Bir yakını crystal meth(uyuşturucu) kullanıpta bırakan var mı?

Vasilik durumunu iyice düşünün,vasi olarak atanirsaniz veya baska kardesiniz esi atanirsa 2 yıl boyunca maaşı dahil her seyi sadece vasi olan kişi alabilir. Hatta şuan içeri de olduğunu yazmissiniz vasilik işlemi daha kolay olur. Böyle durumlarda sulh ceza mahkemesi ilgileniyor. Mahkeme sonucu zaten 2 ayı buluyor. Yanlis hatirlamiyorsam 408e göre kisitlama yapılıyordu. İnşallah sizler sayesinde kurtulup eski duzenine döner. Rabbim kimseyi uyusturucu batağına düşürmesin

Slm vasisi olunca ne oluyor bilgi verirmisiniz benimde oğlum kullanıyor bsğımlı olduğunu kabul etmiyor o kadar zor ki gözümün önünde eriyor hiç aklıma gelmezdi rabbim yardımcısı olsun ve bu illetten kurtarsın nerde varsa aileler yok oluyor gençler mahvoluyor hayatlar bitiyor

Oyle kotu bir illet ki bu.. Kimyasal oldugu icin tek basina birakmasi imkansiz gibi birsey. Bunu kullaninca ne uyku ne yemek hic bisey kalmiyor. Gun gectikce eriyorlar. Para yetistiremedikleri icin hirsizlik ve bazi kolay yoldan para kazanma yollarina basvuruyorlar. Olmayan seyleri var gibi gorup uydurduklari senaryolara inaniyorlar mantik devre disi kaliyor. ofke, siddet, sinir krizleri, iftira,kendi ve baskalarinin canina ve malina zarar vermeye calisma.. Cevrelerine verdikleri maddi manevi zararlar oyle cok ki..
Ailemden bu illete bulasan kisiler var fakat ne tedaviyi kabul ettirebildik ne de sehir degistirtebildik. Artik ölüm tehditlerinden canimiza gelecek zararlardan korkumuza daha fazla mudahale edemedik.
Cok ama cok zor bir durum allah yardimciniz olsun..

Tamamen çevre ve arkadaş değiştirme. Bakın mahalle demiyorum il değiştirecek ve irtibatı tamamen kopartacak. Bundan ayrı olarak da iyi bir rehabilitasyon merkezi ile psikolojik tedavi.

Bambaşka bir karakter oldu ailesi olarak yanındayız ama hepimizin sinirleri bozuldu biz onun iyiliği için uğraşırken bizi düşman gibi görmeye başladı kavga gürültü hiç eksik olmuyor karısı boşanma eşiğinde hepimiz çabalıyoruz karısı dahil. ama kendinde problem görmüyor kabul etmiyor.. onu bu yola biz itmişiz bizim yüzümüzden böyleymiş. her gün yenibişeylerini öğreniyoruz suç makinasına dönüşmüş hırsızlık dolandırıcılık daha bilmediğimiz başka neler var kimbilir.. yalan ağzına yuva yapmış.. asla pişman değil. bırakmak istiyorum demiyor.. kardeşim asla bu yola düşücek bir insan değildi. onun bu haline o kadar çok üzülüyorum ki.. maddenin etkisiyle bambaşka bi karakter oldu.. kendisi tedaviyi kabul etmiyor. böyle ne kadar sürücek onuda bilmiyorum.. öyle çaresizim ki burda benim gibi durumda olanlar nasıl bi yol izledi merak ediyorum ailemi kardeşimi ne bekliyor merak ediyorum ne zaman pişman olucak ne zaman yardımistiycek merak ediyorum.. bu sürecte aileme kendisine karısına bişey olcak diye öyle korkuyorum ki..
Yahu ben yerinde olsam kardesimi baglardim bagimlilik etkisi gecene kadar bu uyusturucu beyin devreleri yakiyormus asla saglikli düsünemez ne yap et tedavi sart gerekirse dr ile konusup beraber anlasin ve sifirdan komple ortami degistirmeniz sart kardesin o ortamdan ayrilmadikca zaten düzelemez muhakkak ortamlardan biri alistirmistir uyusturucuyu

Back
X