Kafanizi bulandirmak istemem ama baska bir acidan da bakmaniz gerekiyor. Bu dokunamama sorunu sizinle evlendikten sonra mi ortaya cikti? Ya da bu durumunu bile bile mi evlendi sizinle? Birbirinize dokunamadan nasil cocuk sahibi olacaksiniz, daha dogrusu cocuk hakkindaki düsüncesi ne? Evlenmeden önce doktora gittigini söylüyor, bununla ilgili herhangi bir evrak gördünüz mü? Doktorun teshisi ve tedavi yöntemiyle ilgili düsüncesi neymis? Doktor mutlaka durumuna istinaden birseyler söylemistir. Baskalarina da dokunamiyor derken tokalasmiyor mu mesela? Bana kizmayin ama ben konunuzu okur okumaz hemen aklima kocanizin kadina karsi birak ilgi duymamayi tiksinti duydugunu hissettim. Haddimi asiyorsam bagislayin ama kocanizin kadinlara degil de hemcinslerine ilgi duyma gibi bir durumu olabilir mi? Cünkü onlarin birak bir kadinla iliskiye girmeyi dokunmaktan bile rahatsiz olduklarini okumustum. Cevresinden ailesinden tepki almamak desifre olmamak icin evliligi kurtarici olarak görmüs olabilir mi? Cok sakin, kizmadan , cok anlayisli bir konusma ortami yaratsaniz, eger böyle bir sey varsa seni yargilayip asagilamak gibi bir düsüncem yok. Sadece anlamaya calisiyorum cünkü bu duruma üzülüyorum ve böyle devam edemeyecegimizi düsünüyorum falan diyebilirsiniz.
Kacip gitmek olarak düsünüp sartlandirmayin kendinizi. Ortada bir sorun var ve cözülmesi gerek. Daha önce doktora gittim, cözümü yok napalim böyle kardes kardes yaslanir gideriz diyerek devam edemezsiniz. Günümüzde tedavisi olmayan psikolojik hastalik cok az. Gerekirse tedavi uzun sürüyor veya ömür boyu ilac kullanilip takip altinda devam ediliyor. OKB denen takinti hastaligiysa bu tedavi ediliyor bildigim kadariyla. Bir sorun var ve sorunun kaynagi cözüme yanasmiyor, ne yapalim ben böyleyim diyor.