nişanlımın ailesi o kadar sorumsuz o kadar bencil kii ne yapacagımı bilmiyorum 9 sene bekledik bir nişanı zar zor yaptılar yarım yamalakk kendi bilezigimi ben taktım bir set aldılar elbiseyi bile görümcemin ki giysem ne olacakmıss kendi kızları prenses bana hiç bir şeyi layık görmüyor üniversite mezunu kendime ve çevreme göre de güzel bir kızım dikkat çekerim böylesi aptal insanların arasına girdigim için artık iyice pişman oldum kurban bayramı geçti nişanlım bir bilezik taktıı ne bayramlık ne bir seyy hiç bir seylerini görmedim düügn olacak ne zaman olcagı bile belli degill akıllı ol diyorum kendime çek bırak gitt zaten nişnalım öle birrikimi yokk herşeyi ona yıkacaklarr öle görünüyor altınldan kalkacak gibi durmuyor ben üniv hayatım boyunca hep çalıştım artık bir durmak dinlenmek istiyorum benim ailemde bir halta yaramaz nerdeyim nasılım umurlarına bile degil ayrılar anenmin bir geliiri yok ben çehiz düzmeye alısıyorum üç kuruşla hele yaptıgım bu gerizekalı akıl fukarası müdürümüzün gram kafası bir boka çalışmaz kadın gibi dır dırr kafama eder öle yoruldumm kii son zmanlarda artıkk sevgim azaldı sanki yada tüm bu olnalardan öle hissediyorum bilemedim su aralar felaket kafam karışık çorba gibi kafam yeni bir başlangıç yeni bir hayat mı istiyorum bilmiyorum korkuyorum kendimi hiç gelin gibi sagolsun hiç hissettirmediler üzülüyorum cok üzülüyorum kahroluyorum yakında delirecem kafamdan atıp öfkemi yenemiyorum