Bir umut mudur?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
ayrıldığınız erkek arkadasınız sizi facebook, twittr gibi paylaşım sitelerinden silmediyse buna birazcık da olsa umut beslenir mi? kafasında her şeyi tamamen bitirip hayatından çıkarsa siler mi? bişeyler yasadık hadi dursun bari mi diye mi düşünüp bırakır yoksa hayatından tamamen çıkarmadığı için mi silmez ?

bir arkadaş demişti bana da erkek için eğer bittiyse gerçekten bizim gibi değiller komple silerler umurlarındada olmaz diye.
belki de içten içe düşünceleri iyidir yani bir şey hissediyor mu bilemeyiz ama tam anlamıyla bitmişte olmayabilir

bence kendine böyle küçük şeylerden umut çıkarma canım. daha somut şeyler ara. benim eski sevgilim de silmemişti beni facebooktan, ben de silmedim. şu an bir başkasına deli gibi aşığım ama silmek aklıma bile gelmedi bak bu konuyu görünceye kadar, sayfasına bile bakmamışım bu zamana kadar

Bie erkeğin, halen umudu olduğu için bu tarz paylaşım sitelerinden silmemiş olabileceği ihtimaline katılmıyorum.
Erkekler biz kadınlar gibi detaycı değillerdir.
Ayrıntıların altında bişeyler aramazlar.
Bişey ya vardır onlar için ya da yok.
Sizi silmediyse bu aklına gelmediğinden, bu siteleri önemsemediğinden ya da ayrılık çok da umrunda olmadığından olabilir.
Ama umudu olduğu için beklettiğini hiç sanmıyorum.
Öyle şeyleri biz yaparız genelde.
Umudu olsa, bu ilişkiye bi şans tanısa zaten tavrı daha farklı olur emin olun.
Hatası varsa telafi etmek için çalışır, size ulaşmak için uğraşır, ikna olmanız için konuşur vs.
Kafasında tamamen bitirmemiş olsa zaten halihazırda hayatında olurdunuz bence.

valla benim eski erkek arkadaşımla çıkarken benden önce çıktığı kız onu face den sildi diye "demekki bişeyler ona dokunmuş ya da içinde bişeyleri bitirememiş ki silmiş" demişti.. bende "biz ayrılsak silmez misin beni" dediğimde "silmem tabii ki medeni insanlarız" dedi.. lakin gel gör ki biz ayrıldıktan sonra ben onu silmediğim halde 1-2 ay sonra kendisi beni silmişti.. o an eski sevgilisi onu sildiğindeki söylediği şeyler aklıma gelmişti..
ama sizi silmemesi hala sizi seviyor anlamına gelmez her zaman.. öylesine "dursun ne olacak" zihniyetidir büyük ihtimal..

Her insan umutlanır bundan ama fazla umut bağlamakta yanlış olur erkekler hep düz mantıktır zaten ince ayrıntıları düşünmezler bile.

Bilmem ki..
Adama bağlı aslında...
Benim sevgilim beni hemen silmişti. Ama çok duygusala bağlar kendisi bilirim.
Öyle düz mantık değildir,sonra söyledi de görmeye dayanamıyordum dedi..

Benim sevgilim de hemen 1 gün sonra silmişti hain evlat.:88:
Hatta msnden bile silmişti.
Bence kişiden kişiye değişir. Ayrıldığımızda "beni msninden ve diğer yerlerden silersen senin için daha iyi olur" demişti bir keresinde de.
Demek ki görmek dokunuyor insana.
Seni niye silmemiş bilemedim, belki umursamıyordur belki de görmek istiyordur acı mı çekiyorsun mutlu musun vs..

Son düzenleme:
valla ben hemen sahurda silmiştim msn den de hatta engel atmıştım belli çok dokunmuş hemen fake hesaptan yazmıştı
umut bağlama ama... belki senın durumunu psikolojini merak edıyordur tepkını flan

benimkide beni silmemişti 20 gun sonra ben sildim onu faceden ...nıye silmedi bilmem ama deger veriyosa mutlaka ulaşmak ister bir gün...ya da edger verse zaten ayrılmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…