- Emoji Skoru
- 360
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi sevdiksevdalandik
-
aslında koltuk altı için gittim lazere fakat Doğumda hücreler yenilendiği için tekrar tüyü çıkan birkaç kişiyle o yüzden düşünmüyorum çocuk sahibi olana kadarMuhtemelen batik olusuyorsur. Baska vozumu var mi bilmiyotum ama lazer yaptirin uzun sure cikmaz ve puruzzsuz olur
Keseleri deneyeceğim son çare jilet artıkKuru kese, buharlı kese, ters jilet ( bir kereye mahsus, çoğaltmaz)
Ya lazer için doğumdan sonra yenileniyor tüyler diyorlar kararsız kaldım çok koltuk altı için gidip yarı da bıraktım geri istikrarsızım biraz :/ Kaç seansta bitti peki senin?bende de çok batık oluyordu, onları çıkarmaya çalışırken de sivilce... lazer yaptırdım kurtuldum, en kesin çözüm bu.
Kese ise yarar en azından bana ilk gelen kişilere bunu öneriyordum ya da ters jilet, batık batık üstüne ağda olmaz.. yapılsa da ise yaramazKeseleri deneyeceğim son çare jilet artıkteşekkür ederim
Tekrar ağda zamanım geldiğinde mi yapmalıyım peki jileti?Kese ise yarar en azından bana ilk gelen kişilere bunu öneriyordum ya da ters jilet, batık batık üstüne ağda olmaz.. yapılsa da ise yaramaz
Hemen agda üstüne olmasın tahriş olur agda zamanı gelince yapın bir iki güne zaten yenileri cikar... Banyoda kuru kese ya da köpüklü kese sonrasında ters jilet yaparsanız düzelme görülür.. tabi önce düz vurup sonra ters vurun ... İnşallah düzelir...Tekrar ağda zamanım geldiğinde mi yapmalıyım peki jileti?
Ya lazer için doğumdan sonra yenileniyor tüyler diyorlar kararsız kaldım çok koltuk altı için gidip yarı da bıraktım geri istikrarsızım biraz :/ Kaç seansta bitti peki senin?
Ay inşallah çok teşekkür ederimHemen agda üstüne olmasın tahriş olur agda zamanı gelince yapın bir iki güne zaten yenileri cikar... Banyoda kuru kese ya da köpüklü kese sonrasında ters jilet yaparsanız düzelme görülür.. tabi önce düz vurup sonra ters vurun ... İnşallah düzelir...