• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü param birikmiyor

Ben 2-3 milyonda elendim....
Öyle demeyin. Arsa değil de bahçe de alabilirsiniz. Şimdilik imarı olmasın nasıl olsa zamanla imara açılacaktır o bölge. Önemli olan bahçeye yakın su elektrik var mı? Yakında yerleşim var mı? İmar gelmese bile tarım arazileri de suya yakınsa çok çok değerleniyor. 1 milyona 3-4 dönüm tarla vasfında araziler satılıyor. Ben sistemi takip etmenizi öneririm. 1 sene beklemeden karlı satarsınız eminim

Cok uzuyorsunuz ama beni cok.
Daha yeni 4 milyonluk arsamiz satildi mahkeme kanaliyla.
Ben gidip yastigima sarilip agliycam biraz izninizle.
Keşke ihaleye siz de girseydiniz. Tanıdıktan sağdan soldan borç bulsanız bile kısa zamanda borcu kapatıp kara geçerdiniz

Keşke ihaleye siz de girseydiniz. Tanıdıktan sağdan soldan borç bulsanız bile kısa zamanda borcu kapatıp kara geçerdiniz
Yok ya hic benlik degil onlari takip edip ugrasmak. Arada avukattan haber geliyor dava sonuclandi diye. O kadar cok taraf var ki bizim davalarda, paylae bölüne bölüne kuş kadar kaliyor.
Iki uc arsanin daha satisi tamamlanmak uzereymis bakalim.

Öyle demeyin. Arsa değil de bahçe de alabilirsiniz. Şimdilik imarı olmasın nasıl olsa zamanla imara açılacaktır o bölge. Önemli olan bahçeye yakın su elektrik var mı? Yakında yerleşim var mı? İmar gelmese bile tarım arazileri de suya yakınsa çok çok değerleniyor. 1 milyona 3-4 dönüm tarla vasfında araziler satılıyor. Ben sistemi takip etmenizi öneririm. 1 sene beklemeden karlı satarsınız eminim
Bakayım teşekkür ederim zaten max çıkacak para 1 milyon ben 1+1 ve arsa arasında kaldım ailede arsa var ama duruyor en son satmaya çalıştı kayınpederim satamadı 1 senedir bi fonlara bakıyorum bi arsalara bi eve

Aslında gerçekten öyle oldu canım🌸Aileme çok destek oldum.Nefes aldığım sürece de olacağım.Ben yaptıkça Rabbim daha fazlasını verdi 🙏
Maşallah size ailenize . Tek taraflı olacak bisey değil birbirinizi anlamış tutmussunuz

Maşallah size ailenize . Tek taraflı olacak bisey değil birbirinizi anlamış tutmussunuz
Kesinlikle tek taraflı olan bir şey değil.Birbirimize çok bağlıyız.Herkes imkanları ölçüsünde destek oluyor.Mesela ailemin manevi desteği benim için maddiyatın çok üstünde.Abimin eşine bile yapıyorum elimden geldiğince.Yeğenlerime zaten canım feda.Yengem hep der yaptığın iyiliklerin karşılığında Allah sana iyi bir eş nasip etti.

Kesinlikle tek taraflı olan bir şey değil.Birbirimize çok bağlıyız.Herkes imkanları ölçüsünde destek oluyor.Mesela ailemin manevi desteği benim için maddiyatın çok üstünde.Abimin eşine bile yapıyorum elimden geldiğince.Yeğenlerime zaten canım feda.Yengem hep der yaptığın iyiliklerin karşılığında Allah sana iyi bir eş nasip etti.
Mutluluğunuz birlik beraberliğiniz daim olsun 🤲♥️

Toplam ek ücretler falan 60 bine çıkıyor.10 bin kiraya, 1500 aidat, 500, 600 yol, 2000 yiyecek, 2000 sosyalleşme masrafı, 1000 lira internet, 150 lira tivibu, faturalar da 500 diyelim.eee o da yaz için tabi.evim güneş almıyor doğalgaz faturası çok yüksek geliyor haa bir de yemek yapmaya üşenip söylediğim için baya para da oraya gidiyor maalesef.bir de eşyalarım çok eski ya.sürekli tadilat masrafları çıkıyor.psikolog da var.5, 6 bin de o.illa ki birşeyler çıkıyor ya ek masraf.
Eczane teknikerleri 60 bin alıyor mu cidden? Eczacılar da o kadar alıyor kamuda

Merhaba ben devlet memuruyum.5 senedir çalışıyorum.başlıktan anlaşılacağı üzere 5 seneye göre o kadar az o kadar az param var ki.hiç öyle her sene tatillere, gezmelere para harcayan biri değilim.alkolüm yoktur( vardır aslında da arkadaşlar ödüyor sağolsun), sigaram yoktur, öyle çok masraflı bir hobim yoktur.param gerçekten çok az.hatta yazmaya utanıyorum.çünkü ne zaman söylesem millet şaşırıp kalıyor çok az diye.eee diyorum ki birşey yapmadım ki ne yapacağım sanki? Normal, standart bir hayat.tamam ilk atandiğımda bir takım özel hastane masraflarım olmuştu ama 4 sene o masrafın toparlanmaması da benim sorunum değildir heralde artık.sürekli bir ev almıyor musun, araba almıyor musun muhabbeti.ee diyorum o kadar parayı nereden bulayım.diyorlar ben senin yerinde bekar çocuksuz olsaydım şimdi Mercedesle geziyordum.yok evimi arabamı almiştım.ben de mi bir sorun var artık gıcık oldum iyice.eee birikmiyor işte? Sokağa mı atıyorum sanki parayı? Delirttiler beni bu konuda.sizin nasıl oluyor?
Devlet memuru az bir para almıyordur diye düşünüyorum eğerki 50 bin alıyorsanız ve bu saydıklarınız yoksa paranız nereye gidiyor ki ben onu anlayamadım eşimin bir taktiği var belki işe yarar deneyin bütün ihtiyaçlarını hesaplar kira taksit fatura vs geriye ne kadar kalıyor diyelimki 10 bin gider o 10 bine borçla altın alır ay sonu ödemeli çünkü ay içinde ona göre parasını kontrollü harcar ve mecbur ödeyeceğim modunda olduğu için uzun vadede işe yarıyor

Devlet memuru az bir para almıyordur diye düşünüyorum eğerki 50 bin alıyorsanız ve bu saydıklarınız yoksa paranız nereye gidiyor ki ben onu anlayamadım eşimin bir taktiği var belki işe yarar deneyin bütün ihtiyaçlarını hesaplar kira taksit fatura vs geriye ne kadar kalıyor diyelimki 10 bin gider o 10 bine borçla altın alır ay sonu ödemeli çünkü ay içinde ona göre parasını kontrollü harcar ve mecbur ödeyeceğim modunda olduğu için uzun vadede işe yarıyor
Evet ben de bir türlü anlayamadığım için hemen gelecek ay hesaplayacağım. Bakalım neden böyle oluyor.

Back
X