Bir Yalana Aldanmış,İnanmışım...

Nasıl sevineceğim ben sadece ağlıyorum elimden başka birşey gelmiyor Allah kimseye böyle acı yaşatmasın....
canım şu an üzülmen ağlaman normal zaten içine atmaktansa azcık ağlamak daha iyi..
sadece bu günlerin biteceğini unutma hepimiz buna benzer acılar yaşadık
ve bak bizler burdayız seninleyiz elimizden geldiğince destek oluruz Allah büyük canım bunda da bi hayır vardır elbet

canım şu an üzülmen ağlaman normal zaten içine atmaktansa azcık ağlamak daha iyi..
sadece bu günlerin biteceğini unutma hepimiz buna benzer acılar yaşadık
ve bak bizler burdayız seninleyiz elimizden geldiğince destek oluruz Allah büyük canım bunda da bi hayır vardır elbet
Allah razı olsu canım ya Rabbim hiçbirinize böyle acılar yaşatmasın insanın yüreği öyle bir acıyorki uyuyamadım ama en rahat ettiğim zaman uyuduğum zaman ozman aklıa hiç birşey gelmiyor...
Allahım lütfen yardım et...

bu kadar kısa sürede evlenebilen adam sana huzur vermezdi.böle kötü yanlarını düşün o zaman rahatlarsın belki allah yardımcın olsun kimsenin ahı da kimse de kalmaz bosver sen o da bulur cezasını bir gün

Evlenmiş aylardır süren sessizliğin ardından ondan aldığım tek haber evlendiği....
Ben hala bazı şeylerin hayalini kurarken o hayatını düzenini kurmuş evlenmiş...

biz kızlar neden böyleyiz ya..
biz unutamıyoruz arkasından ağlayıp üzülüyoruz günlerce bazen aylarca..
adamların umrunda değil iki gün sonra hayatlarına aynen devam ediyolar..
o kadar sevgi sözcükleri seviyorum ölürümler buhar olup uçuyo sanki..
çok garip geliyo bana..
karısı ölüyo adamlar 1 ay sonra evleniyo..
kocası ölen kadınlar yıllarca hatta genellikle hiç evlenmiyolar bile..
(istisnalar var tabi)
vefa başka şey..
kadınlar daha vefalı oluyo..

biz kızlar neden böyleyiz ya..
biz unutamıyoruz arkasından ağlayıp üzülüyoruz günlerce bazen aylarca..
adamların umrunda değil iki gün sonra hayatlarına aynen devam ediyolar..
o kadar sevgi sözcükleri seviyorum ölürümler buhar olup uçuyo sanki..
çok garip geliyo bana..
karısı ölüyo adamlar 1 ay sonra evleniyo..
kocası ölen kadınlar yıllarca hatta genellikle hiç evlenmiyolar bile..
(istisnalar var tabi)
vefa başka şey..
kadınlar daha vefalı oluyo..

Evet haklısın fıtratımız böyle demekki...

bu kadar kısa sürede evlenebilen adam sana huzur vermezdi.böle kötü yanlarını düşün o zaman rahatlarsın belki allah yardımcın olsun kimsenin ahı da kimse de kalmaz bosver sen o da bulur cezasını bir gün
Bende bukdar kısa sürede biriyle evlenebilmesine çok şaşırdım adam 36 yaşına kadar evlenmemiş Şu bir kaç ay içinde nasıl hemen evlenebildi hemde yeni bitmiş bir ilişkiden sonra...
ÇOK MERAK EDİYORUM EŞİNE ANLATTIMI ACABA BENİMLE YAŞADIKLARINI BİR BİTTİ DEMEYİ ÇOK GÖRÜP AÇIKLAMA BİLE YAPMADIĞINI...

canım yazılanları en başından beri tek tek okudum şaşkınlığımı gizleyemeyeceğim.ama iyi ki kurtulmuşsun.adamın derdi sevgide aşkta değilmiş evleneceği birini arıyormuş seninle sorun çıkınca da hemen birini bulmus heralde.hayat zor.her gün yeni bir sınav çıkıyor karşımıza.senin de sınavın bu.Allaha sığın bol bol dua et inançlı bir insansan eğer.
ayrılık zor,çok zor.hele de böyle bir şeyi öğrenmek.yarım bırakılıp da yola devam edebilmek..ama edeceksin yolun sonu aydınlık.allahın sevdiği kuluymussun ki yol yakınken döndürmüş seni olacaklardan.ondan çıkar mutlaka,sen mutlu olmadan o da mutlu olmaz gün yüzü görmez inan bana

canım yazılanları en başından beri tek tek okudum şaşkınlığımı gizleyemeyeceğim.ama iyi ki kurtulmuşsun.adamın derdi sevgide aşkta değilmiş evleneceği birini arıyormuş seninle sorun çıkınca da hemen birini bulmus heralde.hayat zor.her gün yeni bir sınav çıkıyor karşımıza.senin de sınavın bu.Allaha sığın bol bol dua et inançlı bir insansan eğer.
ayrılık zor,çok zor.hele de böyle bir şeyi öğrenmek.yarım bırakılıp da yola devam edebilmek..ama edeceksin yolun sonu aydınlık.allahın sevdiği kuluymussun ki yol yakınken döndürmüş seni olacaklardan.ondan çıkar mutlaka,sen mutlu olmadan o da mutlu olmaz gün yüzü görmez inan bana
Allah razı olsun canım ya inancım olmasa yaşamaya devam edemezdim inan Beni şuan ayakta tutan tek şeybu İnşallah dediğin gibi yolun sonu aydınlıktır.Dediğin gibi yarım bırakılmak hemde hiç haketmediğim halde .Şuan tek istediğim inşallah Allahın sevdiği kulu olduğum için bunları yaşıyordurum Tam tersi ihtimali beni daha çok üzüyor...

tam tersini hiç düşünme ben o hataya düştüm,isyan ettim,onu inkara kadar bile gittim.ama Allah sevdiği kulunu sınarmış derler.bu sınavın ardından alacağımız notlar da var.ben de çok acı çektim çok üzüldüm tamam yaşanılanlar aynı değil belki ama acılar hep aynı yakıyor yüreği,sonu güzel oldu.senin için de öyle olacak.bilimsel olarak da bu böyle iyi şeylerin sonunda kötü şeyler olur(mesela çok güldük ağlayacak mıyız? gibi sorular sorarız) ama kötü şeylerin sonunda da iyi şeyler olduğunu unutma.dönüp bakınca ohh iyi ki diyeceksin.dua edicem senin için üzme kendini nolur

tam tersini hiç düşünme ben o hataya düştüm,isyan ettim,onu inkara kadar bile gittim.ama Allah sevdiği kulunu sınarmış derler.bu sınavın ardından alacağımız notlar da var.ben de çok acı çektim çok üzüldüm tamam yaşanılanlar aynı değil belki ama acılar hep aynı yakıyor yüreği,sonu güzel oldu.senin için de öyle olacak.bilimsel olarak da bu böyle iyi şeylerin sonunda kötü şeyler olur(mesela çok güldük ağlayacak mıyız? gibi sorular sorarız) ama kötü şeylerin sonunda da iyi şeyler olduğunu unutma.dönüp bakınca ohh iyi ki diyeceksin.dua edicem senin için üzme kendini nolur
Canım ya negüzel şeyler yazmışsın içim ferahladı.İnşallah söylediğin gibi olur.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

hem üzüldüm hem sevindim.herşeyin hayırlısı diye boşuna denmiyor sanırım.içinin nasıl yandığını tahmin edebiliyorum.şu mübarek ayda rabbi bütün sıkıntılarını alır umarım..

hem üzüldüm hem sevindim.herşeyin hayırlısı diye boşuna denmiyor sanırım.içinin nasıl yandığını tahmin edebiliyorum.şu mübarek ayda rabbi bütün sıkıntılarını alır umarım..

Allah razı olsun çok yanıyor canım ama napalım Allah bunuda yaşamamı istedi İnşallah birgün yaşamak istediğim şeyleride yaşamamı ister...

bak güzelim evet canın çok acıyacak onun yaptıklarını kaldıramayacaksın ama geçecek..emin ol geçecek
Allah sevdiği kuluna dert çektirirmiş şükrolsun ki Rabbin senin yanında seni unutmadı sadece bir sınava tabi tutuyor seni sınıyor belki sabrını belki inancını...
Sen Allaha güven inan Allahın hikmetinden sual olunmaz....

evangeline arkadaşım önce senin yaaşdıklarını okudum,gerçekten son gelişmeleresenin adına sevinim,umarım hereşy gönlüne göre olur.turuncumat senin yaşadıklarını da okudum,yaşaıkların çok ağır ben de yaşadığına benzer bir durum yaşamıştım,hatta çok acı çekip bir daha asla normal olmayacağımı düşünmüştümmm inan yemek bile yememiştimm 2 haftada 10ilo vermiştiimmm düşün artıkk...Ama İNAN yaşadıklarında yıprarnann sadece sen oluyosun,karşı taraf yaşantısına salatasıyla tatlısıyla devam ediyo,acıları hep sen yiyosun olan hep bize oluyooo yıprarnann yaşlannann kırışıklıkları artan biz oluyoruzz..lütfen kendini KARLI gör,ya evlenseydin de sonrasında seni aldatsaydıı inann daha fena olurdun,o yüzden zararın neresinden dönülürse kardır,,onsuz yaşamın daha HUZURLU,GÜVENLİ,RENKLİ olması için elinden geleni yap,kzı arkadaşlarınla gez,eğlen kafanı dağıt ve bence hayatına bir süre bir erkeğin girmesine izin vermee,erekkklerin sadece üremye yardımcı canlılar olduğunu düşünüyorumm...umarım hrşey gönlüne göre olur,hayırlı şeyler olur.....lütfen evde kapalı kalma dışarı falan çık açık hava rahtaltır seni...

Back
X