Bugun oglen ikinci defa yazmis.Slm napiyorsun?Yeni gordum yazdim.P gormedi.Beni tekrar dusunmese tovbe yazmaz o.Ama guvenim cok fazla sarsildi ona.yani o ortamı bilmesem bile bana acayip gelmemişti zaten ya, o sormuş siz de anlatmışsınız; bence o konuyu dert etmeyin :) . merak ettim ama, tekrar ses çıktı mı ki acaba?
Katiliyorum.Boyle kendini agirdan satmalariyla ugrasamam.Kiymetimi zamaninda bilseydi cocuklarini bile gozum gormezdi.Son sansini da o konismayla kaybetti.Bugun yazmis hal hatir sormuş. Yeni gordum.Cevapladim o gormedi.Benle boyle kedinin cigerle oymadigi gibi kararasizligindan bile olsa oynayamaz.diğer yorumları okumadan yazıyorum. bir gelişme oldumu bilemiyorum o yüzden. bana sadece canı sıkılmış sohbet muhabbet etmek kendisi ile ilgili iyi birşeyler duymak isteyen birinin konuşmaları gibi geldi. daha önceki durumlardan dolayı sizin ona ilginizi biliyor ve siz onun icin güvenilir liman oluyorsunuz. ara ara aklina gelen kendinden hoşlanan bir kişisiniz bence onun icin.zaten konuşmanın sonunda görüşürmüyüz diyen birine geçiştirmek icin düşman değiliz sonuçta gibi yuvarlak cevap vermesinden belli niyeti. yeniden birşeyler olsun isteseydi bu soruyu fırsat bilip aaa tabi vs diye hevesli davranır buradan bir randevu bile çıkartırdı.
Aslinda evlenecek kisi bulmak zor anlami cikiyor konustuklarimdanErkek güneş gibi olmalı sabit ve net. Bunun için de duygularından emin olmalı. Baslangıc aşamasında kararsizlık yaşamasi normal ama bunu asmak icin seninle daha çok iletisim kurması gerekirdi canim.
Ben mi acaba hata yaptim da uzak durdu diye kendini uzüyorsan sana diyeceğim şu olabilir; sen kendinden emin olmalisın bi daha gorüsecek miyiz ya da evlilik de zor gibi yaklaşimlar yani kimseyi bulamiyorum tarzı ifadeler adama senin cepte oldugun izlenimini veriyor ve uğraşma geregi bile duymuyor.
Iki evladi olan bir erkek olarak eğer seni istiyorsa bayagı dil dökup ikna etmeye çalişmasi gerekir bu cool tavırlar arada bir bağ kurmanin zor oldugunu gosteriyor.
Hakkımizda hayırlısı insaallah cümlemizin...
Zamaninda kiymetimi bilseydi dusunirdum.Sevdigimin cocuklari benim de gozume hos gorunurdu oyle baslardim.Ama kacirdi artikKendi çocuğum zor geliyor yeri gelince,elalemin çocuğuna dadılık yapamam. Boşanmış erkek sorun değil ama çocuklu erkekle olmaz o iş.
İlk etapta gözüne hoş gözükür. Kendi canımdan parçam yeri geliyor zor geliyor bana diyorum daha ötesi yok.Zamaninda kiymetimi bilseydi dusunirdum.Sevdigimin cocuklari benim de gozume hos gorunurdu oyle baslardim.Ama kacirdi artik
Cocuklu adam bu haliyle gozumde buyuyor bak artik.Bugun yazmis
Yeni gördüm yazma bir daha. :) görür görmez cevap verdim gibi olmuş, cool ol, iplemiyorsun artık onu.Bugun oglen ikinci defa yazmis.Slm napiyorsun?Yeni gordum yazdim.P gormedi.Beni tekrar dusunmese tovbe yazmaz o.Ama guvenim cok fazla sarsildi ona.
Nasil konussam bu sefer sence?
Konustuk dun oyle eski is arkadasi gibi.Ben iplemiyormus gibi konustum ama konustuk.Ablamin ayagi kirilmisti.Onu soyledim.Baska bir ablam var musait o geldi.Burdan yola cikarak ev hanimligimi sorguladi.Temizlige guc yettiremiyorum pek ben.Ondan bahsettim.Kendi yapiyormus temizlik.Ama bir bayan hem is hem ev guc yettirebilirmis kadinin dogasinda varmis.Annesinden biliyormus.Beni bu konuda ayipliyor bir acik gorurse.Bu yuzden cok da batirmadim kendimi.Yogun calisirken zor ama arada yapiyirum dedim.Halbuki hic yapamiyorumYeni gördüm yazma bir daha. :) görür görmez cevap verdim gibi olmuş, cool ol, iplemiyorsun artık onu.
bir boşlukta bu kız bana yürümüştü gibi saçma bir fikirle seni hatırlayıp yazmış gibi geldi bana sen kendini ağırdan al dengesi yok belli ki yokluğa düşünce dönülecek biri değilsin bence bunu düşün derim sonunda arayacakmısın tarzı bir soru hiç iyi olmamış senin için boşlukta burdayım der gibi ne gerekKonular buraya acilinca daha cok gorunuyormus.Tekrar aciyorum.Cunku bu kisi tekrar ararsa bir fikrim olsun.Cok az yorum gelmisti.
Daha once ayni birimde calisiyorduk.iki yil once bir yakinlasma yasamistik.Cocuklari yaninda bekar bir babaCocuklari yuzunden guvenememisti bana.Burda iki konum var..
Gecen yaz bu konuda acikca bir konusmamiz daha olup oyle kalmisti.
Simdi ikimiz de ayri birimlerde bambaska yerlerde calisiyoruz.
Watsaptan yazmis bana.Sevindim yalan yok.
Dun konustuk ayni ana denk gelip.Isten bahsederken isi birak da neler yapiyorsun dedi.Ben yine isten bahsedince evlenmedin mi daha diye sordu.
Ben de yok dedim.Onun da biri yokmus hayatinda.Vardir senin takildigin dedim.Cocuklar yuzunden guvenip de evlenmiyorsun dedim.Yok dedi.Kadinlar gezip tozmak hatta yatip kalkmak istiyormus ama evlilige gelince kaciyormus.
E bu isine gelir bir erkek olarak dedim yok dedi ben boyle bir hayat istemiyorum dedi.
iste sonra bana sordu.Ben de arkadasca bir tarzda uzun suredir bu islerden uzak oldugumu soyledim.Napalim bizim de kaderimiz buymus hayat adaletsizmis falan dedim.Hani yalnizligi kabullenmis gibi arkadasca bir sohbet gibi.
Mutsuz evlilikten iyidir dedi.Ben de tabi dedim.Ama evlenmeden de uzuldum ben cok dedim.Kotu bir evlilik yasama ihtimali var ama ben de seciciyim bayagi dedim.Gencligimde evlenmiyorsam biraz daha yaslanirsam evlenmem.Genclikte lazim ask dedim.O da onayladi.
Sonra yatiyorum erken kalkmam lazim dedi.
Ben de peki halimi hatrimi soracakmisin yine yoksa burada kalacak mi dedim.Tabi sorarim dusman degiliz sonucta dedi.
Sonra iyi geceler dileyip kapattik konusmayi.
Daha da yazmaz sanirim.Icimi cok acmamaya calistim ama cok mu acik etmisim.
Sizce neden aradi..Aklinda benle evlilik olur mu diye dusinuyor yine cesaret edemiyor olmali..
Ama yine burda kalir.
Olsak bile benim dusunmem gerekecek adapte olmam gerekecek.Ki daha aramaz bence.
Soylemistim gecen yaz.Simdi beni evlilik icin dusunmese hic yazmaz.Ama o aklina dusurmeyi yapmam lazim.Arada ben yazarak mi yapayim.Baslayacaksa baslasin baslamayacaksa da baslamasin.Boyle belirsizlik olmuyorAçık ve net ol, madem adamın evlenesi var ben seninle ciddi düşünürdüm ama çocuklarından dolayı bana güvenmedin diyebilirsin.. nolacak ya bi kez de kadınlar teklif etsin, laubali olmadan onunla evlenmek istediğini belirtebilirsin.. ama sonrasını tamamen ona bırakırsın, sen de kendini onun aklına düşür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?