bir türlü sakin olamıyorum yardımmm

çok haklsnz o bile var bende vitamin d eksikliği ve sürekli halsizm kemiklrm sizlyr bundan da kaynaklanblcgni hiç dusunmemstm
bilginiz için sağolun
bende dr a gittim..bana b komlex vitamini ve mineral verdi..oğlum var dört yaşında..uykuda önemli..eğer az uyuyorsanız vitamin eksikliğide varsa öfke nöbetleri yaşayabilirsiniz..bende yanlızım ama dikkat ettiğim için bununla başa çıkabiliyorum sadece eşim ve oğlum var..

kızım 4 yasnda oğlum 20 aylık doğumdan sonra 18 kilo aldım onun için hem diyet hem spor da yapıyorum tabi onlar uyanmadn spor işini de hâletmiş oluyorum
karbonhitratı kesim,protein ağırlıklı beslen kısa sürede verirsin kiloları..

çalışma imkanınız var mı ? çocuklar da kreşe giderdi ? sürekli evde oturmak insanı sıkıyor... çalışmak güzel bir şey..

bir şekilde kendi kendimi tedavi etmem lazım zaten bir kaç gün sonra da evi tasyruz esimin işi sebebiyle bursa.ya gidiyoruz orda uzaktan akraba var belki orası benim için de daha hayırlı olur öyle umut ediyorum kızlar hepinizin fikri benim için çok önemli sağolun aynı durumda olan arkadaşlar da vardır Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

kızım 4 yasnda oğlum 20 aylık doğumdan sonra 18 kilo aldım onun için hem diyet hem spor da yapıyorum tabi onlar uyanmadn spor işini de hâletmiş oluyorum
Allah bagislasin nasil bi spor yapiyosun mesela?onceden calisirmiydin ay nasil uykum geldi ya cikicam kusuruma bakma sabah erken kaktim.kendini yanliz hissettigin her an bana yazabilirsin.iyi geceler diliyorum sana

Ayyy ben bir taneyle bunalıp o hale geliyorum ki.
Şu saati ancak kendime ayırabildim. Uykumdan feragat ettim çünkü başka vakit yok.

6 sene dir ızmirdym bu zamana kadar hep arkadaş oldu ve ayrildilar burdaki insanları anlamış değilim aynı fikir de olmadıgn için dönüp arkasna selam bile vermezler öyle bir toplumun içinde yaşıyorum kreşe su an verecek imkan da yok herşey güzel gidiyordu ilk kızımla onunla yeteri kadar ilgileniyordum oynuyor eğitim veriyordum ama 2.ci oğlum gelince herşey altust oldu
Izmirde neredesin bana bırak coxuklariii:))

Seni oyalayacak zevk alacagin bisey bul onunla ilgilen bos kaldikca. Bol bol da sakinlestirici caylar ic mesela papatya veya melisa.

6 sene dir ızmirdym bu zamana kadar hep arkadaş oldu ve ayrildilar burdaki insanları anlamış değilim aynı fikir de olmadıgn için dönüp arkasna selam bile vermezler öyle bir toplumun içinde yaşıyorum kreşe su an verecek imkan da yok herşey güzel gidiyordu ilk kızımla onunla yeteri kadar ilgileniyordum oynuyor eğitim veriyordum ama 2.ci oğlum gelince herşey altust oldu
Suan nerdesin il mu degistirdin

Allah bagislasin nasil bi spor yapiyosun mesela?onceden calisirmiydin ay nasil uykum geldi ya cikicam kusuruma bakma sabah erken kaktim.kendini yanliz hissettigin her an bana yazabilirsin.iyi geceler diliyorum sana
sağolun leslie ve bir kaç egzersiz daha yapıyorum
zaten artık konuşacak kimsem olmadığı için derdimi buraya anlatmak istedim insan onu birileriyle konuşmak ister. 2tane komşum var onlarla da oturup sıkıntıni anlatinca da bana gülüyorlar

çocukları annene bırakıp eşinle başbaşa eğlen.
annem yanim da değil kaynvaldm var o da zaten kendindn aciz görumcem var oğluyla ugrasiyor
bir tane eltm var semt olarak da çok uzak yani eşim tarafında tek olan akraba
bağlarmz yok

sağolun leslie ve bir kaç egzersiz daha yapıyorum
zaten artık konuşacak kimsem olmadığı için derdimi buraya anlatmak istedim insan onu birileriyle konuşmak ister. 2tane komşum var onlarla da oturup sıkıntıni anlatinca da bana gülüyorlar
o komsularina sole fazla gulmesinler gulme komsuna gelir basina demisler nedeolsa :) yesil kahve icmeni oneririm metobolizmayi hizlandirip enerji veriyo kac yasindasin ailen yakindami, kac yillik evlisin?

o komsularina sole fazla gulmesinler gulme komsuna gelir basina demisler nedeolsa :) yesil kahve icmeni oneririm metobolizmayi hizlandirip enerji veriyo kac yasindasin ailen yakindami, kac yillik evlisin?
canım ben dendm bende bir ise yaramadı sadece yeşil çay içiyorum
nerdeyse 7 sene olacak ızmire gelin olarak geldim yaş 30 oldu ailem burda değiller çok uzak

evet onu da yapıyorum malesef hep yalnız olduğum için olabilir
yaşadığım yerde kimsem yok arkadaş bile
teşekkürler
cnm sorunu kabul etmişsin zaten bu güzel bir başlangıç iki sene önce aynı durumdaydım kendimi telkinle aştım şükür ama doktorada gittim ne kadar faydası oldu bilemem ama benim çabamla oldu onu biliyorum şimdi eski sakin halimi yeniden kazandım bir arkadaşım bu tip durumların genelde hormon bozukluğundan kaynaklandığını söylemişti geçici bir durum olduğunu düşününce şu an hormonlara bağlıyorum ......emin ol aşacaksın ama kendine bunu yapma diye sürekli kendini telkin et.....geçmiş olsun...

Back
X