Bir türlü mutlu olamıyorum

Haklısın daha beterini görünce bazen halime şükrediyorum
Her durumun beteri var evinde et olmaz sebze yemeği yersin ama bir lokma ekmek bulamayan var...Tatile gidemez pikniğe gidersin yol parası bulamayıp bir semtten başka semte gidemeyen var...

Sevdiklerimin yanımda ve sağlıklı olmaları yeterli.Küçük çocuğunu lösemiden kaybetmiş bir babanın halini gördük yakın zamanda..
İnanılmaz bir acı..Bunun dışındaki herşey önemsiz.Saçma sapan bir adam, ya da annesi ailesi, gaddar bir patron, anlayışsız bir komşu vs bir insanın mutlu olmasına engel olamamalı ya!
Can sağlığı ve akıl fikir versin allah , biraz da şükür tabi,gerisi hallolur..

Her durumun beteri var evinde et olmaz sebze yemeği yersin ama bir lokma ekmek bulamayan var...Tatile gidemez pikniğe gidersin yol parası bulamayıp bir semtten başka semte gidemeyen var...
Bu konuda haklısın ama eşinden dayak yiyen biri küfür yiyen biri olarak neye şükredeyim canım bilmiyorum içim karardı ruhum daralıyor tek mutluluk evladım o da olmasa zaten öldürürdüm kendimi şimdiye kadar

Sevdiklerimin yanımda ve sağlıklı olmaları yeterli.Küçük çocuğunu lösemiden kaybetmiş bir babanın halini gördük yakın zamanda..
İnanılmaz bir acı..Bunun dışındaki herşey önemsiz.Saçma sapan bir adam, ya da annesi ailesi, gaddar bir patron, anlayışsız bir komşu vs bir insanın mutlu olmasına engel olamamalı ya!
Can sağlığı ve akıl fikir versin allah , biraz da şükür tabi,gerisi hallolur..
Geçen sene askere gidip gelmeyen kardeşim var inanirmisiniz kocam kardeşim in cenazesinde bile kavga etti tartıştı benimle ve ben hamileydim o gün o acıyla ve üzerine eşimin bana yaptıkları o an Allah tan. Kardeşimin yerine benim canımı almasını istedim hep rezillik hep kavga nefret ediyorum herşeyden

Bu konuda haklısın ama eşinden dayak yiyen biri küfür yiyen biri olarak neye şükredeyim canım bilmiyorum içim karardı ruhum daralıyor tek mutluluk evladım o da olmasa zaten öldürürdüm kendimi şimdiye kadar
Allah sabır versin lütfen intiharı aklınızdan çıkarın imtihanınız bu demek ki neden böyle davranıyor eşiniz sebep ne kötü bir alışkanlığı var mı?

Geçen sene askere gidip gelmeyen kardeşim var inanirmisiniz kocam kardeşim in cenazesinde bile kavga etti tartıştı benimle ve ben hamileydim o gün o acıyla ve üzerine eşimin bana yaptıkları o an Allah tan. Kardeşimin yerine benim canımı almasını istedim hep rezillik hep kavga nefret ediyorum herşeyden

Başınız sağolsun...Herşey birer imtihan ama seçenekler de var biliyorsunuz..Daha az kötü olanı seçmek gerekiyor bazen..

Allah sabır versin lütfen intiharı aklınızdan çıkarın imtihanınız bu demek ki neden böyle davranıyor eşiniz sebep ne kötü bir alışkanlığı var mı?
Evladım doğduğundan beri çok şükür vazgeçtim o düşünceden bana bir şey olursa kim bakar yavruma çok korkuyorum. Kötü alışkanlığı yok karı kıza düşkünlüğü dışında sigara bile içmez ama unutma s. Çok düşkün karı hastası resmen aldatmasa da kötü filmleri izler yoruldum söylemek ten usandım ama yok bilsem seni seviyorum diyor boşanmiyor ama huzur da vermiyor tüküreyim böyle sevgiye

Başınız sağolsun...Herşey birer imtihan ama seçenekler de var biliyorsunuz..Daha az kötü olanı seçmek gerekiyor bazen..
Haklısınız yapabilsem yapacam o seçenek hep aklımda bü kadar acı ve sıkıntı ile bence hiç kimse mutliçin olamazdı zaten sevmese de dövmesini pazar günü az kalsın boğuyor du beni evladım için elinden zor kurtardım kendimi nefesimi kesti yüzümü tırnaklaDi hep bende onda tekme yumruk attım o sinir le bunaldım gerçekten bu evlilik yüzünden kanser olacam bir gün

Haklısınız yapabilsem yapacam o seçenek hep aklımda bü kadar acı ve sıkıntı ile bence hiç kimse mutlu olamazdı zaten sevmese de dövmesini pazar günü az kalsın boğuyor du beni evladım için elinden zor kurtardım kendimi nefesimi kesti yüzümü tırnaklaDi hep bende onda tekme yumruk attım o sinir le bunaldım gerçekten bu evlilik yüzünden kanser olacam bir gün

Evladım doğduğundan beri çok şükür vazgeçtim o düşünceden bana bir şey olursa kim bakar yavruma çok korkuyorum. Kötü alışkanlığı yok karı kıza düşkünlüğü dışında sigara bile içmez ama unutma s. Çok düşkün karı hastası resmen aldatmasa da kötü filmleri izler yoruldum söylemek ten usandım ama yok bilsem seni seviyorum diyor boşanmiyor ama huzur da vermiyor tüküreyim böyle sevgiye
Allah yardımcınız olsun :((

Aldatiyorsa seni bir saniye daha durma !

Kocam dövüyor küfür hakaret ediyor bundan zevk alamıyorum ne olurdu beni sevseydi dövmese küfür etmese güzel kelimeler söylese ne olurdu sanki :KK43:(((
Bilemiyorum eş olarak aranızda ne var gerçi böyle şeylerin sebebi olmaz fakat eş olarak kötü birini seçmişsiniz.Eşiniz gerçekten kötü .Adınıza çok üzüldüm :(Sizin gibi kadınları okuyunca bende çok mutsuz oluyorum

Bu aralar mutlu Değilim heykel gibiyim hislerim sökülmüş sanki amaçlarım var ama gerçekleştirecek azim yok içimde kısacası mutlu Değilim olamıyorum :(

Annem babam iyileşse özellikle annem şu illetten bir kurtulsa o zaman çok mutlu olacağım!

Şu an ki halime de şükür yine!
Aç değilim açıkta değilim.
İşim var iyi bir eşim var.
Maddi durumumuz ailelerimize destek olabilecek durumda.
Bazen insan fazlasını istese de şükür.

Back
X