tekrar etmek yerine baska seyler koyarsaniz bir yerden sonra o aliskanlik kirilacaktir diye dusunuyorum. Aynanin karsisina mi gecmek istediniz onun yerine bir ugras bulun kendinize ve odaginizi kaydirin. Yok uyuyamiyorum, yok sunu yapiyorum diye bunlari kafaniza takip kendinize stres yaratmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…