Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aldatmayacağından eminim dememdeki kasıt beni gerçekten sevmese evlenmek için bu kadar çabalamazdı diye düşünüyorum tabi insanoğlu çiğ süt emmiştir yalnız biz ayrıyken yapmıştı bunu bu yüzden sadece aldatmayacağını düşünüyorum diyelim![]()
Bana akıl verin derken bana ahkam kesin demedim nasıl cümleler bunlar beni sorgulamaya hakkınız yok şimdi de siz akıl verin dediniz diye başlarsınız ben bundan sonra ne yol izlemeliyim anlamında fikir sordum benim yaptıklarımı verdiğim cevapları irdeleyin demedim ... bana yardımcı olan arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum lütfen siz bana akıl vermeyin zira sizin eminim ki daha çok ihtiyacınız var!
çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için
Gece gece güldürme beni hatun.
Ahkam kestiğim yok. Emin olmak çok yanlış bir tavır. Neye eminsin ? İnsan babasına bile güvenmiyor artık.
Nasıl yol izlemelisin diye fikir verirken, aldatmayacağından emin olman durumunu irdelemek zorundayız bilmem farkında mısın ?
Çünkü karşımızdaki aldatmış bir erkek.
Sen de her şeyden eminsin ama ALLAHtan emin olduklarının arkasının dayandığı bir şey yok. Benim akla daha çok ihtiyacım olduğundan da emin ol yani sorun olmaz.
Emin olduğum bir şey daha var sen kesin etrafında yalnız sevilmeyen ve sorunları olan birisindir olumsuz yorumlar yapıyorsun herkese hasetlik kötü bir şey insan babasına bile güvenemiyor diyorsun ya babana bile güvenemiyorsan haline acıyorum güveneceğin kimse olmaması yazık yaniii
Ya konuyu kapatıp mutlu mesut yolunuza devam edeceksiniz ya da affedemiyorsanız yolunuzu ayıracaksınız.Ne kendinizi ne de karşı tarafı yıpratmanın anlamı yok.3.5 yıldır birlikte olduğum biri var gecen yıl bu zamanlarda aldatılmıştım ayrı olduğumuz ve aramızın bozuk olduğu bir dönemdi .O beni aynı hastanede çalıştığı bir kızla aldattı fiziksel olarak bir aldatma yok ancak onunla sadece konuşması bile bence bir aldatmadır .her neyse konuya geleyim ben onu affettim bir salaklık yapıp şu anda çok güzel giidyor her şey beni bir daha aldatmayacağından eminim şu anda evlenmek istiyor üstelik bunun için o kadar fedakarlıklar yaptı ki ama gel gelelim ki üzerinden bir yıl geçmesine rağmen unutamıyorum aldatmasını her seferinde hatırlatıyorum küfürden nefret eden ben sürekli küfrediyorum ona. Biliyorum hiç affetmeseydin keşke diyeceksiniz haklısınız da affettim ama şu an çok pişmanım ne yapmalıyım sizce onunla yolları mı tamamen ayırmalı mıyım yoksa bir şans verip evlilik için ilk adımı atmalı mıyım?
[/COLOR][/SIZE][/FONT]Emin olduğum bir şey daha var sen kesin etrafında yalnız sevilmeyen ve sorunları olan birisindir olumsuz yorumlar yapıyorsun herkese hasetlik kötü bir şey insan babasına bile güvenemiyor diyorsun ya babana bile güvenemiyorsan haline acıyorum güveneceğin kimse olmaması yazık yaniii
3.5 yıldır birlikte olduğum biri var gecen yıl bu zamanlarda aldatılmıştım ayrı olduğumuz ve aramızın bozuk olduğu bir dönemdi .O beni aynı hastanede çalıştığı bir kızla aldattı fiziksel olarak bir aldatma yok ancak onunla sadece konuşması bile bence bir aldatmadır .her neyse konuya geleyim ben onu affettim bir salaklık yapıp şu anda çok güzel giidyor her şey beni bir daha aldatmayacağından eminim şu anda evlenmek istiyor üstelik bunun için o kadar fedakarlıklar yaptı ki ama gel gelelim ki üzerinden bir yıl geçmesine rağmen unutamıyorum aldatmasını her seferinde hatırlatıyorum küfürden nefret eden ben sürekli küfrediyorum ona. Biliyorum hiç affetmeseydin keşke diyeceksiniz haklısınız da affettim ama şu an çok pişmanım ne yapmalıyım sizce onunla yolları mı tamamen ayırmalı mıyım yoksa bir şans verip evlilik için ilk adımı atmalı mıyım?