Bir turlu gecmiyor :(((

redcherry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
44
2
13
30
Merhaba arkadaşlar benim bu ara sürekli sivilcem çıkıyor çok şükür büyük bir sıkıntı değil ama insan yinede takıyor kafasına kurtulmak için ne yapabilirim? :(((

Yedigin,ictigin,stresin,ilk kez kullandign sabun krem hersey sivilceye sebep olabiliyor.dusun bakalim,yediklerink ictiklerini,yagli mi yiyorsun,acili mi yiyorsun..bir sebebe baglayamassan,ilk defada bu kadar rahatsiz edici sıklikta ciktiysa,doktor yolu gorundü demektir.

Bebek pudrasını deneyebilirsin ama durup dururken birden çıktıysa cildiyeye gözüksen daha iyi tabi. sivilce kurutucu kremler de var gerçi eczanelere de sorabilirsin.

Cildiye şart bilmediğiniz şeyleri kullanmak daha da çoğaltabilir.

En iyisi bi cildiye.
Sivilcenin etkenleri çeşitli, kendisi de cesitli.
Bi arkadaş demiş pisik kremi sur diye ama arkadasin cildi yagliysa ters teper daha fazla sivilce olur.
Bebek pudrasini da duydum iyi geliyormuş.
Ama bak hep varsayımlar üzerinden konuştuk, o yüzden bir doktora gitmelisin bence.

Doktora gidicem aslında gecen sene gitmiştim krem ve hap vermişti geçmişti ama hap midemi çok agritmisti. Belki doğal yöntemler ise yarar diye düşündüm ama sanırım yine hap kullanicam :s

Doktora gidicem aslında gecen sene gitmiştim krem ve hap vermişti geçmişti ama hap midemi çok agritmisti. Belki doğal yöntemler ise yarar diye düşündüm ama sanırım yine hap kullanicam :s
Aslında bir hormanlara falan baktirsan.. Belki orda bi sorun vardır?

Back
X