Bir türlü olmuyor

melisss27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
1.128
229
53
27
Selam. 27 yasindayim 1 bucuk senedir evliyim. 11 aydir cocuk deniyoruz. Bu surecte evlenmeden once sigarayi biraktim. Evlendikten sonra 12 kilo verdim. İnsulin direncim vardi yendim. Hipertiroidim vardi tedavi oldum. Doktorun hic bi engelin yok diyişinin 2. Ayindayim. Ve 22 eylul adet tarihim az once laboquick kaset test yaptim ve bunun icin saatlerdir işemiyorum.. Ama sonuç koskocaman tek cizgi ufacik golge gorsem kan vericektim. Gercekten artik uzuntuden sinirlenmeye basliyorum. Kendime kiziyorum artik olmuyor ve bu beni cok uzuyor. Hic bir adet belirtim yok sadece memelerim catliyor sis ve agriyor. Ne akintim var ne kasik agrim.. Hsg cekilicem kafaya koydm.

canim seni o kadar iyi anliyorum ki ama bence esinde kontrol ettirsin kendini sende bir engel yokmus cunku doktorlarda 1 yil dogal yollarla deneyin 1 yil boyunca olmazsa takibe alalim diyorlar

canim seni o kadar iyi anliyorum ki ama bence esinde kontrol ettirsin kendini sende bir engel yokmus cunku doktorlarda 1 yil dogal yollarla deneyin 1 yil boyunca olmazsa takibe alalim diyorlar
Eşim de gitti sorunu yok hatta çok iyi değerleri Bu yüzden üzülüyorum işte olmuyor nedeni yok kısmet değilmiş ama üzülüyorum elimde değil. Şimdi düşünme diyecekler elimde değil

Eşim de gitti sorunu yok hatta çok iyi değerleri Bu yüzden üzülüyorum işte olmuyor nedeni yok kısmet değilmiş ama üzülüyorum elimde değil. Şimdi düşünme diyecekler elimde değil
banada aynisini diyorlar bizde 6 aydir deniyoruz kafana takiyorsun diyolar ama anlamadigim ne alaka iste belkide bunu diyenler hakli kafaya takiyoruz diye ya da degil amannn rabbim saglikli evlat nasip etsin isteyen herkese hepimize

Merhaba biraz kızıcam sana kısmet değilmiş olmuyor kelimelerini dilinden at bir an önce İnan bana anne olmak isteyen o kadar çok kadın var ki aynı şekilde baba olmak isteyen de öncelikle sakin oluyorsun bir sene denediyseniz tüp Bebek için başvurun orası daha ayrıntılı bakıyor sigortanız varsa prosedürü inceleyin tahmin etmediğiniz bir sorun olabilir sevgililer

Teşekkür ederim :) Haklısınız tabi kızmamak lazım. Bu arada yarın adet günüm ve ben silik gördüm laboquick de az önce inşallah sabah daha koyu olur da kan veririm.

Eklentiler

• 1758472516136.webp
    11 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…