Bir Ümit

Dün de insan gibi yazdık. Yuva filan yok ortada.

Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz da şu an içinde bulunduğunuz berbat şeye yuva diyorsunuz.

Bu adamlarla evlenirken kimse de çıkıp demiyor mu bununla evlenilmez.

Adam sizi istese gelip alır, eziyet etmeye öyle devam ederdi. Adam eziyet etmek için sizi ayağına çağırıyor.

Cidden hayret verici. Kilitlenip kalıyorsunuz. Anlatıyoruz anlamıyorsunuz.

Boşanmak için ne bekliyorsunuz? Bu adamla evli kalmak için insanın şuurunu kaybetmiş olmasi lazım.

Ne yaparsa boşanırsınız mesela? Boşanmanız için ne gibi bir doğa üstü olaya sebebiyet vermesi gerekir.

Rica ederiz de yapar madem. Siz de huşu içinde boşanırsıniz
Valla normalde hayatım çok iyi gezer tozar tatile giderdim ailem beni sıkmazdı ama aşık oldum lanet olasıcaya. Bi ailem olsun istemiştim. Ailem de evlenirken sen bununla yapamazsın demişti. Evet insanın kendine yaptığını kırk kişi gelse yapamaz. Ama işte deveye diken yaranıyormuş bunları idrak edemiyorum. Duygusal bi dönemdeyim beni linçlemene gerek yoktu

Valla normalde hayatım çok iyi gezer tozar tatile giderdim ailem beni sıkmazdı ama aşık oldum lanet olasıcaya. Bi ailem olsun istemiştim. Ailem de evlenirken sen bununla yapamazsın demişti. Evet insanın kendine yaptığını kırk kişi gelse yapamaz. Ama işte deveye diken yaranıyormuş bunları idrak edemiyorum. Duygusal bi dönemdeyim beni linçlemene gerek yoktu
Kurban olduğum sana 2 gündür yalvarıyoruz etme gitme diye . Neden anlamıyorsun. Anlamak istemiyorsun.

Neden olmayanı oldurmaya çalışıyorsun.

Istemiyor seni işte. Istemiyor.

Bunun adı linç değil. Bunlar gerçekler.

Kurban olduğum sana 2 gündür yalvarıyoruz etme gitme diye . Neden anlamıyorsun. Anlamak istemiyorsun.

Neden olmayanı oldurmaya çalışıyorsun.

Istemiyor seni işte. Istemiyor.

Bunun adı linç değil. Bunlar gerçekler.
Haklısın ben de başkasına senin gibi yazardım ama ağlayıp duruyorum çarpıntım oluyor gerçi onunla iken de ağlayıp duruyordum. İçimi umutsuzluk bağladı yeminle. Gelmedi kocam bile beni değersiz buluyorsa bundan sonra naparım diye düşünüyorum. Gerçekten hayatımda hiç böyle çaresiz ezik değersiz hissetmemiştim

Arkadaşlar ben dün yaşadığım sorunu yazmıştım. Eşimden evi terketmeme rağlmen 16 gündür haber gelmeyince ben de işe girmem lazımdı ve kıyafetim de kalmamıştı. Diplomamı almaya gittiler. Eşim de gelsin eve demiş. Annem de gel diye beni aradı. Bende gitmedim. Seven insan bu kadar mı gururlu olur bi karısını almaya gelemez mi diye düşündüm. Şimdi yuvamı ben mi bozuyorum diye düşündüm.ama bence ne olursa olsun evi terkettiğinizde gelip bi gönül alması lazımdı. Of düşünmekten bıktım artık. Siz olsanız ne yapardınız ?
Dünki konunuzu bilmiyorum ama yorumda bir hanımefendi yazmış kv ile aynı binadasınız galiba ve sorunlar bu çerçevede gelişmiş, bence evlilik bitirmek bu kadar kolay olmamalı işin içinde şiddet ve aldatma yoksa, eşyalarınızı toplayıp eve gidin demiyorum size ama kv den ayrı bir binaya taşınma hakkınız sonuna kadar var, bu yüzden eşinize o eve gitmeyeceğinizi, yeni ev bulup taşındığınız takdirde ve yaptığı hataları bir daha yapmayacağı sözünü alarak taşınabilirsiniz bence, dediğim gibi kv ile aynı binada olan eve gitmeyin çok haklısınız ama direk yeni bir eve taşınacaksanız olabilir, şu an zaten günlerdir eşinizin yanına gitmediğiniz için sizin şakanızın olmadığını anlamış olmalı, hatalarını tekrarlarsa da bu işin geri dönüşü olmayacağını belirtin, beraber evlilik terapistine de gitmeye başlayabilirsiniz. Umarım mutlu olursunuz 😊

Yoo annem istiyorsan gel diyor kocan sen bilirsin diye aradı ben de yok dedim peki kızım senin kararın dedi ilerde mutsuz olursam kendini suçlu hissetmemek için

Gülüm sen bir süre profesyonel destek al. Gercekten sana iyi gelecegini düsünüyorum. Suc sende olmadigi halde hala kendini hirpaliyorsun

Dünki konunuzu bilmiyorum ama yorumda bir hanımefendi yazmış kv ile aynı binadasınız galiba ve sorunlar bu çerçevede gelişmiş, bence evlilik bitirmek bu kadar kolay olmamalı işin içinde şiddet ve aldatma yoksa, eşyalarınızı toplayıp eve gidin demiyorum size ama kv den ayrı bir binaya taşınma hakkınız sonuna kadar var, bu yüzden eşinize o eve gitmeyeceğinizi, yeni ev bulup taşındığınız takdirde ve yaptığı hataları bir daha yapmayacağı sözünü alarak taşınabilirsiniz bence, dediğim gibi kv ile aynı binada olan eve gitmeyin çok haklısınız ama direk yeni bir eve taşınacaksanız olabilir, şu an zaten günlerdir eşinizin yanına gitmediğiniz için sizin şakanızın olmadığını anlamış olmalı, hatalarını tekrarlarsa da bu işin geri dönüşü olmayacağını belirtin, beraber evlilik terapistine de gitmeye başlayabilirsiniz. Umarım mutlu olursunuz 😊

Sorun tek kayinvalide degil. Eski konulara bir göz atin derim

Ya siz öncelikle kendi değerinizi niye başkasının size gösterdiği değere göre belirliyorsunuz ?? Demişsiniz bana eşim bile değer vermiyor bu eziklik duygusuna nasıl dayanayım falan da hiç kimsenin bize verdiği değerden ibaret değiliz. Önce kendimize değer vericez ve kendimizin değerini anladıktan sonra karşımızdaki insan bakalım bu değere layıkıyla sahip çıkıyor mu baktı çıkmıyor o zaman siz de karşınızdaki insana o değeri vermeyip, değerinizin bilinmediği yerde de kalmayacaksınız olay bu yani

Göz attım eski konulara eşinin hanımefendiye saygısı yok ve değer vermiyor, ve daha başka şeyler...

Aynen öyle. Bence annesini de o binaya bosuna getirmedi. Aklinca konu sahibin basina bekci dikmis oldu. Kadini ayni seviyede görmüyor. Saygi duydugu yok. Affedersiniz köpek cagirir gibi "Gelsin" ne demek. Sorun onda zaten. Adam baska eve tasinmayi da kabul etmez cünkü annesini oraya kendisi getirdiginden eminim. Kendine es degil hizmetci, annesine de bakici almis zira.

Aynen öyle. Bence annesini de o binaya bosuna getirmedi. Aklinca konu sahibin basina bekci dikmis oldu. Kadini ayni seviyede görmüyor. Saygi duydugu yok. Affedersiniz köpek cagirir gibi "Gelsin" ne demek. Sorun onda zaten. Adam baska eve tasinmayi da kabul etmez cünkü annesini oraya kendisi getirdiginden eminim. Kendine es degil hizmetci, annesine de bakici almis zira.
Haklısınız konu sahibinin Allah yardımcısı olsun, kadına-eşine değer veremeyenlerden ve vermeyenlerden cidden nefret ediyorum ya, bu arada eski konuyu okuduktan sonra ben de emin oldum adamın başka bir eve taşınmayacağına, dediğiniz gibi karısını kontrol etmeye annesini çağırmış

Haklısınız konu sahibinin Allah yardımcısı olsun, kadına-eşine değer veremeyenlerden ve vermeyenlerden cidden nefret ediyorum ya

Ya böyleleri gercekten tek 🥣🩲🛏 3lü icin evlendiginden eminim. Birde anneye babaya bakici lazim tabi. Bu adamin "Acaba esim yanimda mutlu mu? Ne ümitleri, istekleri var?" Diye düsündügünü asla düsünmüyorum

Ya böyleleri gercekten tek 🥣🩲🛏 3lü icin evlendiginden eminim. Birde anneye babaya bakici lazim tabi. Bu adamin "Acaba esim yanimda mutlu mu? Ne ümitleri, istekleri var?" Diye düsündügünü asla düsünmüyorum
Dünyada bir böyle adamları bir de "aman oğlum mutlu olsun, aman kardeşim mutlu olsun" diyip adamın evliliğinin de mutluluğunun da gururla içine eden kv ve görümceleri asla anlamıyorum, iki grup kapışır yani

Dünyada bir böyle adamları bir de "aman oğlum mutlu olsun, aman kardeşim mutlu olsun" diyip adamın evliliğinin de mutluluğunun da gururla içine eden kv ve görümceleri asla anlamıyorum, iki grup kapışır yani

Aynen öyle. Iki oglum var. En iyi sekilde hayata hazirlamaya calisiyorum. Ama ilerde öyle hayatlarinin ortasina oturma gibi niyetim yok. Yani ayni binada veya evde yasamak bana gereksiz geliyor. 🤷‍♀️

Aynen öyle. Iki oglum var. En iyi sekilde hayata hazirlamaya calisiyorum. Ama ilerde öyle hayatlarinin ortasina oturma gibi niyetim yok. Yani ayni binada veya evde yasamak bana gereksiz geliyor. 🤷‍♀️
Maşallah Allah bağışlasın ne güzel düşünüyorsunuz, ben de şu an hamileyim ben de hep kendime diyorum oğlum olursa eşine çok değer vermesi için onların mutlu olması elimden geleni yapacam inşallah, daha çok var o günlere ama.. Umarım o günleri de görürüz😊

Haklısın ben de başkasına senin gibi yazardım ama ağlayıp duruyorum çarpıntım oluyor gerçi onunla iken de ağlayıp duruyordum. İçimi umutsuzluk bağladı yeminle. Gelmedi kocam bile beni değersiz buluyorsa bundan sonra naparım diye düşünüyorum. Gerçekten hayatımda hiç böyle çaresiz ezik değersiz hissetmemiştim
Bak ablası. En başta boşanma davasi açmış olsaydın şu an biraz yol almış biraz toparlamıs olurdun.

Bu isin sonu boşanmak. 10 sene sonra bin türlü eziyet sonunda boşanmaktansa şimdi boşan.

Maşallah Allah bağışlasın ne güzel düşünüyorsunuz, ben de şu an hamileyim ben de hep kendime diyorum oğlum olursa eşine çok değer vermesi için onların mutlu olması elimden geleni yapacam inşallah, daha çok var o günlere ama.. Umarım o günleri de görürüz😊

Insallah ❤

Back
X