bir uzman yokmu

• Konu Sahibi Konu Sahibi nida43
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok üzülüyorum senağlama böyle şeyler herkesle konuşulmuyo

bakın sorunda bu zaten..
cevabını sızde bılıyosunuz konusmanız gerekıyo..
bunu ıcınızde cozemezsınızkı muhakkak uzman destegı alın daha evlılıgn basındasınız..

nedense sana ınanasım gelmedı. belkı yanlış bir önsezidir benim ki. ama yıne de cevap yazacak olursam, al eşini tak koluna doğruca bır uzmana. başka çare yok. 4 yıl ve 2 yaşında bır çocuk var ortada. hala utangaçlık hala kendını tatmın olmamalı.bu ciddi bir problem. uzucu bır durum

bana niçin inanasın gelmedi bilmiyorum gulkurusu bende böyle bir sorunum olsun istemezdim eğer koluma takıp bir uzmana gidebilseydim zaten sorun olmaktan çıkardı

ben çok tutucu bir ortamda yetiştim bu konuları eşimle konuşamamak benide üzüyo yoksa yardım istemezdim

ben çok tutucu bir ortamda yetiştim bu konuları eşimle konuşamamak benide üzüyo yoksa yardım istemezdim

yardım istemen çok normal, ama tüm yardımlara kapını kapatıyorsun farkındamısın tatlım. bunu farketmenı ısterım. konuş, konuşamam, uzmana git, gidemem...böyle olmaz o taşın altına elini koymaz,eşinin çözmesını beklersen zamanla bununla yaşamayı ögrenırsın. kırılmanı ıstemıyorum,çözum bulmamız ıçın bır kapı aralamalısın

yardım istemen çok normal, ama tüm yardımlara kapını kapatıyorsun farkındamısın tatlım. bunu farketmenı ısterım. konuş, konuşamam, uzmana git, gidemem...böyle olmaz o taşın altına elini koymaz,eşinin çözmesını beklersen zamanla bununla yaşamayı ögrenırsın. kırılmanı ıstemıyorum,çözum bulmamız ıçın bır kapı aralamalısın

bu konuyu eşimle konuşmaya çalışacağım ayrıca tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim kendimede çok kızıyorum niye bu kadarına izin verdim ya: çok üzgünüm:

eşinin böyle bişey yaptığını nerden biliyorsun?!
demekki karşılaştın yad afark ettin v.s. tam o işi yaptığı sırada tesadüfen onu gör gördüğünü belli et ve burdan yola çıkarak bunun üstüne git...konuşmayı başlat...
yada sende yapıyormuş gibi yap ona belli et yani onun fark edeceği şekilde onun tatmin olduğu gibi sende kendine yaptığını hissettir belki kendisine böyle bişey yaplınca konuşmak için ilk adımmı kendi atar?

ben bu utangaçlığımı yenmeye çalıştım ama ilişki sırasında eşim bazen tavrı sert oluyodu sinirli asabi filan oysa istekli bir adam böylemi yapar ben ister istemez çekiniyordum

cok tuhaf!! nasil iliski sirasinda sana sert davraniyo acabilirmisin?

cinselliğe düşkün bence ben hastalanınca gün aşırı ..... yani

Bu ne demek anlamadim daha acabilirmisin? :uhm:
sen varken masturbasyon yapmasi cok mantiksiz!, aliskanlik diye birsey olamaz bana gore ! 4 sene az bir sure degil ne aliskanligi allah askina:bbo:
sen sadece hasta oldugunda cani seni cekiyorsa cok ters gercekten :bbo: bu hastalik regl'mi yok normal bir hastalikmi anlayamadim? regl bile olsa yada normal bir hastalikdan rahatsiz oldugunda seni cani cekiyorsa gercekten bir dengesizlik var dikat derim!!
kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
nedense sana ınanasım gelmedı. belkı yanlış bir önsezidir benim ki. ama yıne de cevap yazacak olursam, al eşini tak koluna doğruca bır uzmana. başka çare yok. 4 yıl ve 2 yaşında bır çocuk var ortada. hala utangaçlık hala kendını tatmın olmamalı.bu ciddi bir problem. uzucu bır durum

valla aynen:bbo:, canim artik oyle bir duruma gelindiki her konuya supheyle bakar olduk kafamçokkarıştı

eşinin böyle bişey yaptığını nerden biliyorsun?!
demekki karşılaştın yad afark ettin v.s. tam o işi yaptığı sırada tesadüfen onu gör gördüğünü belli et ve burdan yola çıkarak bunun üstüne git...konuşmayı başlat...
yada sende yapıyormuş gibi yap ona belli et yani onun fark edeceği şekilde onun tatmin olduğu gibi sende kendine yaptığını hissettir belki kendisine böyle bişey yaplınca konuşmak için ilk adımmı kendi atar?

enteresan bir cozum ama cok mantikli, denemeye deger bence yerimseniben

Slin sen yanlış anladın galiba ben adetlendiğimde gün aşırı ....yapıyo farkındayım ben bunu demek istedim ayrıca neden şüphe ettiğinizi anlamış değilim ben kimseyle konuşamadığım sorunuma bir çözüm bulmak için yazdım inanmayan yazmasın

erkeklerde bekarligin verdigi bi aliskanlik olabilir.utanmadan konusmak zorundasin bunu baska yolu yok guzleim

Slin sen yanlış anladın galiba ben adetlendiğimde gün aşırı ....yapıyo farkındayım ben bunu demek istedim ayrıca neden şüphe ettiğinizi anlamış değilim ben kimseyle konuşamadığım sorunuma bir çözüm bulmak için yazdım inanmayan yazmasın

canim o kadar ustu kapali konusuyorsunki yukarda yazdigin ne demek "ben adetlendigimde asiri masturbasyonmu yapiyor?" yok "ben adetlendigimde asiri sexmi istiyor?" ne bilim belki benim anlamam biraz geriledi :bbo:,
canim ozelikle senden suphelenme olayi degil, yani acabami seklinde bakisimizyalan yanlis birsuru konu aciliyor maglesef akannehir...

bilirsin bir yalanci coban hikayesi var ...cani sikildikca coban koyluleri yanina ceke bilmek icin "suruye kurt girdiii suruye kurt girdiii " diye bagirir koyluyu toplarmis en sonunda koyluler bunun yalan oldugunu anlamislar gelmemeyebaslamislar ama aksi gibi birgunde gercekten kurt girmis suruye ve coban baslamis bagirmaya suruye "kurt girdiii suruye kurt girdiiii" ama hic kimse gelmemis gene yalan diye hem suruyu hem cobani kurtlar parcalamis, yalan yanlis acilan konularin yuzunden gercek dertlere bile acabami gozuyle bakar oldum sahsim adina sengözlerimebaksanab

eşinizle cinselliği konuşamıyorsanız başka kimle konuşabilirsiniz ki rahat bi şekilde? Konuşun, sorun, çekinmeyin... Bu durumdan şikayetçi olduğunuzu belirtin. Sonuçta kötü bi durum karısı varken, kendi kendini tatmin etmeye çalışması. Çözemezseniz bir evlilik danışmanı, psikolog ya da bir uzmandan yardım alın. 4 sene tahammül etmişsiniz daha ne kadar bekleyeceksiniz?

ah bir konuşabilsen, onu kendi kendini tatmin ederken yakalayıp, "sen uğraşma ben yardım edeyim desen" konu çözülür gibi ama sen konuşamıyorsun.

evlilikte cinsellik çok önemlidir..dört senelik evlisin ve hala konuşmamışsınız bu konuyu...neyi bekliyosun karşına al ve konuş,bunun böyle yürümeyeceğini söyle...

kimisi öyle sever
kimisi böyle sever
cinsel tercih meselesi
demekki eşin o şekilde yapmaktan daha çok mutlu oluyorr
konuşacaksın
degiştiremiyorsan kabulleneceksin
kabul etmem dersen
ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin:sinifsinif:

canim o kadar ustu kapali konusuyorsunki yukarda yazdigin ne demek "ben adetlendigimde asiri masturbasyonmu yapiyor?" yok "ben adetlendigimde asiri sexmi istiyor?" ne bilim belki benim anlamam biraz geriledi :bbo:,
canim ozelikle senden suphelenme olayi degil, yani acabami seklinde bakisimizyalan yanlis birsuru konu aciliyor maglesef akannehir...

bilirsin bir yalanci coban hikayesi var ...cani sikildikca coban koyluleri yanina ceke bilmek icin "suruye kurt girdiii suruye kurt girdiii " diye bagirir koyluyu toplarmis en sonunda koyluler bunun yalan oldugunu anlamislar gelmemeyebaslamislar ama aksi gibi birgunde gercekten kurt girmis suruye ve coban baslamis bagirmaya suruye "kurt girdiii suruye kurt girdiiii" ama hic kimse gelmemis gene yalan diye hem suruyu hem cobani kurtlar parcalamis, yalan yanlis acilan konularin yuzunden gercek dertlere bile acabami gozuyle bakar oldum sahsim adina sengözlerimebaksanab

sende haklısın ama ben siteye yeni üye oldum ve bir cesaret geldi anlatmak istedim, belkide kendimi cesaretlendirmem lazımdı eşimle konuşabilmek için "ben adetlendigimde asiri masturbasyonmu yapiyor?" evet böyle oluyo ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim mutlaka konuşmam lazım artık yoksa kafayı yiycem

canım bu konularda uzman yardımı alabileceğin telefonlar var onları arayabilirsin ve belki eşinide ikna edrsen gidip muayenede olursunuz psikolg eşliğinde ürologlar ve androloglar hem bayanı hem erkeği muayene ediyorlar.

Back
X