Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım çok berbat bir ilişiki yaşadım 2 yıl önce iş yerinde tanıştığım biri ile görüşmeye başladım yaklaşık 7 ay sonra durduk yere benimle yapamadığını söyledi, sebebi ise bana aşık olamamasıymış. Ben çok ağladım yanına gittim o da ağladı onun ağlaması bana karşı içinde bişeler olduğunu gösteriyor diye düşündüm ve zaten iş yerinde karşılaşınca konuşuyordu benimle buna dayanarak onu aramaya devam ettim her hafta görüşmeye başladık ben ona sevgilim gibi davranıyordum o da hiç bişe demiyordu yani arkadaşız diyordu ama aynı sevgili gibi görüşüp yakınlaşıyorduk herkes bizi sevgili zannediyordu ama arkadaşız demeye devam ediyordu benim canım çok yanıyordu 1 buçuk yıl böyle geçti. Sonunda dayanamadım 1 ay önce onu aramayı bıraktım. Boşluğa düştüm ve arkadaşların ısrarı sebebiyle 33 yaşında benimle görüşmek isteyen biri ile konuşmaya başladım. yaşımız görüntümüz hiç uyuşmuyor fakat onunla zaman güzel geçiyor. bilmiyorumne olacak onunla bir gelecek kuramam bu kesin zaten hiçbirşey hissettiğimde yok sadece uzun süre sonra beni insan yerine koyan biriyle olmak beni mutlu ediyor ama haksızlık ettiğimi düşünüyorum biryandanda çünkü şuan görüştüğüm kişi bana umut bağlıcak böyle devam ederse. ben sadece kafamı dağıtıyorum öncekini unutmak için vicdanım rahat etmiyo işte. önceki aklıma geliyor yaşadıklarımız ona hissettiklerim elim aramaya gidiyor tutuyorum kendimi çünkü bir yapışınca birdaha bırakamıyorum. o kadar çok çaba sarf ettimki ne sevdiğini söyledi ne sevmediğini.ne bıraktı beni ne de tamamen tutundu bana.. bir sinirlendim yeter dedim konuşmayalım dedim 2 gün sonra vazgeçtim sonra yine aynı dolandı durdu. ne ben bırakabildim ne de o defol git dedi arada derede ne olduğumuz belli olmadan takıldık durduk. sahiplenilmedim sevilmedim sayılmadım hor gördü eleştirdi durdu neyini sevdim bilmiyorum ama aşırı bağlanmıştım..
son durum konuşmuyoruz etkisi sürüyor ve şuanki kişiye haksızlık ediyorgibiyim.işyerinde çok mutsuzum herkes saçma sapan geliyordoğru dürüst arkadaşım yok. hiçbiryerde mutlu değilim kendimle ilgilenemiyorum hevessizim herşeye karşı nasıl kendime gelicem bu hayat nereye gidiyo kırgınlıklarım nasıl geçecek kendime denk beni mutlu edecek birini bulabilecek miyim ?ne olacak böyle karmakarışığım akıllı uslu birilerinin yol göstermesine mantıklı yorumlara ihtiyacım var yardım edin
son durum konuşmuyoruz etkisi sürüyor ve şuanki kişiye haksızlık ediyorgibiyim.işyerinde çok mutsuzum herkes saçma sapan geliyordoğru dürüst arkadaşım yok. hiçbiryerde mutlu değilim kendimle ilgilenemiyorum hevessizim herşeye karşı nasıl kendime gelicem bu hayat nereye gidiyo kırgınlıklarım nasıl geçecek kendime denk beni mutlu edecek birini bulabilecek miyim ?ne olacak böyle karmakarışığım akıllı uslu birilerinin yol göstermesine mantıklı yorumlara ihtiyacım var yardım edin