• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü olmuyor:((

Cok guldum millet savas ve acliktan bahsederken benim kardeslerim arkadaslarim neyin pesin :1:
Gercekten cok yazik siz yetisen nesil olarak ulkeyi emanet alavilevekmisiniz:44::19:

çok çirkin olduğumu sanmıyorum neredeyse benimle aynı güzellikte bir arkadaşım var etrafındaki yakışıklı çocukların haddi hesabı yok bende ne yok onda var diyorum kendi kendime off bunaldım ayrıca biri var beğendiğim onunla takipleşiyorlar ama benimle değill ne yapsam kiii? büyü falan mı var üzerimde nedir :25:

problemin altını çizdim .... hiç bir ilişki ısmarlama olmaz....

kendinize niye bunu yapıyorsunuz neden iki kıskaçın içne alıyorsunuz güzel oldunuzu sizde sölediniz Allah aşkına tek erkek omu hayatınızı böyle şeylere odaklı yaşamayın hayat devam mı ediyor evet ediyor hayırlısını isteyin koca sevgili nişanlı her neyşe bazen hayatınızı karartacak kadar kötü insanlarda olabiliyor en başta hayırlısını isteyin kafanıza takmayın vede Allah a bırakın :ssz:

olay elektirik alma olayı liseye giderken benim hoşladığım bir çocuk vardı,ama o başka bir kıza aşıktı kız benden güzel değildi ama o nun peşinden koşuyordu karşılıksız olduğu halde:31:

ya Allah,bısmıllah,ona gıden bana gelsın ınsallah,Rabbena hep bana,aleyna..duasını okuyarak sırkelı suyla hemen abdest al!

kardeş çok rica etsem.. kaçtır görüyorum inciniyorum. burada dinini yaşayan insanlar da var. İslami konularla böyle dalga geçmeseniz olmaz mı?

problemin altını çizdim .... hiç bir ilişki ısmarlama olmaz....

kazen bey geçenlerde ataistler dernek kurdu vs..diye bir konu vardı,saygı bekliyorlardı ,bende saygısızlık aynı oranda demiştim işte size onlardan bir örnek..

Peki ben niye sevgili bulamadım 30 yaşıma kadar bu işlerin güzellikle alakası yoksa, yapmayın arkadaşlar yaa :))

Biz kadınlar duygusal bakıyoruz erkeklere. Bize değer versin, ruhumuza hitap etsin istiyoruz. Ama erkekler öyle değil işte, önce güzel olmalısın.

Peki ben niye sevgili bulamadım 30 yaşıma kadar bu işlerin güzellikle alakası yoksa, yapmayın arkadaşlar yaa :))

Biz kadınlar duygusal bakıyoruz erkeklere. Bize değer versin, ruhumuza hitap etsin istiyoruz. Ama erkekler öyle değil işte, önce güzel olmalısın.

siz kendinizi güzel bulmuyormusunuz

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diyorum..
ilk önce kişisel temizlik diş temizliği,tüy temizliği,duş alma deodorant yada parfüm,
saça şekil verme hafif makyaj temiz ve sade kıyafetler,temiz ayakkabılar...
ve güzel kadın:49:

Karşı tarafın beğenisi, benim kendimi nasıl bulduğumdan bağımsızdır.

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diyorum..
ilk önce kişisel temizlik diş temizliği,tüy temizliği,duş alma deodorant yada parfüm,
saça şekil verme hafif makyaj temiz ve sade kıyafetler,temiz ayakkabılar...
ve güzel kadın:49:

Bunları düşünmemiş olamam değil mi? :) Bunların tek başına yeterli olmadığını deneyimledim. Çünkü güzel kadınlar da bunları yapıyor ve daha güzel oluyor. Güzeller her daim kazanıyor velhasıl.

Karşı tarafın beğenisi, benim kendimi nasıl bulduğumdan bağımsızdır.

Bunları düşünmemiş olamam değil mi? :) Bunların tek başına yeterli olmadığını deneyimledim. Çünkü güzel kadınlar da bunları yapıyor ve daha güzel oluyor. Güzeller her daim kazanıyor velhasıl.

ama ünlülerin resimleri oluyor ya makyajlı makyajsız,tanıyamıyorsun bakımlı halini görünce..

O arkadasinda olan sende olmayan tek sey ozguven...
Zaman zaman artar, zaman zaman azalir, zaman zaman cosar, zaman zaman tamamen kaybolur...
Sadece her ne olursa olsun, dimdik ve ozguvenli dur, sen kendine guvenir begenirsen, herkes begenir...
Benden sana garanti:34:

çok haklısın aşırı bi özgüveni var bende cidden az :)

Cok guldum millet savas ve acliktan bahsederken benim kardeslerim arkadaslarim neyin pesin :1:
Gercekten cok yazik siz yetisen nesil olarak ulkeyi emanet alavilevekmisiniz:44::19:

şahsen kendi adıma konusacak olursam duyarlı bir insanım ama tek derdimiz o olamıyor maalesef insanız sonuçta herkesin kafasına takılan birşeyler var bu bölümün açılış amacıda bu değil mi derdimi paylaşmak sıkıntımı azda olsa atmak istedim bunda bir yanlış göremiyorum ben :)

kendinize niye bunu yapıyorsunuz neden iki kıskaçın içne alıyorsunuz güzel oldunuzu sizde sölediniz Allah aşkına tek erkek omu hayatınızı böyle şeylere odaklı yaşamayın hayat devam mı ediyor evet ediyor hayırlısını isteyin koca sevgili nişanlı her neyşe bazen hayatınızı karartacak kadar kötü insanlarda olabiliyor en başta hayırlısını isteyin kafanıza takmayın vede Allah a bırakın :ssz:

elbetteki herşeyin hayırlısı olsun :)

dış görünüşün etkisi bencede var ama bir insanı tanımakta önemli ama öncelikle dış görünüşe bakılır haklısın :) ama kendine haksızlık ediyorda olabilirsin ablacım belkide karşına doğru birileri çıkmamıştır :/

Yazmadan edemeyeceğim siz savaş ve açlık için ne yapıyorsunuz?? Eminim suan şunu bunu yaptım diyerek birçok savunmaya gireceksiniz. Yapmayın, inandırıcı gelmiyor herkes birbirini eleştirme hor görme derdinde. Konu sahibesi 18 yaşında ergenlikten belkide yeni çıkan bir genç kız yahu. Afedersiniz siz o yaslarda atom mu parçalıyordunuz. Yazık diyecek kadar ayıp ne gördünüz lütfen bırakın bu tavırları. Bdv bölümünde herkes derdini dile getiriyor, arkadaşımızında böyle birşey aklına takılmış. Aldatıldım diyene yahut kaynana görümce sorunlarını anlatanlarada böyle bir cevap mı veriyorsunuz merak ediyorum açıkçası. Peki ne işiniz var bu bölümde?

Konu sahibesi arkadaşım sana gelince belkide arkadaşında olan sende olmayan birseyler vardır kendini birileriyle kıyaslamamalısın. Doğru zamanda birisi elbet çıkar karşına.

Yazmadan edemeyeceğim siz savaş ve açlık için ne yapıyorsunuz?? Eminim suan şunu bunu yaptım diyerek birçok savunmaya gireceksiniz. Yapmayın, inandırıcı gelmiyor herkes birbirini eleştirme hor görme derdinde. Konu sahibesi 18 yaşında ergenlikten belkide yeni çıkan bir genç kız yahu. Afedersiniz siz o yaslarda atom mu parçalıyordunuz. Yazık diyecek kadar ayıp ne gördünüz lütfen bırakın bu tavırları. Bdv bölümünde herkes derdini dile getiriyor, arkadaşımızında böyle birşey aklına takılmış. Aldatıldım diyene yahut kaynana görümce sorunlarını anlatanlarada böyle bir cevap mı veriyorsunuz merak ediyorum açıkçası. Peki ne işiniz var bu bölümde?

Konu sahibesi arkadaşım sana gelince belkide arkadaşında olan sende olmayan birseyler vardır kendini birileriyle kıyaslamamalısın. Doğru zamanda birisi elbet çıkar karşına.

yazdıklarınız için çok teşekkür ederim :)

Back
X