BİR TÜRLÜ UNUTAMIYORUM :( bana akıl verin)

yarali89

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
32
0
16
Diyarbakır
3.5 yıldır birlikte olduğum biri var gecen yıl bu zamanlarda aldatılmıştım ayrı olduğumuz ve aramızın bozuk olduğu bir dönemdi .O beni aynı hastanede çalıştığı bir kızla aldattı fiziksel olarak bir aldatma yok ancak onunla sadece konuşması bile bence bir aldatmadır .her neyse konuya geleyim ben onu affettim bir salaklık yapıp şu anda çok güzel giidyor her şey beni bir daha aldatmayacağından eminim şu anda evlenmek istiyor üstelik bunun için o kadar fedakarlıklar yaptı ki ama gel gelelim ki üzerinden bir yıl geçmesine rağmen unutamıyorum aldatmasını her seferinde hatırlatıyorum küfürden nefret eden ben sürekli küfrediyorum ona. Biliyorum hiç affetmeseydin keşke diyeceksiniz haklısınız da affettim ama şu an çok pişmanım ne yapmalıyım sizce onunla yolları mı tamamen ayırmalı mıyım yoksa bir şans verip evlilik için ilk adımı atmalı mıyım?

bir zamanlar senin canini yakmis ve bunu unutman kolay deil..hatta daha dogrusu mumkun deil..ona gore karar ver,yani ara sira gelior aklima o zaman kiziyorum ama aslinda cok seviyorum diosan biraz zaman verin birbirinize..ama yok hep aklimda durmadan basina kalkiyorum dersen bu isin sonu zaten ayrilik,ya simdi ya sonra..sen karar vereceksin

evliliği düşündüğünüz birinin sizi önceden aldatması ve sizinde bu konuda emin olamamanız normal sonuçta size olan sadakatinden şüpheye düşmüşsünüz güven yoksa o ilişki çok da sağlıklı olmaz. bence siz kararınızı vermişsiniz affettiğinize pişman olarak hakkınızda hayırlısı olsun

Kadınlar için aldatmanın duygusalı fizikseli olmaz, aldatma aldatmadır.
Aramız bozukken aldattının oluru yok, seven adam aranız bozukken yeni birini aramaz, aranızı düzeltmeye uğraşır.
Hiç affetmeseydin dicem ama sevgin ağır basmış affetmişsin ama neyi unutmaya çalıştığını sürekli hatırlamışsın.
Eğer böyle giderse bir süre sonra o kavgalardan bıkacak ve hani sen terkedemedin ya o bıkıp gidecek.
Unutabiliyorsan vede huzurlu olacaksan unut, (ben unutamam) yok eğer ben unutamam diyeceksen hiç zorlama kendini çünkü, kadınların bu gelgitlerine erkekler (kendileri sebep olsa bile) dayanmıyorlar. İş küfürlere geldiyse saygın bitmiş zaten ki bitsin de.
Bu arada birkere yapan inan ki bir kere daha yapar, yol yakınken dön derim.

şu aldatmayacagına eminim lafını anlayamıyorum bi türlü hiç anlamayacagım .... bi kere aldatmıs bi adam nasıl eminsiniz yaniii ???

şu aldatmayacagına eminim lafını anlayamıyorum bi türlü hiç anlamayacagım .... bi kere aldatmıs bi adam nasıl eminsiniz yaniii ???

Ben hislerime çok güvenirim ve bugüne kadar yanıltmadı beni hiç aldattığını da hislerimden öğrendim o derece hislerim kuvvetli yaptığı fedakarlıktan herkesi karşısına almasından ve pişmanlığından eminim aldatmayacağına

bir zamanlar senin canini yakmis ve bunu unutman kolay deil..hatta daha dogrusu mumkun deil..ona gore karar ver,yani ara sira gelior aklima o zaman kiziyorum ama aslinda cok seviyorum diosan biraz zaman verin birbirinize..ama yok hep aklimda durmadan basina kalkiyorum dersen bu isin sonu zaten ayrilik,ya simdi ya sonra..sen karar vereceksin

teşekkür ederim canımm :) haklısn biraz zaman en iyisi galiba

Ben hislerime çok güvenirim ve bugüne kadar yanıltmadı beni hiç aldattığını da hislerimden öğrendim o derece hislerim kuvvetli yaptığı fedakarlıktan herkesi karşısına almasından ve pişmanlığından eminim aldatmayacağına

Emin olma. Aldatıyorlar.

bi kere yapan bidaha yapar bence.ve evlendikten sonra yaparsa bu cok aci olur sizin icin.tabi onu en iyi siz tanirsiniz.siz zamanla bu yaptigini unutabilirim diyormusunuz ve yapmicagindan eminmisiniz.bence biraz daha bekleyin.acele etmeyin.

Her kadın aldatıldığını hissedecek kadar zeki ve hislidir.
Aldatmayacağına bu kadar emin olman tuhaf. Madem çok kuvvetli hislerin, ilişkinin başında seni ileride aldatacağını görüp neden başlamamazlık yapamadın ?
Aldatılırken hissetmek normal de, aldatılmıyorken aldatılmayacağına emin olmak anormal bence.
Böyle düşünüyorsan evlen gitsin o zaman. Ne diyelim ?
Affettim unutamıyorum cümlesi kadar özenle kurulmuş bi cümle yok.
Ya affetmeyeceksin ya da unutacaksın. İki ayrı seçenek.

3.5 yıldır birlikte olduğum biri var gecen yıl bu zamanlarda aldatılmıştım ayrı olduğumuz ve aramızın bozuk olduğu bir dönemdi .O beni aynı hastanede çalıştığı bir kızla aldattı fiziksel olarak bir aldatma yok ancak onunla sadece konuşması bile bence bir aldatmadır .her neyse konuya geleyim ben onu affettim bir salaklık yapıp şu anda çok güzel giidyor her şey beni bir daha aldatmayacağından eminim şu anda evlenmek istiyor üstelik bunun için o kadar fedakarlıklar yaptı ki ama gel gelelim ki üzerinden bir yıl geçmesine rağmen unutamıyorum aldatmasını her seferinde hatırlatıyorum küfürden nefret eden ben sürekli küfrediyorum ona. Biliyorum hiç affetmeseydin keşke diyeceksiniz haklısınız da affettim ama şu an çok pişmanım ne yapmalıyım sizce onunla yolları mı tamamen ayırmalı mıyım yoksa bir şans verip evlilik için ilk adımı atmalı mıyım?

unutana kadar adım falan atmayın
herşey daha kötü olur

Bence zamana bırakın bu evlılık işini sizi bilmem ama benım şahsi düşüncem bir kez yapanın tekrarlayacagıdır.İlerde evlılıkte küsseniz kısa süre ayrı kalsanız ki bunlar olagan şeyler yine yapmayacagı nerden belli..Bilmiyorum ben kısa sürede kendımı sogutup ayrılırdım sanırım.Hatasız kul yok evet ama bazı hatalar ömür boyu çıkmaz ınsanın yakasından

affettiysen kendine yük etme bu düşünceleri boşver herşey olacağına varır, seviyorsan dikkatli bi şekilde at adımını

ya aslında cevabınızı vermişsiniz..erkek olsa şnu yazan ve küfrediyorum dese fıtratında var diycem eder..ama bir bayan olarak ilişkiniz onun bi açığı üzerine sizin bunu yakalamanız ve onun verdiği bu açıklada boynunun sürekli eğmesi üzerine kurulu üstelik küfürler hakaretler eden bayan tarafı..
ondan ne size eş ne de çocuklarınıza baba olur..saygı duymadığınız bi adamı yıllar boyu sayıp sevemezsiniz bence..
yol yakınken dönmenizi tavsiye ederim:50:

Babana bile güvenme demişler böylesine bi'laf edilmişken bi'kere o hataya düşene bu denli güvenmek ancak olsa olsa saflık olur, kendini kandırmak, buna inandırmak istemek olur.

Emin olmadığını bal gibi sen de biliyosun sadece böyle söylemek içini rahatlatıyo.

Son düzenleme:
Aldatılmayacagına hiçkimse emin olamaz.. Bende yaşadım biliyorum. insanoglu öyle bir varlık ki kötü olanı asla unutmaz. benim ilk eşimde aldattı internet olayı.. ve öyle içim bulandı ki duyunca anında boşandım. ve insan gerçekten asla unutmuyor. ikinci evliligimi yapmama rağmen rüyalarımda bile o olayı görüyorum. ve sizde küfür vs de var ve asla huzur olmaz bilgine canım

Her kadın aldatıldığını hissedecek kadar zeki ve hislidir.
Aldatmayacağına bu kadar emin olman tuhaf. Madem çok kuvvetli hislerin, ilişkinin başında seni ileride aldatacağını görüp neden başlamamazlık yapamadın ?
Aldatılırken hissetmek normal de, aldatılmıyorken aldatılmayacağına emin olmak anormal bence.
Böyle düşünüyorsan evlen gitsin o zaman. Ne diyelim ?
Affettim unutamıyorum cümlesi kadar özenle kurulmuş bi cümle yok.
Ya affetmeyeceksin ya da unutacaksın. İki ayrı seçenek.

Bana akıl verin derken bana ahkam kesin demedim nasıl cümleler bunlar beni sorgulamaya hakkınız yok şimdi de siz akıl verin dediniz diye başlarsınız ben bundan sonra ne yol izlemeliyim anlamında fikir sordum benim yaptıklarımı verdiğim cevapları irdeleyin demedim ... bana yardımcı olan arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum lütfen siz bana akıl vermeyin zira sizin eminim ki daha çok ihtiyacınız var!

Back
X