- 15 Ekim 2016
- 6.883
- 12.408
- 248
Kadın çok kabaymışkizimin 29 ekim gosterisine gittik. gosteriden sonra bir veli one sırıklari koymuslar ben kendi cocugumu izleyemedim bosuna dans hocasi parasi verdik dedi. bagira bagira cocugunu almaya gitti gosteri yerine vs. bir velide siz benim cocuguma sırık diyemessin diye basladi. kadin aciklama yapti uzunlari koymuslar bunu demek istedim dedi ama diger veli sakinolmuyor bi turlu. kavga eden kisi de yani sırık diyen benim samimi arkadasim haala sakinlenesemiyor cocuguma sırık diye. fikirlerinizi merak ettim ustelik bana diyorki seninde cocugun vardi orda o laf senin cocuguna da geldi diye.
Çocuguna sırık denilen kadın gaz veriyor konu sahibine adam topluyor kaba tabirle bence bu iş daha uzar gibi .Sizi ilgilendiren bir durum yok. Nasıl bir çözüm bekliyorsunuz?
Hayır sırayla öne koyuyoruz genelde, ben öyle yapıyorum en azından. Diğer türlü boya göre dizsek uzun boylu çocuklar hep arkada olur, üzülürler, cezalandırılmış gibi hissederler. Hateketleri iyi yapanları öne koysak bu kez yapamayanlar üzülür, özgüvenleri zedelenir. O yüzden 29 ekimde bazıları, 23 nisanda diğerleri falan şeklinde öne alıyorum ben hepsini.Öne sanırım daha iyi hareketleri yapan çocukları koyuyorlar boy sıralamasına bakmadan.
Ya da ben mi öyle biliyorum bilmiyorum yanlış olabilir.
Gereksiz bir kavga olmuş ayrıca.
Anladım bilmediğim için varsayımda bulundumHayır sırayla öne koyuyoruz genelde, ben öyle yapıyorum en azından. Diğer türlü boya göre dizsek uzun boylu çocuklar hep arkada olur, üzülürler, cezalandırılmış gibi hissederler. Hateketleri iyi yapanları öne koysak bu kez yapamayanlar üzülür, özgüvenleri zedelenir. O yüzden 29 ekimde bazıları, 23 nisanda diğerleri falan şeklinde öne alıyorum ben hepsini.
Yüksek ihtimal de bu kelimeyi kendisi etti, aksi durumda kendisiyle sıfır alaka bir konu neden açılır ki?Kim sırık kim cücük boşverin siz
Bence Türkçe kitap okuyun.
Kim sizin arkadaşınız belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?