Bir vicdan meselesi.

Vicdaninizin nicin rahat etmesi gerektigini zaten yazmışsınız. Risk almışsınız Allah ta yardim etmis insallah daha cok eder kendinize de ailenize de daha cok destek olursunuz.

Başınız sağolsun ama öyle düşünmeyin, ömür bitmiş bu saatten sonra geride kalanlara destek olacaksınız babanız içinde bol bol dua edeceksiniz.

Başınız sağolsun ama öyle düşünmeyin, ömür bitmiş bu saatten sonra geride kalanlara destek olacaksınız babanız içinde bol bol dua edeceksiniz.

Tek yapabildiğimiz dua etmek zaten. Ölüm zor hele en yakınını kaybedince ani bir sekilde. Kabullenememek daha kolay geliyor bazen. Yok olduğunu bilmek çok ağır. Alışmaya çalışıyoruz hala.

Bence başkası alsaydı ve işler düzelince de keşke biz alsaydık zamanında diye vicdan yapardınız. Anneniz de üzülürdü başkası sürüyor sefasını keşke siz alsaydınız diye düşünürdü. Çok da vicdan yapıyorsanız annenize de bir miktar hediye gibi para verin kendisine birşeyler alır.

Siz ailenize destek olmuşsunuz, allah da sizin iyiliginizin karsiligini vermis
Vicdan azabi cekecek birsey yok , annenize arada sirada ufak tefek hediyeler alin o isten gelen kazancla
İyiliginizin karsiligini kisa surede almissiniz

Evet dısariya gitmesi cok uzuyordu onu belli ediyordu zaten biz alinca sevindi gercekten. Cok sukur geliri var yine gelen. Evi var babamin geride biraktigi satsa ciddi anlamda para edecek yatirimi var. Biz de destek oluyoruz okuyan kardesime markete fln vesaire eline para cok vermedim bu zamana kadar utanirim biraz o hep verdi diye.. fatura ev ihtiyaci falan hallederiz kotu hissetmesini istemem cunku.

Siz ailenize destek olmuşsunuz, allah da sizin iyiliginizin karsiligini vermis
Vicdan azabi cekecek birsey yok , annenize arada sirada ufak tefek hediyeler alin o isten gelen kazancla
İyiliginizin karsiligini kisa surede almissiniz

Çok şükür suan iyi bozulmaz insallah. Ona da destek oluyoruz hep devam eder insallah. Yokluğunu göstermesin Allahım hiç birinin.

Kendinize dert aramayın, yardım olsun diye çok getirisi olmayan bi işi borca girerek almışsınız, allahta size fazlasıyla vermiş işte. Böyle düşünün iyiliğiniz karşılıksız kalmamış.

O zaman vicdanınız rahat olsun.

Vicdanlik bir durum yok,baakasi alsa nolacakti ki sonucta odemesini yaptiniz

Anladığım kadarıyla şuan getirisi iyi ama geleceği pek belli değil bu işin. Açıkçası vicdanlık bir durum yok ama sağa sola da saçmayın biriktirin derim ben. Gün olda devran döne. Siz bir ailesiniz ayrı gayrı yok. Annenizin maddi güvencesi zaten varmış

Başınız sağolsun... Bence de dışarıya devretme işi uzayacaktı, aslında siz alarak bu durumun önüne geçmiş olmuşsunuz hem de riske girerek. Eşiniz de ne güzel olmaz etmez dememiş, yanınızda olmuş sonuçta riskli bir durumdu. Nasibinizde varmış iyi kazanıyorsunuz. Vicdan yapacak hicbir şey yok, siz çok iyi bir abla ve evlatsınız bence. O geliri mümkünse birikim için kullanın derim, ne olur ne olmaz. Anneciğinize de güzel bir hediye alırsınız, mutlu olur kadıncağız. Yaradan herkesi sizin gibi merhametli insanlarla karşılaştırsın :)

Canım çalmadın çırpmadın babanın devam ettırdıgı bişeyı devır aldın.Annene bıraz para verenılırsın.Yada yardım kuruluşlarına yada hastalara ,Okuyamayanlara yardım edebılırsın

Lütfen olumsuz duygulardan arının. Sizin kısmetinizmiş. Siz güzel birşey yapmışsınız ve o güzel düşüncelerinizin karşılığını alıyorsunuz aslında.

Canım çalmadın çırpmadın babanın devam ettırdıgı bişeyı devır aldın.Annene bıraz para verenılırsın.Yada yardım kuruluşlarına yada hastalara ,Okuyamayanlara yardım edebılırsın

Anneme destek oluyoruz. Yardım yapmayi da duşünüyoruz kardeslerimle beraber babam adina çocuk esirgeme kurumunu düşünüyoruz insallah ufak da olsa bir seyler yapalim istiyoruz ama cok bilgimiz yok maddi mi olur hediyeler mi alabiliriz diye sistem nasıl ilerliyor bilmiyoruz arastirmamiz lazim insallah en yakın zamanda onu da yapıcaz

Normal zamanda getirisi olan ama pandemide cok etkilenen bi is. Bi de biz baska sehirdeyiz birini koyduk basa onla idare ediyoruz o bakimdan biraz riskli ama iyi gibi insallah sikintisiz devam eder. Tabi karantina olursa durur isler onun da onlemini almamiz gerekiyor simdiden o yuzden kazanilani koyucaz kenara insallah.. olur da aksarsa odemeler aksamasin diye.

Bunu düşünmeniz bile iyi niyetinizin göstergesi. İçinizde kalıyorsa annenize her ay yardım edin. İhtiyacı yoksa her ay bir altın alın verin eline biriktirsin. Allah göstermesin ama maddi olarak zor günü olursa güvencesi olur onunda.

Başınız sağolsun tam tersi iyi yapmışsınız. Bir başkasının değil kızının. Babanız huzurla uyuyodur eminim. Daha çok sevinmelisiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…