Bir türlü kurtulamadım bu dertten!!!

maviiii2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
355
182
18
27
Merhaba bayanlar benim dudak kenarlarımda yağ bezeleri gibi küçük içi beyaz bişeyler var onlar zamanla büyüyor ve Uçuk gibi bi hal alıyo inanılmaz canım yaniyo ben doktora gittim verdiği ilaç hiçbir işe yaramadı ne yapmalıyım bu sorunu yaşayıp çözüm bulan varmı?

Yağ bezesi uçuğa dönüşmez. Cildiyeye gidip şikayetinizi söyleyin sürekli uçuk şikayetiniz oluyorsa bilindik bir hap yazıyor o iyi geliyor.

Yağ bezesi uçuğa dönüşmez. Cildiyeye gidip şikayetinizi söyleyin sürekli uçuk şikayetiniz oluyorsa bilindik bir hap yazıyor o iyi geliyor.
İlk önce yağ bezesi olarak uzun bi süre kalıyo daha sonra iyice büyüyo aynı uçuk gibi ve Uçuk kremi sürüyorum kuruyo ve geçiyo

İlk önce yağ bezesi olarak uzun bi süre kalıyo daha sonra iyice büyüyo aynı uçuk gibi ve Uçuk kremi sürüyorum kuruyo ve geçiyo

Dudak çevresine yerlemiş uçuk virüsleri vardır ve vücudun direnci düştüğünde bunlar da etkileşim olur.
Siz yağ bezem var demeyeceksiniz sürekli uçuk çıktığını söyleyeceksiniz çok bilindik bir hap var onu kullanınca geçiyor.
Çok savaştım uçuk meretiyle o yüzden biliyorum. Bazen çıkcağını hissettiğimde içiyorum hapı o his kayboluyor.

Aslinda doğru söylüyosunuz sürekli uçuk çıkıyo teşekkür ederim cevabınız için yarın gidicem o hapı sorucam mutlaka

Meggie özelden ilaç adını yazabilir misin bana?
Bende kendimi bildim bileli uçukla savasırım. Doktor 6 ay kesintisiz içmem gereken bir hap verdi kullandım ama 6 ayın sonunda ilacı bıraktıgım an haftada bir ucuk yeniden başladı. Senin gibi bende uçuk olacağını hissettiğim an ilacı tekrar aldığımda uçuğu hafif bir şekilde bir günde atlatıyordum ama her hafta olması can sıkıcı. Bir 6 aylık kür daha yaptık farklı ilaçla. Yine altı ay boyunca sıkıntı yoktu. İlacı 10 gun once bıraktım bugun yıne ucukluyum sinirim bozuldu artık.

Çok kötü bişey allah yardımcımız olsun artık görüntüyü geçtim acısı çok canımı sıkıyo meggie banada yazarmisin ilacın adını

Çok kötü bişey allah yardımcımız olsun artık görüntüyü geçtim acısı çok canımı sıkıyo meggie banada yazarmisin ilacın adını
Alakası var mı bilmiyorum ama az su tüketilen dönemde uçuk daha cok cıkıyor olabilir.
Ne zaman su içmediğimi fark etsem uçuk başlıyor rastlantı değildir sanırım.

Alakası var mı bilmiyorum ama az su tüketilen dönemde uçuk daha cok cıkıyor olabilir.
Ne zaman su içmediğimi fark etsem uçuk başlıyor rastlantı değildir sanırım.
Aaa olabilir ben fazla su tüketmiyorum günde bir iki bardak ya içerim ya da hiç içmem

Arkadaşlar gümüş suyu denediniz mi? Bu tarz uçuk virüsleri için memnun kalanları çok duydum.

Ucuksa eğer hapi var onu kullanin
Eğer uçuk değil sivilce ise bendede oluyor içi yağ doluyor minik minik sivilce gibi peeling yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…