- 30 Temmuz 2022
- 1.998
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.058
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi sever böyle konularıBu muymuş mesele yahu, eee bunda konu açacak dert göremedim bu sefer de , cıks. Sevgili günlük konusu bu![]()
Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuşYa aşırı gereksiz bi tartışma tümüyle
Çocuk olsam daha çok dışlarım o arkadaşıAllah öğretmenlere sabır versin. Okul çıkışı yemeğe giden çocuklar kendi çocuğunu dahil etmedi diye kıyamet koparan velisi vardı kızkardeşimin. Okul sitenin yanında. Bir grup Site sakini çocuk yemeğe gidince birini dışlamışlar. Konuyu öğretmene taşıyor kadın . Neden benimkini almadılar diye![]()
Yani sırık desin nolacak abartmış arkadaşınız. Diğer Veli de kendince haklı, kısa çocuklar en önde dans etmeli. Ancak o da abartmış tabi sinirle de sırık deyivermiş gülerdim ben sanırım sadecekizimin 29 ekim gosterisine gittik. gosteriden sonra bir veli one sırıklari koymuslar ben kendi cocugumu izleyemedim bosuna dans hocasi parasi verdik dedi. bagira bagira cocugunu almaya gitti gosteri yerine vs. bir velide siz benim cocuguma sırık diyemessin diye basladi. kadin aciklama yapti uzunlari koymuslar bunu demek istedim dedi ama diger veli sakinolmuyor bi turlu. kavga eden kisi de yani sırık diyen benim samimi arkadasim haala sakinlenesemiyor cocuguma sırık diye. fikirlerinizi merak ettim ustelik bana diyorki seninde cocugun vardi orda o laf senin cocuguna da geldi diye.
Ortaokulda bana uzun boyumdan dolayı sırık derlerdi neyse ki tecrübeliyim de anladım ilk defa asdfgddgfdSırık ne demek oldugunu bilmedigim icin google bakip geliyorum..
öğretmen konularında banlanıyorum.buna hiç bir yorum yapmayayım en iyisi.29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun diyeyim amaçok şükür ucu öğretmene dokunmayan bir problem.![]()
yaaa çok teşekkür ederim sizlerin de cumhuriyet bayramı kutlu mutlu olsunöğretmen konularında banlanıyorum.buna hiç bir yorum yapmayayım en iyisi.29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun diyeyim ama![]()
Yalnız siz konusuyu çok yanlış anlamışsınızİyi de izlerken neden müdahale etmemişler, biraz müsaade eder misiniz, rica etsem kenara çekilir misiniz, efendim biz de çocuğumuzu görmek istiyoruz gibi cümleler dururken, kavgacı bir üslup ile başlayan her zaman kabahatlidir, nokta.
Cumhuriyet Bayramı etkinliği ve 99 yıl sonra halen karşılıklı diyalog kuramayan kocaman yetişkinler.
Tuhaf.
Sırık diyerek aklınca küçümsemiş. Beğeni ifade eden bir benzetme olmadığı için uzun boylu çocuğun velisi alınmış olabilir. Bizden kimse veliye hak vermemiş ama ben olsam ben de kızardım. Hoşuma gitmezdi ama tartışarak değil iğneleyerek yapardım. Aynı yerden canını yakarak. Kötülükse kötülük.