- Konu Sahibi turuncumat
onu çok özlüyorum sesini duymayı birlikte muhabbet etmeyi geleceğimize dair planlar yapmayı bana küçüğüm deyişini varlığını....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım onu çok özlüyorum öğle arası elim kaaç kere telefona gitti ama arayamadım çünkü çok kırıldım ona bunu bana iki hafta önce yapsa anlardım ama iş bu noktaya gelince insan insanı yarı yolda bırakmaz ailemi ve beni gören insanlar hayırlı olsun diyorlar ama haberleri yok ben nelerle uğraşıyorum
Lütfen üzülme. Demekki bunları düşünebilecek bir olgunluğa sahip değil kendisi. Bak zamanında yine bu konudan şikayetçiydin uzun süre aramıyo demiştin. Bunları düşün. Ve kesinlikle arama. Hayallerini düşünme şu anda. Duygularınla hareket etme.
böyle bir konu yüzünden bitecekse bitsin hiççç üzülmeyin. karşı tarafın elbetteki beklemesi gerekiyor. 2-3 gün ne ki. benim ailem nişanlımı 3 aydan fazla bekletti bu süreç içerisinde gıkı bile çıkmadı =D bir kaç defa kem küm yaptı ama beklemek zorunda olduğu için beklemeye devam etti.
karşı tarafta eğer bu yüzden sorun çıkartıyorsa haksız yere çıkarıyordur bu yüzden arayıp üstüne düşüp onu haklı çıkarmayın. çünkü haklı değil. millet yıllarca sabırla bekliyor bu durumlarda. hatta 2-3 yıl bekleyenleri bile duydum. hem öyle oldun mu daha kıymetli de oluyorsunşaka bir yana aramayın, sormayın. eğer istiyorsa o sizi arayacaktır zaten.
Arkadaşlar bazılarınız beni hatırlayacaksınız.Daha öncede konu açmıştım evlilik kararı vermek üzere olduğumu bazı gelgitler yaşadığımı anlatmıştım kimilerinizden güzel yorumlar almıştım.Gelgelelim olayın devamına...
Kararımızı verdik evlenecektik.Geçen hafta cumartesi günü bize geldi yalnız olarak.Ailemle oturdular muhabbet ettiler herşey güzeldi sonra gitti.Ertesi gün ailesiyle birlikte geldiler.Beni istediler.Babamda (bizde şöyle bir gelenek var kız verilirken ailedeki diğer büyükler amca dayı...v.s. çağırılır) bana bir iki gün müsade verin büyüklerime haber vereyim dedi.Karar verdiler çarşamba günü telefon açacaklardı perşembe günüde olay bitecekti.1 ay sonra geldiğindede nişan yapacaktık.Bu kararı hep beraber veridler.Sonra onlar kalktı gittiler.Ve ben gittikten sonra kendisine msj attım.Cevap gelmedi.Ertesi gün aradım.Telefonunu açmadı.Ve bu çarşamba sabahına kadar sürdü.Çarşamba sabahı babası aradı.Bende olanları söyledim.Babasıda ben kendisiyle konuşurum dedi.babası konuştuktan sonra bana döndü.Dışarda konuştuk yaptığının yanlış olduğunu söyledim birşeye kızdıysa bile bunu konuşması gerektiğini telefon açmamanın çok kötü birşey olduğunu söyledim.Özür diledi.Kendiside babamın bir iki gün müsade istemesine kızmış.İnsanları yormanın ne gereği varmış.Tamam bu konuda onada hak veriyorum sonuçta uzun yoldan geldi.Ama bu noktaya getirecek kadar büyük bir mesele olmadığını düşünüyorum.Onddan beri aramıyor ben bir iki aradım kimine cevap verdi kimine vermedi.Cevap verdiğindede soğuk konuşuyor.En son konuştuğumuzda bitirmeyi düşündüğünü ama sonra konuşacağımızı söyledi.Dün konuşacaktık aramadı.
Bu nasıl bir şey arkadaşlar bir insanın hayatına giriyosun ona sözler veriyorsun onunla hayaller kuruyorsun sonra bir açıklama yapma tenezzülüne girmeden çekip gidiyorsun...
canım Allah hakkında hayırlı olanı versin,sana da bunları göğüsleyebilecek gücü kuvveti versin.![]()
beyefendi hala kararsiz anlasilan.
Eger istemiyorsa onu ikna etmeye calisma,
ikna etsende yanliz kaldiginda kararsizligi devam edecek cunku.
Benim eski nisanlimda nisanlanmadan once kararsizdi.
Gecen sene istemeye geldiler babam vermedi.
1 sene sonra tekrar geldiler. Yine babam vermedi.
Babasi babamla konusup babami ikna ettil ertesi gun gelip istediklerinde verdi babam.
Guzel bir nisan yapildi, ama kararsizlik hala gitmemisti.
Evlilik bana gore degil dusunceleri, sorumluluk almaktan korkmalari bir turlu gitmedi.
Sonuc: evlilik bana gore degil diyip nisani bozmak. Tamamen onun karari.
Benim yasadigim seyleri yasamani istemem.
Istemiyosa, kafasi karisiksa birdaha gelmesin.
Sen sabirla bekle.. Inan bana sevmek evlenmek icin yeterli degil.
Cesarette gerek, buda her yigidin harci degil maalesef.
Rabbim yasadigim zorluklari sana yasatmasin.
tavsiyelerin için teşekkür ediyorum.Sen ne yaptın peki bu süreci nasıl atlatabildin.Tekrar cesaret edebildin mi birine inanıp güvenmeye...
valla daha biz ayrilali 2 hafta oldu. Henuz yeni bir aska ihtiyac duymuyorum.
Kimseyi yara bandi olarak kullanmak istemem.
Aradan iki hafta gecmesine ragmen hergun en fazla yarim saat efkarliyim aklima geliyor, kiziyorum bazen hala istek disi beddua ediyorum. Gercekten cok kirginim ona.
Yogun bir hayat yasamaya karar verdim.
Bu 2 hafta icinde bu yogun hayat icin hazirlik yaptim.
Okula basliyorum, camiinin yonetimine girdim, ve calisiyorum.
Anliycan onu dusunmeye gittikce daha az zamanim olacak.
Insanin ailesine karsi bir erkek yuzunden mahcup olmasi gercekten cok kotu bisey.
Allah kimseye yasatmasin. Ben babami ne zorluklarla ikna etmistim nisan icin.
Agladim sizladim. Istedigim oldu. O ise hep kararsizdi. Yari yolda birakti beni
ama ben ondanda gucluyum bu gunler gececek ve benim hayatim onunkindende guzel olacak insallah.
Omur boyu pismanlik icinde yasatsin rabbim onu..