- Konu Sahibi Mathildamae
-
Zorunluluk gibi değil de içimizden geldiği gibibana uyar, nasıl ilerleyelim peki, her gün bir kişiye mi okuyalım
Bence hayır mesela sen oku üstteki yorum için sonra dileğini yaz. Sonra ben sana okuyayım bana @beyazmelek7777 okur vs vs böyle devam ederiz. Tıkanırsa sıradaki arkadaşa t
tamam sen niyetini söyle önce sana okuyalım, benim niyetim belli sağlıklı ve hayırlı çocuk istiyorumBence hayır mesela sen oku üstteki yorum için sonra dileğini yaz. Sonra ben sana okuyayım bana @beyazmelek7777 okur vs vs böyle devam ederiz. Tıkanırsa sıradaki arkadaşa okuruz yine.
@fbysen niyetini söyle önce sana okuyalım, benim niyetim sağlıklı ve hayırlı cocuk olmak, o şekilde sırayla ilerleyelim
Bende abdestli okudum, akşam namazından sonra okudum ki inşallah güzel bi vakittirAllah razı olsun bende senin için abdest alınca okuyacağım
İnşallah canım işyerindeyim akşam namazımı kılamadım henüz ama bende kılınca okuyacağımBende abdestli okudum, akşam namazından sonra okudum ki inşallah güzel bi vakittir
Allah razı olsun, sakıncası yoksa ismini söyle bundan sonra isminle dua edeyim@NUR-SAH tez vakitte sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlat sanibi olman niyetiyle. Okudum
Allah razı olsun, sakıncası yoksa ismini söyle bundan sonra isminle dua edeyim