- Konu Sahibi turuncumat
çok çabuk evlenmiş üzme kendini değmez kurtulduğuna sevin bence hayat uzun neler çıkıcak karşına.
Nasıl sevineceğim ben sadece ağlıyorum elimden başka birşey gelmiyor Allah kimseye böyle acı yaşatmasın....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çabuk evlenmiş üzme kendini değmez kurtulduğuna sevin bence hayat uzun neler çıkıcak karşına.
canım şu an üzülmen ağlaman normal zaten içine atmaktansa azcık ağlamak daha iyi..Nasıl sevineceğim ben sadece ağlıyorum elimden başka birşey gelmiyor Allah kimseye böyle acı yaşatmasın....
Allah razı olsu canım ya Rabbim hiçbirinize böyle acılar yaşatmasın insanın yüreği öyle bir acıyorki uyuyamadım ama en rahat ettiğim zaman uyuduğum zaman ozman aklıa hiç birşey gelmiyor...canım şu an üzülmen ağlaman normal zaten içine atmaktansa azcık ağlamak daha iyi..
sadece bu günlerin biteceğini unutma hepimiz buna benzer acılar yaşadık
ve bak bizler burdayız seninleyiz elimizden geldiğince destek oluruz Allah büyük canım bunda da bi hayır vardır elbet
Evlenmiş aylardır süren sessizliğin ardından ondan aldığım tek haber evlendiği....
Ben hala bazı şeylerin hayalini kurarken o hayatını düzenini kurmuş evlenmiş...
biz kızlar neden böyleyiz ya..
biz unutamıyoruz arkasından ağlayıp üzülüyoruz günlerce bazen aylarca..
adamların umrunda değil iki gün sonra hayatlarına aynen devam ediyolar..
o kadar sevgi sözcükleri seviyorum ölürümler buhar olup uçuyo sanki..
çok garip geliyo bana..
karısı ölüyo adamlar 1 ay sonra evleniyo..
kocası ölen kadınlar yıllarca hatta genellikle hiç evlenmiyolar bile..
(istisnalar var tabi)
vefa başka şey..
kadınlar daha vefalı oluyo..
Bende bukdar kısa sürede biriyle evlenebilmesine çok şaşırdım adam 36 yaşına kadar evlenmemiş Şu bir kaç ay içinde nasıl hemen evlenebildi hemde yeni bitmiş bir ilişkiden sonra...bu kadar kısa sürede evlenebilen adam sana huzur vermezdi.böle kötü yanlarını düşün o zaman rahatlarsın belki allah yardımcın olsun kimsenin ahı da kimse de kalmaz bosver sen o da bulur cezasını bir gün
Allah razı olsun canım ya inancım olmasa yaşamaya devam edemezdim inan Beni şuan ayakta tutan tek şeybu İnşallah dediğin gibi yolun sonu aydınlıktır.Dediğin gibi yarım bırakılmak hemde hiç haketmediğim halde .Şuan tek istediğim inşallah Allahın sevdiği kulu olduğum için bunları yaşıyordurum Tam tersi ihtimali beni daha çok üzüyor...canım yazılanları en başından beri tek tek okudum şaşkınlığımı gizleyemeyeceğim.ama iyi ki kurtulmuşsun.adamın derdi sevgide aşkta değilmiş evleneceği birini arıyormuş seninle sorun çıkınca da hemen birini bulmus heralde.hayat zor.her gün yeni bir sınav çıkıyor karşımıza.senin de sınavın bu.Allaha sığın bol bol dua et inançlı bir insansan eğer.
ayrılık zor,çok zor.hele de böyle bir şeyi öğrenmek.yarım bırakılıp da yola devam edebilmek..ama edeceksin yolun sonu aydınlık.allahın sevdiği kuluymussun ki yol yakınken döndürmüş seni olacaklardan.ondan çıkar mutlaka,sen mutlu olmadan o da mutlu olmaz gün yüzü görmez inan bana
Canım ya negüzel şeyler yazmışsın içim ferahladı.İnşallah söylediğin gibi olur.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...tam tersini hiç düşünme ben o hataya düştüm,isyan ettim,onu inkara kadar bile gittim.ama Allah sevdiği kulunu sınarmış derler.bu sınavın ardından alacağımız notlar da var.ben de çok acı çektim çok üzüldüm tamam yaşanılanlar aynı değil belki ama acılar hep aynı yakıyor yüreği,sonu güzel oldu.senin için de öyle olacak.bilimsel olarak da bu böyle iyi şeylerin sonunda kötü şeyler olur(mesela çok güldük ağlayacak mıyız? gibi sorular sorarız) ama kötü şeylerin sonunda da iyi şeyler olduğunu unutma.dönüp bakınca ohh iyi ki diyeceksin.dua edicem senin için üzme kendini nolur
hem üzüldüm hem sevindim.herşeyin hayırlısı diye boşuna denmiyor sanırım.içinin nasıl yandığını tahmin edebiliyorum.şu mübarek ayda rabbi bütün sıkıntılarını alır umarım..
Saolun kızlar keşke hiç karşımaçıkmasaydı.Bu yaptıkları yanına karmı kalacak o mutlu mesut bense ne haldeyim...