- 18 Ocak 2016
- 428
- 848
- 18
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Aynı fikirdeyimmm. Sen de kendi ailene gönder.o zaman sende maaşını alınca annemin durumu kötüymüş artık ona ayda şu kadar para yollıcam de,kardeşime yolladım de.bırak o düşünsün evin erkeği değil mi gerekiyosa gece gündüz çalışacak
4 aylık evliyim. Eşimle severek, 7 yıllık birlikteliğin ardından evlendik. Ailesini de severim, bu zamana kadar bir konu haricinde anlaşmazlık yaşamadık evlilik öncesi süreç de dahil. Fakat ailesi durumları olmamasına rağmen çok harcama yapan insanlar ve bunun ucu da bize dokunuyor. Şöyle ki, ben çok pahalı bir düğün istemediğimi özellikle söylememe rağmen eşimin ailesi çevremize karşı bir duruşumuz var vs vs diye çok lüks bir yerde yemekli bir düğün yapma konusunda çok ısrarcı oldular. Parasını o dönem işten yeni çıkan eşimin abisi iş yerinden aldığı tazminatla karşıladı ( Ya da bize öyle söylendi bilemiyorum, çünkü şu anda ne olduğunu eşimin de tam olarak bilmediği veya bana söylemediği borçları var onları zora sokan).
Eşimin biz evlendikten bir ay sonra işleri bozulmaya başladı. Kendisi bir firmada çalışıyor, firması şu an batma noktasında ve son 3 aydır maaşlarını çok düzensiz ödüyorlar. Hala içerde alamadığı maaşı var. Bazen 500 bazen 600 firma eline nakit geçtiği zaman anca bu şekilde düzensiz tutarlar ödüyor ve bu bizi de inanılmaz zora sokuyor. Yeni evlilik, kiradayız, eşya vs bütün borç bizde. İlle de yemekli pahalı düğün yapacağız diye tutturan eşimin ailesi keşke bir parça olsa eşyamıza vs yardım etseydi diye düşünmüyor değilim bazen. Sadece benim maaşımla geçiniyoruz uzun bir süredir. Fakat yetiremiyoruz. Geçenlerde eşimin firması kendisine 1500 tl ödeme yaptı maaşının yarısını. Normalde maaşını aldığında olduğu gibi bana veren eşim bu kez çeşitli sebeplerle geçiştirerek vermedi. Meğer 1200 tl ailesine yollamış kiralarını ödesinler diye. Babam da maaşını alamamış, alınca verecek dedi. Kaç gün geçti ama ortada geri gelen para yok. Birkaç gün önce de 500 tl almış eşim, bu kez de abisine 300 tl borç verdi. Dört gözle eşimin maaşının yatmasını bekliorduk, borçlarımızı öder rahatlarız diyorduk, hatta para verecekleri haberini duyunca ikimiz de çok sevinmişken eşimin bunu yapmasını aklım almıyor. Bizim de ödememiz gereken borçlarımız var onlar öylece duruyor.
Bu konuda eşimle yüz göz olmak istemiyorum, bir iki dokundurma dışında bir şey söylemedim ama ben tek başına kazandığı üç kuruş maaşla bize bakan büyüten yalnız anneme, asker kardeşime borç ödediğimiz için yardım etmezken eşimin bana sormadan aslında çalışp para kazanan ailesne böyle para vermesine çok bozluluyorum. ( Bu arada hem kvalidem hem kpederim çalışıyorlar. Eşimin abisi de meslek sahibi olmasına rağmen 4 aydan fazladır çalışmıyor maaşları beğenmediği için). Ne yapmak gerek bilemiyorum...
maasindan kurus verme. senin aldigin paraya güveniyorda ondan.ya calismasaydin kurus yoliymayzdi4 aylık evliyim. Eşimle severek, 7 yıllık birlikteliğin ardından evlendik. Ailesini de severim, bu zamana kadar bir konu haricinde anlaşmazlık yaşamadık evlilik öncesi süreç de dahil. Fakat ailesi durumları olmamasına rağmen çok harcama yapan insanlar ve bunun ucu da bize dokunuyor. Şöyle ki, ben çok pahalı bir düğün istemediğimi özellikle söylememe rağmen eşimin ailesi çevremize karşı bir duruşumuz var vs vs diye çok lüks bir yerde yemekli bir düğün yapma konusunda çok ısrarcı oldular. Parasını o dönem işten yeni çıkan eşimin abisi iş yerinden aldığı tazminatla karşıladı ( Ya da bize öyle söylendi bilemiyorum, çünkü şu anda ne olduğunu eşimin de tam olarak bilmediği veya bana söylemediği borçları var onları zora sokan).
Eşimin biz evlendikten bir ay sonra işleri bozulmaya başladı. Kendisi bir firmada çalışıyor, firması şu an batma noktasında ve son 3 aydır maaşlarını çok düzensiz ödüyorlar. Hala içerde alamadığı maaşı var. Bazen 500 bazen 600 firma eline nakit geçtiği zaman anca bu şekilde düzensiz tutarlar ödüyor ve bu bizi de inanılmaz zora sokuyor. Yeni evlilik, kiradayız, eşya vs bütün borç bizde. İlle de yemekli pahalı düğün yapacağız diye tutturan eşimin ailesi keşke bir parça olsa eşyamıza vs yardım etseydi diye düşünmüyor değilim bazen. Sadece benim maaşımla geçiniyoruz uzun bir süredir. Fakat yetiremiyoruz. Geçenlerde eşimin firması kendisine 1500 tl ödeme yaptı maaşının yarısını. Normalde maaşını aldığında olduğu gibi bana veren eşim bu kez çeşitli sebeplerle geçiştirerek vermedi. Meğer 1200 tl ailesine yollamış kiralarını ödesinler diye. Babam da maaşını alamamış, alınca verecek dedi. Kaç gün geçti ama ortada geri gelen para yok. Birkaç gün önce de 500 tl almış eşim, bu kez de abisine 300 tl borç verdi. Dört gözle eşimin maaşının yatmasını bekliorduk, borçlarımızı öder rahatlarız diyorduk, hatta para verecekleri haberini duyunca ikimiz de çok sevinmişken eşimin bunu yapmasını aklım almıyor. Bizim de ödememiz gereken borçlarımız var onlar öylece duruyor.
Bu konuda eşimle yüz göz olmak istemiyorum, bir iki dokundurma dışında bir şey söylemedim ama ben tek başına kazandığı üç kuruş maaşla bize bakan büyüten yalnız anneme, asker kardeşime borç ödediğimiz için yardım etmezken eşimin bana sormadan aslında çalışp para kazanan ailesne böyle para vermesine çok bozluluyorum. ( Bu arada hem kvalidem hem kpederim çalışıyorlar. Eşimin abisi de meslek sahibi olmasına rağmen 4 aydan fazladır çalışmıyor maaşları beğenmediği için). Ne yapmak gerek bilemiyorum...
Aksam konu acicam bana da bu yorumu yapsana:))))
Dur yaaaaaaÇokmu aradın sen bunları :d
Dur yaaaaaa
Allammmm yaaaa kocama gostercektimmmmmAffetmem hızlıyımdır :d
Allammmm yaaaa kocama gostercektimmmmm
Ohhhhhh:))))) tamam 9bucukta yazcam:))))He öle desene tamam ben yazarım sen konunu yaz :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?