Bir yakınımın başına gelen enteresan bir olay

merakediyorum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
2.578
1.829
63
31
Kızlar merhaba, bir başkası anlatmış olsa inanmayacağım bir olay yaşadım geçenlerde. Bir arkadaşım erkek arkadaşı ile cinsel birliktelik yaşamamış fakat aralarında sevişme geçiyormuş. Erkek kızın vajinasının üstüne boşalmış kız hemen temizlemiş fakat kız adeti geçince test yaptı pozitif geldi. İnanamadı tabi ki apar topar doktora götürdük. Doktor kızın bakire olduğunu ama gerçekten gebe olduğunu söyledi. Bu sebepten genç kızların dikkat etmesi için olayı burada anlatmak istedm

spermin yumurtaya olan askini hafife almamak lazim. şaka bir yana evet spermler ilerleyebilir 72 saate kadar canli kalabilir bi dr dan dinlemistim bakire olup hamile olan cok hastam oldu diye

Olabilir ki şaşıracak bir şey yok bunda. Zar tamamen kapatan bir kapak değil, öyle olsa adet olamazdık. Sperm de geçebilir.

Kızlar merhaba, bir başkası anlatmış olsa inanmayacağım bir olay yaşadım geçenlerde. Bir arkadaşım erkek arkadaşı ile cinsel birliktelik yaşamamış fakat aralarında sevişme geçiyormuş. Erkek kızın vajinasının üstüne boşalmış kız hemen temizlemiş fakat kız adeti geçince test yaptı pozitif geldi. İnanamadı tabi ki apar topar doktora götürdük. Doktor kızın bakire olduğunu ama gerçekten gebe olduğunu söyledi. Bu sebepten genç kızların dikkat etmesi için olayı burada anlatmak istedm
şimdi sayende sürtündüm hamile kalır mıyım'cılar basacak burayı

Şey gibi evlenmeden yakınlaşmayın konusu gibi bir uyarı olmuş sanki 😀 garip arkadaşınız mutlaka tıp dünyasında emsal olmalı incelemeye alınmalı tıp içinde emsal bir olay

Back
X