Bir türlü elimize geçmeyen maaş

Esiniz ailesine calisiyor farkindaminiz?
Ne demek 1500 Lira almisken 1200ünü,500 almisken 300ünü onlara vermek?
Gercekten hic birsey demeden susuyormusunuz,sizin haliniz ne olacak peki?
Ben olsam sizin yerinizde, cikarim işten.
Sen bir sekilde halledersin hayatim,derim.

Dügün meselesi tam kabus!
Onlar istemişse öyle bir dügün,essek gibi de ödeyecekler.

Ama neden elde yok avucta yokken gösterişli bir dügün yaptıkları ortada.
Sizin su haliniz acıklıyor durumu,ogullarına güvenmisler.
El alemede anlatır Bunlar herseyi biz yaptık diye hah!!

Yok artık ya. Onca borç harç içinde eline geçen az bir parayı da ailesine yolluyor. Böyle birşeyi ben kabul edemem. Onca borcun içinde değil 300 lira 30 lira bile verdirmem. Yüz göz olacak birşey yok, madem borç var ortada eşinle açıkca konuş. Senin maaşınla hem geçinin hem borç ödeyin, eşinde maaşını ailesine yollasın. Oh ne ala

Eşiniz size güvenip ailesini geçindiriyor. Maaşı düzensiz aldığına da inanmazdım ben olsam.

maasindan kurus verme. senin aldigin paraya güveniyorda ondan.ya calismasaydin kurus yoliymayzdi

Asıl ailesine para vermesine izin vererek yüz göz oluyorsun. Laçka bir şekilde canları isteyince para isteyemeyeceklerini ve esin de veremeyecegini bilmeli

Eşiniz nasıl bir firmada çalışıyor da, böyle kısım kısım para veriyorlar? Maaşını bankaya yatırmıyor mı? En önemlisi firmanın durumu bu kadar kötü ise, eşiniz yeni iş aramıyor mu? Çünkü belli ki bu firmadan hayır yok. Eğer iş aramıyorsa ben eşinizin maaşını bu şekilde aldığına inanmazdım.

Bence sen de bir gün blöf yapıp annemin paraya ihtiyacı var,maaşımdan ona vereceğim de,bakalım eşin ne yapacak...düğünü lüx yeri senin maaaşına güvenerek mi yaptılar.oh ne ala.

aklın yolu bir. sen maaşını gizlice biriktir. eşine de aileme gönderiyorum de. borçları nasıl ödeyeceğini biraz da o düşünsün. başta engel olmazsan bu böyle sürer.

Inanin bu konuyu baskasi acmis olsaydi ben de ayni yorumlar ypardim. Ama esimin durustlugu ve caliskanligi beni ailesine karsi ileri geri konusma konusunda engelliyor. Dun de konustum haber yok mu babasinin maasindan dye, utana sikila yk dedi.sonra ozel sektorde maasin gecikmeli yatirilmasina bi ton laf etti kendisininkini de icine katarak. Bir arkadaş is aramiyor mu demis telden girdigim icin alintilayamicam. Uzun zamandir is ariyor.hatta bugun bir is gorusmesine gidecek.ins iyi bir is bulur da bu sikintilarimiz son bulur.ama su verdigi 1200tl bizi cok rahatlatirdi su an.sinir olmamak elde degil

Ayrica maasimdan kurus vermesem ac gezeriz.her gun cep harcligini benden aliyor.bir ay oncesine kadar aldigi her meblagi bana verdigi icin simdi bnm ona vermemde gocunmuyor. Ben harclik vermesem cebinde 5 tl olmaz su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…