Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BızdeeBir Umut hamile kalmayı bekliyoruz
Sizin ne kadar oldu?Kızlar ne kadar zamandır bekliyorsunuz
Yenisiniz daha 4 ayiniz var olur insallah bir seneyi gecince doktora gidin benim tam iki yılda oldu rabbim nasip ettiBen 8 aylık evliyim korunmadigimiz halde hamile kalamiyorum
Esimde sayi dusuklugu var benim tek tupum kapali ve cift rahimliyim en son gittigim doktor yumurtalrn zayif dedi ilac kullandm cat.ignesi oldum adet oldm sonra da hamile oldugumu ögrendim bir ay icindeBen 8 aylık evliyim korunmadigimiz halde hamile kalamiyorum
Amin aminn insallah bugun gidicem insallah kalp atısı duyulur :) rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah senin olur daha doktorlar bir sene veriyorlar bir sene olmazsa gelin diyorlar komsumda yeni evliydi 10 aylik falan doktora gidicez dedi megersem o ay hamileymis :) her namazimda hepimize dua ediyorumAy canım çok güzel Allah kucağınıza almayi nasip etsin darısı başımıza
8 haziran evlilik yil dônümümüzdü kutlamadik bu sene orucun 5. Gunu ögrendim emin olduktan bir gun sonra dayanamadim esime fotosunu attim dedm hediye aldim begenecek misn bakalim dedim öyle syledim aradi beni onun heyecani beni aglatti cok sevindi onda sayi dusuklugu var diye cok kafaya takiyordu oyle iste canmAllah razı olsun canim .esinize nasıl verdiniz bu mutlu haberi
Amin canim amin cümlemizin insallah bu arada yas kac?Tüm ağlamalarını böyle sevinçten olsun
Naptın canım duydunmu miniğin kalp atışını :)Amin aminn insallah bugun gidicem insallah kalp atısı duyulur :) rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah senin olur daha doktorlar bir sene veriyorlar bir sene olmazsa gelin diyorlar komsumda yeni evliydi 10 aylik falan doktora gidicez dedi megersem o ay hamileymis :) her namazimda hepimize dua ediyorum