• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir velinin uslubu siz olsaniz

Kimin ne dediğinin anlaşılmamasına ek olarak bir de konuda kim veli kim çocuk o da karışmış. Bunlar ne saçma ilkokul kavgaları böyle hani çocuklar kavgaya tutuşsa anlayacağım da koca insanlar böyle sıfır IQ kavgaya girince anlam veremiyorum

Allah öğretmenlere sabır versin. Okul çıkışı yemeğe giden çocuklar kendi çocuğunu dahil etmedi diye kıyamet koparan velisi vardı kızkardeşimin. Okul sitenin yanında. Bir grup Site sakini çocuk yemeğe gidince birini dışlamışlar. Konuyu öğretmene taşıyor kadın . Neden benimkini almadılar diye 🤦‍♀️
Çocuk olsam daha çok dışlarım o arkadaşı 🤣

kizimin 29 ekim gosterisine gittik. gosteriden sonra bir veli one sırıklari koymuslar ben kendi cocugumu izleyemedim bosuna dans hocasi parasi verdik dedi. bagira bagira cocugunu almaya gitti gosteri yerine vs. bir velide siz benim cocuguma sırık diyemessin diye basladi. kadin aciklama yapti uzunlari koymuslar bunu demek istedim dedi ama diger veli sakinolmuyor bi turlu. kavga eden kisi de yani sırık diyen benim samimi arkadasim haala sakinlenesemiyor cocuguma sırık diye. fikirlerinizi merak ettim ustelik bana diyorki seninde cocugun vardi orda o laf senin cocuguna da geldi diye.
Yani sırık desin nolacak abartmış arkadaşınız. Diğer Veli de kendince haklı, kısa çocuklar en önde dans etmeli. Ancak o da abartmış tabi sinirle de sırık deyivermiş gülerdim ben sanırım sadece😅 böyle bir durumda zaten taraf tutmazsınız öğretmen olarak, olay gereksiz yere büyüdü deyip uzatmayı velilerle

Canin SIKILDI heralde. Bunu dert niye ettin kendine bosver gunluk yasadigimiz tuaf seyler hepimizde oluyor boyle seyler. Birde yorumlara bakmasam hicbsy anlamadim. Kim kime sirik demis kim kimin arkadasi. Dünya neden yuvarlak :kızgın:

İyi de izlerken neden müdahale etmemişler, biraz müsaade eder misiniz, rica etsem kenara çekilir misiniz, efendim biz de çocuğumuzu görmek istiyoruz gibi cümleler dururken, kavgacı bir üslup ile başlayan her zaman kabahatlidir, nokta.
Cumhuriyet Bayramı etkinliği ve 99 yıl sonra halen karşılıklı diyalog kuramayan kocaman yetişkinler.
Tuhaf.
Yalnız siz konusuyu çok yanlış anlamışsınız 🤣

Bir öğretmen olarak şunu söylemek istiyorum ki bazen velilerin hiçbir davranışına anlam veremiyoruz. Sorun çıkaracak olan kişi her durumda çıkarıyor. Ama işte toplu ortamlarda olmaması gereken şeyler bunlar.

İnsanlar o kadar mutsuz ve huzursuz ki en ufak problem kavgaya dönüşüyor.

Ne olacak bu ülkenin hali bilmem..

Sırık diyerek aklınca küçümsemiş. Beğeni ifade eden bir benzetme olmadığı için uzun boylu çocuğun velisi alınmış olabilir. Bizden kimse veliye hak vermemiş ama ben olsam ben de kızardım. Hoşuma gitmezdi ama tartışarak değil iğneleyerek yapardım. Aynı yerden canını yakarak. Kötülükse kötülük.

Sırık diyerek aklınca küçümsemiş. Beğeni ifade eden bir benzetme olmadığı için uzun boylu çocuğun velisi alınmış olabilir. Bizden kimse veliye hak vermemiş ama ben olsam ben de kızardım. Hoşuma gitmezdi ama tartışarak değil iğneleyerek yapardım. Aynı yerden canını yakarak. Kötülükse kötülük.

Evet hak verilmemesine ben de şaşırdım. Ben olsam ben de üzülürdüm öyle demesine. Bir de zaten o yaşlarda uzun boylu çocuklara hep sırık diyerek zorbalık yapılır. Ne bileyim her şey dilde başlıyor bana kalırsa. Özellikle çocuğu olan insanlar ekstra dikkatli olmalı kelimelerini seçerken.

Back
X