Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Bir Video buldum!!!

valla göğüs egzersizi yapıor masaj yapıor ama yediği şeyi anlamadım bende sırnaşık şey

kizlar cok ilginc ya, bunu kiz kac gun kac dakika yapmis acaba? ben isyerinde pek dogru durust izleyemedim ama yaptigi egzersizleri, masaji gorebildim hihoyyyt

izLemedim henüz ama buLgur oLabiLir çünkü buLgur süt yapar diye biLiyorum yani göğüs büyütmekte etkiLi oLabiLir. a.s

kadın adamdan öcünü almış resmen kaydirigubbakcemile3
ben de hani helvaya atılır ya fıstık ona benzettim ama buğday olması da mantıklı..CADIARZU

ya o yediği bence artistik için hatunun memeleri eşşek kadar zaten neyine büyük gösterecek fışkrıo anm zaten :jeyyar:

Eğlenceli bir video olmuş. Yediği şey ise "sesame seeds" yani susam tohumu. Şu burgerlerin üstünde olan sanırım. Yalnız ben tamirciyi kaygısızlardaki tacizci öküze benzettim. Tek fark burada kadın taciz ediyor

ilginç ama bu yöntemle memişlerin büyüyeceğini zannetmiyorum videodaki kadınınkilerde büyük zaten adam da çok iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…