gerçekten yazdıkdan sonra daha cok canım sıkıldı eleştiriler öle acımasız ki ben 5 seenlik okul hayatım boyunca kendim çalıştım kendim okudum herkes gezerken güzdüz çelişip gece okudum ve sadece artık yoruldum ailem bir kez bile arayıp demedi nerdesin en yaptım ben onlara hiç bir şey herkes kendi yolunu cizdi ben nereye gidecegimi ne yapacgımı şaşırdım nerde kalacam nerde hayatımı dsürüdrecem diye düşündüm yeni mezunum 2 milyar maas almıyorum ki gidip ev tutup yaşayayım onuda denedim ama malesef olmadı ayrı evi yani önce tek başıma ev tututm ama altından kalkamadım ne yapayım tek çare orası kladı para birikmedi mecbur kaldım ama bir genç kız olarak hayatıma tek bir kişi girdi hayellerim umutlarım var en azından ilgi beklerdim annesi yok babası yok yardımcı olup daha cok destek beklerdim nişanlımın ailesinden bilmiyorum ben buraya da biraz destek için yazdım zaten onun ailesiyle kaldıgım için sürekli suçluyorum kendimi doğru bulmıyrum ne yapayım
beklentilerini çok iyi anlıyorum canım...herkes senin kadar iyi niyetli düşünemiyor...belki sen sana sığınan birine hele bu oğlunun müstakbel eşiysen seve seve kol kanat gererdin ama dediğim gibi...cehaleti vicdanının önüne perde olmuş insanlar bunu yapamaz...
o halde kimseden beklentin olmasın ki böyle durumlarda üzülmeyesin...
ilk mesajdada dediğim gibi önemli olan nişanlının tavırları...burdaki düğün hazırlıklarına bakıp zannetmeki herkes dört dörtlük bir hazırlıkla evleniyor...var sende mütevazi bir düğünle evlen ama evinde huzurun olsun...mal mülk eşya sağlığın olsun yeterki ilerde zaten yaparsın...ama eş çok önemli...