Bir Ümit

banu zorr

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
80
89
8
30
Arkadaşlar ben dün yaşadığım sorunu yazmıştım. Eşimden evi terketmeme rağlmen 16 gündür haber gelmeyince ben de işe girmem lazımdı ve kıyafetim de kalmamıştı. Diplomamı almaya gittiler. Eşim de gelsin eve demiş. Annem de gel diye beni aradı. Bende gitmedim. Seven insan bu kadar mı gururlu olur bi karısını almaya gelemez mi diye düşündüm. Şimdi yuvamı ben mi bozuyorum diye düşündüm.ama bence ne olursa olsun evi terkettiğinizde gelip bi gönül alması lazımdı. Of düşünmekten bıktım artık. Siz olsanız ne yapardınız ?

Eşim de gelsin eve demiş.
Gelsin,yapsin,etsin..
Ben bunun uzerine hic gitmezdim.Sana soylemistim,kedisi kaybolan insanlar 1 gun icerisinde afis bastirip kose bucak dagitiyor o bir lokma cani bulup tekrar evine goturebilmek icin.Esin nikahli karisini tam 16 gun gorup duymamis.Simdi de gelsin!!
Asla gitmezdim,2 cekip bir yirtsalar yine gitmezdim.

Yıkar yıkar aynı kiyafleri giyer yinede gitmem ailemide göndermedim.

Anneniz de ara gel dediğine göre barismanizi istiyor galiba.

Arkadaşlar ben dün yaşadığım sorunu yazmıştım. Eşimden evi terketmeme rağlmen 16 gündür haber gelmeyince ben de işe girmem lazımdı ve kıyafetim de kalmamıştı. Diplomamı almaya gittiler. Eşim de gelsin eve demiş. Annem de gel diye beni aradı. Bende gitmedim. Seven insan bu kadar mı gururlu olur bi karısını almaya gelemez mi diye düşündüm. Şimdi yuvamı ben mi bozuyorum diye düşündüm.ama bence ne olursa olsun evi terkettiğinizde gelip bi gönül alması lazımdı. Of düşünmekten bıktım artık. Siz olsanız ne yapardınız ?

Ortada bir yuva yok,o yüzden siz bir şeyi bozmuyorsunuz.

Gönlüm gitmemenizden yana, çünkü daha şimdiden böyleyse ilerde daha kötü olur.
Ama eğer giderseniz, şartlar koyun. Mesela, annenle aynı apartmanda yaşamak istemiyorum gibi.
16 gün olmuş, bir kere aramamış aileni görunce gelsin demiş bilemedim. Pekte istiyor gibi değil eşiniz

Dün de insan gibi yazdık. Yuva filan yok ortada.

Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz da şu an içinde bulunduğunuz berbat şeye yuva diyorsunuz.

Bu adamlarla evlenirken kimse de çıkıp demiyor mu bununla evlenilmez.

Adam sizi istese gelip alır, eziyet etmeye öyle devam ederdi. Adam eziyet etmek için sizi ayağına çağırıyor.

Cidden hayret verici. Kilitlenip kalıyorsunuz. Anlatıyoruz anlamıyorsunuz.

Boşanmak için ne bekliyorsunuz? Bu adamla evli kalmak için insanın şuurunu kaybetmiş olmasi lazım.

Ne yaparsa boşanırsınız mesela? Boşanmanız için ne gibi bir doğa üstü olaya sebebiyet vermesi gerekir.

Rica ederiz de yapar madem. Siz de huşu içinde boşanırsıniz

Bir ümit mi?
Hangi ümit?
Adam ağzının kenarıyla gelsin bari demiş size
Hemen ne hazırmışsınız ikna olmaya da ümit çıkmış ortaya 🙄

O adam gelip kapıma yalvarsa bile gitmezdim şu saatten sonra ki sizi ayağına çağırıyor bu 😳😳

Hala bir beklenti içindesiniz.. Madem istiyorsunuz bari mesaj falan atın da yalandan da olsa gelip gönlünüzü almaya çalışsın böylece geri dönmüş olursunuz ne diyeyim artık..

Madem istiyorsunuz bari mesaj falan atın da yalandan da olsa gelip gönlünüzü almaya çalışsın böylece geri dönmüş olursunuz ne diyeyim artık..
Tavırları insani çaresiz bırakıyor değil mi? insan, evine dönebilmesi için birtakim numaralar tavsiye etmeye başlıyor.

Allah bizim kadinlarimiza akil fikir basiret bahsetsin kurban olduğum Allahım.

Tavırları insani çaresiz bırakıyor değil mi? insan, evine dönebilmesi için birtakim numaralar tavsiye etmeye başlıyor.

Aynen öyle insan ne diyeceğini bilemiyor artık.

Zaten ne dersek diyelim o evinin yolunu tutmayı bulacak bir bahanesi olacak..

O adam gelip kapıma yalvarsa bile gitmezdim şu saatten sonra ki sizi ayağına çağırıyor bu 😳😳

Hala bir beklenti içindesiniz.. Madem istiyorsunuz bari mesaj falan atın da yalandan da olsa gelip gönlünüzü almaya çalışsın böylece geri dönmüş olursunuz ne diyeyim artık..
Of lanet olsun çok haklısın kalbimi yırtıp atıcam ne aptal bi kadın oldum ben

Evet koydu bana ne yalan söyleyeyim sevdiğini sanmıştım bi Ümit beslemiştim

Dün de insan gibi yazdık. Yuva filan yok ortada.

Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz da şu an içinde bulunduğunuz berbat şeye yuva diyorsunuz.

Bu adamlarla evlenirken kimse de çıkıp demiyor mu bununla evlenilmez.

Adam sizi istese gelip alır, eziyet etmeye öyle devam ederdi. Adam eziyet etmek için sizi ayağına çağırıyor.

Cidden hayret verici. Kilitlenip kalıyorsunuz. Anlatıyoruz anlamıyorsunuz.

Boşanmak için ne bekliyorsunuz? Bu adamla evli kalmak için insanın şuurunu kaybetmiş olmasi lazım.

Ne yaparsa boşanırsınız mesela? Boşanmanız için ne gibi bir doğa üstü olaya sebebiyet vermesi gerekir.

Rica ederiz de yapar madem. Siz de huşu içinde boşanırsıniz

Annesi de hemen göndermeye merakli. Sahsen bir anne olarak hemen merakli gibi kizimi arayip gel demezdim.

Back
X