- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasitiz ozaman :) bende izmirdeyim iznirin.neresi gerci tasiniyomussunuz ama hadi hayirlisi bakalimcanım ben dendm bende bir ise yaramadı sadece yeşil çay içiyorum
nerdeyse 7 sene olacak ızmire gelin olarak geldim yaş 30 oldu ailem burda değiller çok uzak
Çok uzağiz canım ben Güzelbahçesağolun denizkızı buca göksu da oturyrm da bir iki gün sonra da taşınyrm cnm
Allah yolunu açık etsin inşallah bursa da daha sosyal bir hayatın olur canım.sağolun denizkızı buca göksu da oturyrm da bir iki gün sonra da taşınyrm cnm
hadi ya keşke daha önce yazsydm bir türlü cesaret edemiyordum kiyasitiz ozaman :) bende izmirdeyim iznirin.neresi gerci tasiniyomussunuz ama hadi hayirlisi bakalim
tarçın.li su içiyorum da çayıni hiç denemedm sağol canımve tarçınlı çay mutlaka içmelisin.....
canım belki size ilginç gelir ama ben inancli biriyim namazım duam var ama ne yalan söylym çok kur,an okuyamyrm çocuklardan dolayıRabbim'e sığının dua edin namaz kılın Kuran okuyun huzur İslamda doktorlarda tatillerde aramayın. Ama tabi imkanınız varsa kafa dağıtmak için tatile neden gitmeyesiniz :)
günün en az iki saatte bir sınırlı ani den öfkelnme çabuk sıkılma oluyor. 2 çocuk da var ister istemez onlara da yansiyor hiç sikintiya gelemyrm ne yapcgmi bilemiyorum bana doktor tavsiyesi vermeyin lütfen kendimi bırakmam rahat olmam için neler yapabilirim bilgilerinze ihtiyacım var
canım belki size ilginç gelir ama ben inancli biriyim namazım duam var ama ne yalan söylym çok kur,an okuyamyrm çocuklardan dolayı
Sarı kantaron çayını duymuştum rahatlatiyor bende işe yaramisti tabi senin bünyeni bilemedim şimdigünün en az iki saatte bir sınırlı ani den öfkelnme çabuk sıkılma oluyor. 2 çocuk da var ister istemez onlara da yansiyor hiç sikintiya gelemyrm ne yapcgmi bilemiyorum bana doktor tavsiyesi vermeyin lütfen kendimi bırakmam rahat olmam için neler yapabilirim bilgilerinze ihtiyacım var
canım benim diyet arkadasm mesajina çok sevindim. bu kiloları verdigim gibi inşallah bunların da üstesndn gelirim dua et inşallah.çocuklarımi kaybetmek istemiyorum ilerde benden nefret etmesnlr.usriyusra selam canım umarım iyisindir...
sen 25 kilonun üstesinden gelmiş o kadar azimli bi bayansın ki...
senn azmne hep hayrandık topikcek biliyosun....
konunu görnce yazmak istedim...
kan değerlerne baktır derim öncelikle ..
çocuklar ev işi sorumluluklar derken insan cidden yoruluyo ve en önemlisi arkadaş ve akraba olmaması...
bende memleketmde yaşıyorum amahiç arkadaşım komşum yok çok bunaltıcı oluyo bu durum
sen şimdi mekan değiştireceksin bence iyi gelir sana...
Hepimiz ayni durumdayiz geneldegünün en az iki saatte bir sınırlı ani den öfkelnme çabuk sıkılma oluyor. 2 çocuk da var ister istemez onlara da yansiyor hiç sikintiya gelemyrm ne yapcgmi bilemiyorum bana doktor tavsiyesi vermeyin lütfen kendimi bırakmam rahat olmam için neler yapabilirim bilgilerinze ihtiyacım var
ben hep çocuk insana sabri öğretr diye biliyordum ama tam tersi oldu gibi. çocukların gelismi için de çok dinliyorum pedagoglri uzmanlari ama iş yapmaya gelince olmuyor.Hepimiz ayni durumdayiz geneldehep ayni seyleri yapmaktan ve kimseyle gorusmemekten tabi en basta hergun cocuklarin pesinde kosup hep yorgun olmaktan
keske gerci cocuklarlada biyere cikilmiyoki genede gorusurduk bi sekildehadi ya keşke daha önce yazsydm bir türlü cesaret edemiyordum ki