- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
Merhaba herkese, oncelikle cinsellik basligini bulamadigim icin konuyu biraya actim umarim dogru yerdir. Zaten bu aralar taktigim en buyuk 2. derdim bu. Ben ergenligimden beri cinsellige cok merakliydim, hormonlarimi kontrol altinda tutmakta cok zorlandim. Ancak ailem, dini gorusum, toplum baskisi vs nedeniyle bir cinsel hayatim olmadi. Bir de gec evlendim (28). Tabi yillarca kizlik zarini korumalisin baskisiyla yasadigim icin evlenince de korudum o lanet seyi, evet vajinismus oldum
tam 4 sene surdu bu durum, 4 sene sonra terapiyle asar gibi oldum bir kac kez birlesme oldu ve hemen hamile kaldim. Hamileligim boyunca da dr bir engel yok dedigi halde esim bir zarar gelmesinden korktugu icin iliski olmadi. Tabi tam asamadigim vajinismus araya giren zamanla yeniden hortlamaya basladi ki normal dogum yaptigim halde.. simdi kizim 8 aylik ve biz hala normal bir cinsel iliski yasayamiyoruz. Zaten ben ilk adimi atmiyorum cok istedigim halde (zaten artik cinsellik o kadar anormal geliyorki utanmaya bile basladim) esimse bazen 1-2 ay gecmesine ragmen sanki her sey normalmis gibi davraniyor. Bu konuyu konustugumuzda yorgunluk, is stresi, yaslilik (36 yasinda) vs sebepler sunuyor. Sizlere sorum benzer sorunlar yasayanlar var mi? Bunu duzeltmek icin ne yapmaliyim?