Bir yabanciya karşı tavır?

Bi yabanciya surat asmak normal midir?

• Herkes yaşam mücadelesinde denk gelmistir.

OY: 6 50,0%
  • Bi sebebi olmalı normal değil.

OY: 1 8,3%
  • Sıradan bir durum bu.

OY: 6 50,0%

• Ankete Katılan
    12

gercekneydi

Şüyuu,vukuundan beter
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
751
597
18
Ağır dertleri olanlarin da dertleri çözülür umarım.

Basit bir dert benimkisi.

Çevreme danistim makul bi cevap bulamadım.

Ilk kez gördükleri bi yabanciya iki kişinin de tavır almasi. Birinin surat asmasi ve digerinin yumruk yemiş gibi somurtmasi nedir?

Kendimi o an çok kötü hissettim.

Nette de aradım kayda değer bir şey bulamadım bu konuda.

Beden dilinde bile geçmiyor baktiklarimda.

Sizin de başınıza geliyor mu bu? Ilk defa yaşadığım için mi abarttim bu kadar?

Yüzümde gül hastalığı yaralarim var bu da sebep olmuş mudur diye meraklardayim arabeske bağladım.

Şimdiden teşekkürler.

1. Yara var diye alınmış olabilirsiniz.
2. O kişilerin arasındaki tartışma/huzursuzluk anına denk gelmiş olabilirsiniz.
3. Genel olarak insan sevmiyorlardır, yabancı birisine de zoraki güler yüz göstermek istemiyorlardır. (bu ben oluyorum mesela)

Yara ile ilgili olsa inceleme, tiksinme, irdeleme, göz dikip bakma gibi bir şey olurdu. Canınızı sıkmayın hiç.

Bazen insanlarin keyifsiz anina denk gelebiliyorsunuz, cok da takilmayin kim ki onlar is arkadaslariniz fln mi yani surekli ayni ortamda mi bulunacaksiniz? Eger oyle birsey yoksa gecip gidin dusunmeye degmez..hastaliginizla ilgili oldugunu sanmiyorum, bildigim kadariyla gul hastaligi yuzde pembemsi renk halinde oluyor, bulasici degil, somurtmaya neden sebep olsun ki :)

Sağ olun hepiniz
takmayın çünkü ne olduğunu bilmiyosunuz. belki bilmenizi gerektirecek durum bile yok ortada :)

Bazen insanlarin keyifsiz anina denk gelebiliyorsunuz, cok da takilmayin kim ki onlar is arkadaslariniz fln mi yani surekli ayni ortamda mi bulunacaksiniz? Eger oyle birsey yoksa gecip gidin dusunmeye degmez..hastaliginizla ilgili oldugunu sanmiyorum, bildigim kadariyla gul hastaligi yuzde pembemsi renk halinde oluyor, bulasici degil, somurtmaya neden sebep olsun ki :)

Yabancı birinin size surat asması sebep ne olursa olsun onunla ilgilidir
Onun için takmayın
içim rahatladı.

Is arkadaşlarim olmayacaklar şükür. Bir daha görmem inşallah .

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X