- 19 Şubat 2016
- 355
- 182
- 18
- 27
- Konu Sahibi maviiii2012
-
İlk önce yağ bezesi olarak uzun bi süre kalıyo daha sonra iyice büyüyo aynı uçuk gibi ve Uçuk kremi sürüyorum kuruyo ve geçiyoYağ bezesi uçuğa dönüşmez. Cildiyeye gidip şikayetinizi söyleyin sürekli uçuk şikayetiniz oluyorsa bilindik bir hap yazıyor o iyi geliyor.
Teşekkür ederim sanırım öyle yapıcamTekrar doktora gidin. Hatta başka bi doktor tercih edin.
İlk önce yağ bezesi olarak uzun bi süre kalıyo daha sonra iyice büyüyo aynı uçuk gibi ve Uçuk kremi sürüyorum kuruyo ve geçiyo
Aslinda doğru söylüyosunuz sürekli uçuk çıkıyo teşekkür ederim cevabınız için yarın gidicem o hapı sorucam mutlakaDudak çevresine yerlemiş uçuk virüsleri vardır ve vücudun direnci düştüğünde bunlar da etkileşim olur.
Siz yağ bezem var demeyeceksiniz sürekli uçuk çıktığını söyleyeceksiniz çok bilindik bir hap var onu kullanınca geçiyor.
Çok savaştım uçuk meretiyle o yüzden biliyorum. Bazen çıkcağını hissettiğimde içiyorum hapı o his kayboluyor.
Rica ederimAslinda doğru söylüyosunuz sürekli uçuk çıkıyo teşekkür ederim cevabınız için yarın gidicem o hapı sorucam mutlaka
Meggie özelden ilaç adını yazabilir misin bana?Rica ederim
Çok kötü bişey allah yardımcımız olsun artık görüntüyü geçtim acısı çok canımı sıkıyo meggie banada yazarmisin ilacın adınıMeggie özelden ilaç adını yazabilir misin bana?
Bende kendimi bildim bileli uçukla savasırım. Doktor 6 ay kesintisiz içmem gereken bir hap verdi kullandım ama 6 ayın sonunda ilacı bıraktıgım an haftada bir ucuk yeniden başladı. Senin gibi bende uçuk olacağını hissettiğim an ilacı tekrar aldığımda uçuğu hafif bir şekilde bir günde atlatıyordum ama her hafta olması can sıkıcı. Bir 6 aylık kür daha yaptık farklı ilaçla. Yine altı ay boyunca sıkıntı yoktu. İlacı 10 gun once bıraktım bugun yıne ucukluyum sinirim bozuldu artık.
Alakası var mı bilmiyorum ama az su tüketilen dönemde uçuk daha cok cıkıyor olabilir.Çok kötü bişey allah yardımcımız olsun artık görüntüyü geçtim acısı çok canımı sıkıyo meggie banada yazarmisin ilacın adını
Aaa olabilir ben fazla su tüketmiyorum günde bir iki bardak ya içerim ya da hiç içmemAlakası var mı bilmiyorum ama az su tüketilen dönemde uçuk daha cok cıkıyor olabilir.
Ne zaman su içmediğimi fark etsem uçuk başlıyor rastlantı değildir sanırım.
Benimde aklıma bu başlığı görünce geldi. dikkat edeceğim kendi adıma. Sizede şifa ve bol sulu günler diliyorumAaa olabilir ben fazla su tüketmiyorum günde bir iki bardak ya içerim ya da hiç içmem
Çok teşekkür ederimBenimde aklıma bu başlığı görünce geldi. dikkat edeceğim kendi adıma. Sizede şifa ve bol sulu günler diliyorum
Hiç duymadım araştırıcamArkadaşlar gümüş suyu denediniz mi? Bu tarz uçuk virüsleri için memnun kalanları çok duydum.
Evet gerçekten kullananlar memnun acaba nerden bulabilirim?Arkadaşlar gümüş suyu denediniz mi? Bu tarz uçuk virüsleri için memnun kalanları çok duydum.
Eczanelerde olması lazım.Evet gerçekten kullananlar memnun acaba nerden bulabilirim?
Tamam teşekkur ederimEczanelerde olması lazım.
Amerika da çok meşhurdu bu, Türkiye'de yeni yeni bilinmeye başladı. Evde kendileri yapanlar bile var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?