bir umut var mı?

sulu_goz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
180
0
96
İzmir
kızlar konuyu kısaca yazıcam

benim arkadışımın üniversiteden arkadaşı vardı erkek o hatırlamıyorum 3 ya da 4 yıl önce izmire ziyarete geldi arkadaşımı günü birlik bende arkadaşımla birlikte gittim bir gün boyunca gezdik ben o anda çocukdan hoşlanmıştım ama bir şey yapamadım ondan bir hareket olmayınca derken bu temminda çocuk askere gitcekmiş çocuk arkadaşıma demiş varmı bana göre bir kız arkadaşımda beni söylemiş çocuk beğenir mi demiş arkadaşım bana geldi çok ısrar etti o an yeni bir saçma bir ilişkiden çıkmıştım ve kimseyi istemiyordum çocuğu kimseyi istemiyor dedirttim ve o gün bugün pişmanım keşke görüşseydim diye şimdi napayım arkadaşıma desem mi ben ondan yıllar önce hoşlanmıştım diye kafam çok karışık napim bir akıl yol bilen doğru olan nedir
sadce görüşmek istiyorum beğenmezse beni yoluma bakarım ama bunu nasıl bildircem

arkadaşına söyle bence ne var ki vazgeçmiş görüşücek desin sonuçta arkadaşın bu konumda arabulucu.

çekiniyorum ne deden değişti fikrin dicek şimdi yüzüne söyleyemem zaten mesaj atsamda olur mu bilmiyorum

at cnm msj ne var ki arkadaşın o senin dersin ki çocuğa söyleme çocuğa tmm görüşmeyi kabul etti desin o kadar.

mesaj attım ama ondan önce ben çocuğum yüzünü tam hatırlamıyorum dedim faceden bakalım dedi faeyi açmadan önce ekle dedi sonca açtık aynı isim soy isimdi üç kişi vardı arkadaşım resminden tanıdı büyüttük arkadaşım vay gibi bir şey eddim o anda yüzü değişti çocuğum resmi de kendide çok güzel çıktımıştı
ve dün akşam mesaj attım arkadaşımı dedi o zaman bana kızdın tersledin kızım safsın sen dedi
daha da birşey demedi yani tekrara görüşün falan diye ve şimdi başka birini ayarlamaya çalışıyorum bende söyledim ben aliden hoşlandım diye oysa o diğer çocukla arkadaş ol diyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım ali askerde olduğu için ulaşamıyoruz telle
bilmiyorum ne olcak

çocuğa faceden mesaj attım nasılsın falan diye oda atmış iyim sendemiş ardından gülücük atmış son elişmeler bunlar araştırdım herşeyimiz uygun fikirlerimiz falan inş bir şeyler olur

Aaayy ne hoş. İnşallah devamı da gelir ve güzel şeyler yaşarsınız birlikte. :))

burcu oğlak ve zor biri diyor şuan askerde 64 günü var bunları ondan öğrenmedin face duvarına gizli gizil bakıyorum benim duvarım ise kapalı bugün geldi ama bana birşey yazmadı eklemedi de bakalım artık

ona ilk mesaj attığımda faceden bu mesajmı arkadaşıma söyleme demiştim ve dün mesaj atmış neden gizli kalmasını istedin demiş bende arkadaşım bende uğraşmayı seviyor ve ondan saklım yok biliyor artık dedim oda bugün tamam burada rahat hareket edemiyorum biliyorsundur askerdeyim kusura bakma yazmış son gelişme bu hala eklemedi faceden telden giriyormuş son gelişmeler bu çok dua ediyorum güzel şeyler olsun diye hergün resimlerini bakıyorum faceden inşallah sonu hüsran bitmez:44::26:

Back
X