Bir umut hamile kalmayı bekliyoruz

Ay canım çok güzel Allah kucağınıza almayi nasip etsin darısı başımıza
Amin aminn insallah bugun gidicem insallah kalp atısı duyulur :) rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah senin olur daha doktorlar bir sene veriyorlar bir sene olmazsa gelin diyorlar komsumda yeni evliydi 10 aylik falan doktora gidicez dedi megersem o ay hamileymis :) her namazimda hepimize dua ediyorum

Allah razı olsun canim .esinize nasıl verdiniz bu mutlu haberi
8 haziran evlilik yil dônümümüzdü kutlamadik bu sene orucun 5. Gunu ögrendim emin olduktan bir gun sonra dayanamadim esime fotosunu attim dedm hediye aldim begenecek misn bakalim dedim öyle syledim aradi beni onun heyecani beni aglatti cok sevindi onda sayi dusuklugu var diye cok kafaya takiyordu oyle iste canm

Amin aminn insallah bugun gidicem insallah kalp atısı duyulur :) rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah senin olur daha doktorlar bir sene veriyorlar bir sene olmazsa gelin diyorlar komsumda yeni evliydi 10 aylik falan doktora gidicez dedi megersem o ay hamileymis :) her namazimda hepimize dua ediyorum
Naptın canım duydunmu miniğin kalp atışını :)

Bende her ay umutla bekliyorum Rabbim isteyen herkese versin 1 ay sonra 1 yıllık evli olucam :(

Kısmet kızlar hayırlı şekilde isteyin her zaman .....vardır bi zamanı. .tamanini erdirecek gebelikler nasip etsin Rabbim..:dua:

Back
X