bir yanım ALLAHın lütfu bir yanım cezası :D

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
Düşünün :bicak:
uzun süredir hayatınızda biri var acısıyla tatlısıyla kişiliğine güvendiğiniz fakat birşeylerin yanlış gittiği
kimi zaman mutluluk sebebiniz kimi zaman topuklyıp yanından kaçmak istediğiniz biri o_O
ama ilişkiniz sallantıda!
yani olumsuz giden çok şeyin olduğu açan papatya misali . .
bunlar bi tarafta yaşanırken .
diğer tarafta sevdiğiniz bir aile büyüğünüz vesilesiyle biriyle tanıştırılıyorsunuz.
bu kişide gerçekten beyefendi saygılı dürüst ve baya ilgili .
kısaca birkaç priz dışında herşey yerli yerinde .
ne yapardınız?
*o aile büyüğümüz olumsuz ilişkiden habersiz
*ben ikilemdeyim:işsiz:

uzun süredir hayatınızda biri var acısıyla tatlısıyla kişiliğine güvendiğiniz fakat birşeylerin yanlış gittiği
kimi zaman mutluluk sebebiniz kimi zaman topuklyıp yanından kaçmak istediğiniz biri o_O
diğer tarafta sevdiğiniz bir aile büyüğünüz vesilesiyle biriyle tanıştırılıyorsunuz.
ne yapardınız?
Düşündüğünüze göre
ne yapardınız?
aile büyüğünün tanıştırdığı kişiyi tanıdıkça onun da olumsuz yanlarını görebilirsiniz. Ama siz biriyle ilişkiniz varken başka ebiriyle tanışıyorsanız zaten bırakın birinciyi bence

Eee biriyle birliktesiniz

Baska biriyle tanisiyorsunuz

Biri olumlu biri olumsuz hangisiyle devam edeyim diyemi soruyorsunuz

Simdi biriyle birlikteyken olmuyorsa ilk ondan ayrilin sonra ne yaparsaniz yapin
kimseye haksizlik olmasin

Yani etik değil ama insaniz neticesinde seni çok elestiremem. İlişkin kötü gidiyorsa uzatmaya gerek yok bence ?

Ikilemde olmaniz o kusiden uzaklasman gerekir demektir. Zira ilerde ah keske dersin.

iki kisiyle aynı anda gorusmek sizi haklıyken haksız duruma sokuyor zaten sevseydiniz baska birinin tanıstırdıgı biriyle gorusmezdiniz

ikisi de durumdan haberdar olsa ne konuma düşersiniz hiç düşündünüz mü? siz görüştüğünüz kişinin size alternatif kişilerle görüşmesini nasıl karşılardınız?

Lütuf olarak gördüğünüz belki hayırlı değil bunu şimdiden bilemezsin göremezsin .İlkiyle bir ömür geçer mi? bunu düşün geçmez dersen sevgini bir kenara bırak ve ayril 2.ye diyecek lafım yok yanlış olmuş o iş

Hangisinin Allahin cezasi oldugunu yasayarak gorursun bide lutfu diye secersin gelen gideni aratir herkes ilk tanismada cici olur bocusu sonra cikar

biri varkn digerini degerlendirdiysen ilkini hic sevmedin kendini kandirdin demektir bence hic uzme ne kendini ne de o adami ilkinden ayril...

Biri varken Başkasıyla tanışmışsınız zaten

İlki hakkında iyice tart, düşün. İkincinin hiç olmadığını farzet. Yine de bitirir miydin onu?

Cevabın evetse, zaten bitmiş demektir. Bitir.

İkinci olur veya olmaz, o ayrı konu ve zaman gösterir.

Ama yok ben ilkiyle yine de iyiydim, ikinci benim aklımı çeldi diyorsan da ikinciyle görüşme artık.

Her iki durumda da bir an evvel bu ikilemden vazgeç.

böyle tatlı tatlı anlatınca durumun etik dışılığı yok olmuyor maalesef
yeni tanıştırıldığınız kişiyi mükemmel olabilir ama sorun kendisine sevgilisi varken onunla tanışan birini istiyor mu hayatında?
ya da sevgiliniz ilişkiniz devam ederken evlilik amacıyla birileriyle görüştüğünüzden haberdar mı?
iki kişi için de yanlış seçimsiniz.

Back
X