Soylemistim gecen yaz.Simdi beni evlilik icin dusunmese hic yazmaz.Ama o aklina dusurmeyi yapmam lazim.Arada ben yazarak mi yapayim.Baslayacaksa baslasin baslamayacaksa da baslamasin.Boyle belirsizlik olmuyor
Gecen yaz.Antideoresan alisim yüzünden kavga ettik oyle kaldi.Iki hafta once tekrar yazdi.Tekrar yazmaz deyip unutirken bir hafta sonra tekrar yazdi.Birkac gin arayla bir daha yazdi.Sonra baktim yazmiyor ben yazdim.Sonra birkez o yazdi.iki kez ben yazdim.Hastaymis.Ona cizdigim yagli boyayi gosterdimNe demişti geçen yaz peki? Açıkça "ben senden etkileniyorum" de, yokluğunda unutmuştum ama hatırlattın de, senin böyle bi niyetin yoksa laf olsun diye benimle iletişim kuruyorsan lütfen hayatımdan çık kendini boş yere aklıma düşürme de.. normalde böyle bi şey yazmanı söylemem kimseye ama sizin durum farklı, çok etkileniyorsun ve adamın da kafasında çocuklarla ilgili gereksiz kuruntular var.. olabilir bi iş aslında o yüzden direkt açıl.. yok benim kafam karışık vs derse hadi selametle de
Kararsiz belki.Ama hic dusunmuyor diyemeyiz .Ama heran vazgecebilir benden.Bir sozumden hareketimden giciklanip.Adamdaki lukse bak;(Adamin sizle evlilik falan dusundugunu sanmiyorum.
Bence kaptirmyin kendinizi fazla
Gecen yaz.Antideoresan alisim yüzünden kavga ettik oyle kaldi.Iki hafta once tekrar yazdi.Tekrar yazmaz deyip unutirken bir hafta sonra tekrar yazdi.Birkac gin arayla bir daha yazdi.Sonra baktim yazmiyor ben yazdim.Sonra birkez o yazdi.iki kez ben yazdim.Hastaymis.Ona cizdigim yagli boyayi gosterdim
Gecen yildan beri bitiremedim dedim.Normalde hic hoslanmaz boyle miymintiliklardan.Koca yok cocuk yok deyiverir.Yine dedi.Bilseki miymintiyim biraz ev islerinde hic kabul etmez.Cunku ikinci sohbetimizde yemek yapmakla arami sormustu.Yemek iyi temizligi sevmem demistim.
Sinema teklif etrim kendisine.Film bak dedim.Suan guzel film yok .Tmm ben takip ederim dedi.
Sonraki gun toplu mesajla yilbasimi kutladi.Toplu mu kutlayacaktin diye gulucuklu msj attim.Anlamadi.Espri dedim ok dedi.Daha da yok ortada.
Bana niye yazdi peki ozaman.Tekrar ayni seyi yapmak istemez bence bu adam.Baskasi olsa beni niye karistirsinki.O adim atti bana.Bu da o tur bir adam sayilmaz pek.Arada bir yazip sonra gunlerce yazmamasi bence ilgisiz oldugunun gostergesi. Oylesine arada bir yaziyor. Sizden bekledigini zannetmiyorum. Bir adam bi kadindan hoslaniyorsa aslinda hic onemsemiyor en son kim yazdi simdi kimin sirasi bilmem ne.
Onu disariya sizin davet etmeniz de ona sizin ilginizi gosteriyor. Buna ragmen hala sizin ustunuze dusmuyorsa bence gorustugu baska bir kadin daha vardir
Evlilik disi benle gorusecegini sanmiyorum aslinda.Cunku kendisi o kadinlardan sikayetci.Gezip tozup yatip kalkip cocuklarimi bahane edip giditorlar demisti.Oyle bir hayat istemedigini soylemistiiçim bayildi adam oylesine yaziyor sizde surekli beklentidesiniz...adam size soz vermiyor siz kendi kendinize kuruyorsunuz... arkadasca konusmak istiyorsaniz konusun ama evlilik icin adam sizle gorusmuyor bunu anlamaniz lazim...
Evlilik disi benle gorusecegini sanmiyorum aslinda.Cunku kendisi o kadinlardan sikayetci.Gezip tozup yatip kalkip cocuklarimi bahane edip giditorlar demisti.Oyle bir hayat istemedigini soylemisti
Ama umutlandigimi belli etmiyorum.Geldi karistirdi kafami.Ama bu adam oylesine yazmaz eminim.Eski is arkadasim.O konuda bile asiri agirdir.sozlerinin dogru oldugunu nerden biliyorsunuz? cidden sizle ilgilense simdiye coktan evlenmistiniz...bir yem atiyor siz umutlanip pesine dusuyorsunuz ...
Ama umutlandigimi belli etmiyorum.Geldi karistirdi kafami.Ama bu ada. Oylesine yazmaz eminim.Eski is arkadasim.O konuda bile asiri agirdir.
Nerden biliyorsun samimi oldugunu.Evlilik disi benle gorusecegini sanmiyorum aslinda.Cunku kendisi o kadinlardan sikayetci.Gezip tozup yatip kalkip cocuklarimi bahane edip giditorlar demisti.Oyle bir hayat istemedigini soylemisti
Ya eski is arkadasim.Iyi taniyorum.HIC sanmiyorum .Yatip kalkmak bile olsa daha cok arar sorar.Kafasi karisik hakkimda halaaa.Yazma bari oyleyse.Ben karsiliksiz dolu dizgin gidememki ona.Adim atarsa gidebilirim.Nerden biliyorsun samimi oldugunu.
Tabii ki oyle diycek.
Benim yatma kalkmayla isim yok dicek ki karsisindaki kadinin guvenini kazansin.
Belki amaci sadece yatip kalkmak nasil bu kadar eminsin?
Bence sen iyi dusun bu adama karsi duygularini
Icime sıkıntı olmaya basladi malesef.Enerjim iyice dustu.tamamda ne zamana kadar bekliyeceksiniz... siz iyi sabirlisiniz ..ben oyle arafta oturup beklemem
Valla siz iyi dusunun.Ya eski is arkadasim.Iyi taniyorum.HIC sanmiyorum .Yatip kalkmak bile olsa daha cok arar sorar.Kafasi karisik hakkimda halaaa.Yazma bari oyleyse.Ben karsiliksiz dolu dizgin gidememki ona.Adim atarsa gidebilirim.
Bunla olur mi diye sınıyor dogru cevap.Bu da stres unsuru tabi bana.Yani birak da ben dusuneyim lukse bak.Adam hem çocukları bahane ediyor hem de seni kabul etmiyor hem de arayıp kafanı karıştırıyor
Adam dengesiz ve bence senin ona olan hislerinin farkında ve bilerek kafa karıştırıyor ya da kendince sınıyor acaba bununla olur mu diye
Saçma bir tip bence önüne bak boşanmış bir erkek olması neyse de çocuklu biri olması düşündürmeli önceliği çocukları çünkü
evlenseniz çocuklar için seni kırabilir daha da mutsuz olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?