Bir yanım barışmak istiyor bir yanım asla diyor..

akdnz

istanbul :)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
198
15
98
32
kızlar bn sevglimden ayrılalı 1 hftyı geçti. hiç konuşmdk görmemştm de zaten. bugn dayımlara geldm kardeşmi bırkmya bnde bikaç gün burda kalıp kafa dinlicektim. bgn arabadn indim apartmana giriyodum baktm annesi balkondan bakıyo haber vermş oda çıkmş balkona bakmş geldğimi görmüş bn onu görmemştm kapının önünde ayakkabılrını gördm içim çk kötü oldu onunda buraya geldğni bilmydm tamamen tesadf olmş oda snrm annesini babasnı görmye gelmş. her nyse bz evde brz otrdk snra canımz sıkldı dye yengem hadi kalkn szi arkdşma götrym otrlm dedi. bzde merdvnlrdn indk tam arabanın yanına gttk baktım oda apartmanın kapısından hışımla çıktı bna baktı oda arabasının yanına gtti içim çk kötü oldu. yengmde bnmle dlga geçti kalbin çarpıyomu fln diye nyse ondan snra bz eve geldk bn üstmü dğştrdm yne dışarı çıktm arkdşlrla otrydm bktm oda çktı anannesne fln gtti snrm. bz sokakta otururkn bikaç kre gördm. saat 11 i geçti eve girelim artk dedim. kapıdan girerkn kafamı haff kaldırdm baktm camdan bakıyodu içeri girdm cnm abur cubur istiyo diye markte gdym dedm tekrr çktm evden. alcaklarımı aldm merdivenlerde onun kuzeniyle karşılştm brz knştm oda hadi oğlum gelsne dedi baktm merdivnlrden iniyo yanımdan geçti parfümü burnuma öyle bi geldi ki anlatamam çok kötü oldm hala canım sıkkın bi selam bile vermyrz birbirimize ne yapıcam ben hiç bilmyrm. tek bildğim sey barışmamam gerk ama dayanamıyrm sarılasım kokusunu içime çekesim var. offff çok kötü oldm ya keşke gelmesydm buraya. görmeseydm ne gzl aklıma getirmiyodum unuttum diyodm şmdi napcamı hiç bilmyrm. bi yanım o kdr çok barşmk istiyo bii yanımda asla sakın ama sakın barşma diyo yardm edin kızlr sizce napym

niye ayrildiniz ki? dayinlarin komsumu herkez biliodu sanirim sevgili oldugunuzu?

birincisi neden ayrıldınız ikincisi ne kadar dır beraberdiniz bunları söylersen fikir verebiliriz

niye ayrildiniz ki? dayinlarin komsumu herkez biliodu sanirim sevgili oldugunuzu?

ayrılık konusu çok uzun hikaye anlatsam saatlermi alır aslında biz eskiden arkdştk snradan sevgli olduk. karşı apartmanımzda oturyodulr.bz ordan taşındk dayımlarda onların apartmandan ev aldı bi üst katı.evet bütün akrabalrım biliyodu sevgli oldğmzu.
bgn sbhtn beri göremedm bi yre gtmş sanrm. arkdşm balkondydı o hbr verdi bn çıkana kadr eve girmiş bile yine göremedm gerçi evde olmasını bilmek bile beni rahatlattı. yarn tekrr bursya dönüyo bnde salı gnü dönücem bi dha ne zmn görürüm allah bilr

şimdi en tatlı zamanı hala sevdiğin için her hareketi sana bi mesaj verir.onun huyunu suyunu iyi bilirsin.sonuçta oda hala bişey hissetse yanına gelirdi veya laf göndermezmiydi.geçmişe çok takılıyoruz biz bayanlar böyleyiz erkekler daha rahat kafa takmıyolar.ama neden ayrıldığınız çok önemli bence bu çocuk seni çok üzmüş haksızmıyım.:44:

evet çok haklısın :) çok üzdü beni çok. benm en büyük aptallığım ipleri onun eline vermekti. her ayrıldğmzda ben gttim yanına o yzdn byle olduk biz. ayrlk sebebim çk uzun anlatmayayım

evet çok haklısın :) çok üzdü beni çok. benm en büyük aptallığım ipleri onun eline vermekti. her ayrıldğmzda ben gttim yanına o yzdn byle olduk biz. ayrlk sebebim çk uzun anlatmayayım

zor olsada unut derim madem geri dönmeyecen adamıda alıştırmışsın zaten nasıl olsa gelecek diyor..seven geri döner bunu unutma gerekten seven yarı yolda asla bırakmaz

birincisi neden ayrıldınız ikincisi ne kadar dır beraberdiniz bunları söylersen fikir verebiliriz

ayrılık sebebimiz çok uzun. kısaca söylemek gerekirse çoğu konuda anlaşamıyodk sürekli kavga ediyodk. bi yerde en sonunda patlak verdi işte. smdi o benm yne geri döneceğimi sanıyodur belkide ama bu sefer kararlyım gelrse o gelsn gelmzsde kndi bilir. hani derler ya gelirse zaten senindir gelmezse hiç senin olmamştr diye o hesap benmkide. yaklaşık 2.5 yıldır beraberdk

zor olsada unut derim madem geri dönmeyecen adamıda alıştırmışsın zaten nasıl olsa gelecek diyor..seven geri döner bunu unutma gerekten seven yarı yolda asla bırakmaz

öyle diyosunda arkadaşım ben her geri döndüğümde onu biraz dha şımarttım. o beni iyice cepte belledi o yüzden kavglrn sonunda ben alttan alan oluyodum. 10 kre ayrılığa kdr gelmişse ilişkmz 7 kre bn gitmşimdir 3 krede o düşün yani

bakın şu yazıyı okuyun face e bunu yazmş..

Günlerdir, aklımdan yürüyen sözcüklerin yüreğimdeki sızıya her dokunuşunda biraz daha kızgın biraz daha küskün cümleler kurdum. Şimdi mi, şimdi hüzün zamanı…

Evet ayrıldık!

Hayaldi ve gerçeğe çarptığımız an bitti. Belki de suya yazılmış bir aşk masalıydı bizimki. Hani zamanında her şeye inat beraber ayakta kalabilme çabalarımız filan aklıma gelince, sonumuza bakıp derin bir acı çekiyorum ciğerlerime. Dönüşü olmayan bir yola ürkmeden adım atabilme cesaretimiz içinse hiç övünemiyorum biliyor musun? Aşk, gerçeklere ne kadar yakınsa sonsuzluğa o kadar uzakmış meğer…

Benim için artık bir yabancısın. Oysa hayattan aldığım her darbede çevireceğim acil numaram, en yakın dostum, sevgilim, hayat arkadaşım olduğunu sanmıştım.

Şimdi yaşamak için yeni sebepler arıyorsundur kendine ve her gece başını yastığa koyduğun anda benden kalan parçaları içindeki ateşle yakıp uyuyorsundur. Tanırım seni! Yüreğini yeni bir yüreğe açman biraz süre alır ama hayat devam ediyor mantığınla bunu da aşarsın!

Doğruların- hani şu asla, ne pahasına olursa olsun değiştiremeyeceğin doğruların-bir gün hangi erkeğin el değmesiyle doğru olmaktan çıkar işte onu bilmiyorum.

Ben senden gittim; hem de bir hastanenin acil servis kapısının önünde öylece yolunu gözlerken...

Ben senden gittim; telefonun diğer ucundaki suskunluğuna bağırıp çağırıp ağlarken

Ben gittim artık; sana ayrılmalıyız, derken
Ve şimdi…
Unuttum seni demek için çok erken belki de çok geç!

Vakit ayrılık vaktiydi; bitti

Senin için tüm iyi dileklerim, yüreğimin ta derinlerinden sesleniyor:

Mutlu ve Sağlıklı yaşa....

off diyorum nasıl cümleler bunlar ya haklı sebepleri varmış demekki bana dön der gibi sana dönmicem demiş kısacası...gurur öne geçer ya

off diyorum nasıl cümleler bunlar ya haklı sebepleri varmış demekki bana dön der gibi sana dönmicem demiş kısacası...gurur öne geçer ya

onun mu haklı sebepleri varmş ypma allah askına. bnce yne o benden bekliyo ilk adımı. ama bu sefer ben atmıcam. aynı şekllde bnde ondan belkyrm. ğer gelmzsde artk yapıck bişym kalmz. o gurur yaparsa bende yaparm. bn öncden gururumu ayaklar altına çok aldm. herşeynde bi sınırı vrdır dmi. haddimi aştırdı bna artk yapıck bişym yok. üniverstye gitmeden önce son bi kre gidicem yanıa helalleşicem sonçta 2.5 yılın hatrı var. bz ayrılırken ayrılalım bile demedik. yoruldm artk ne bn snle uğraşaym nede sn bnle uğrş dedi bnde tamam dedim bu şeklde ayrıldk yni

hakkında hayırlısı olsun tatlımm...ama gene barışacaksınız siz bana öle geliyo hislerim kuvvetlidir.hayırlısıı bakalım

hakkında hayırlısı olsun tatlımm...ama gene barışacaksınız siz bana öle geliyo hislerim kuvvetlidir.hayırlısıı bakalım

:) tüm arkadaşlrm öyle söylüyo. gerçktn bi yanım barışmayı çok istiyo bi yanım ise asla barışma diyo. bakalım kısmet hakkımda hayrlsı olur inşalh. eğer barşmk için gelrse burnundan getiricem. ipleri tekrar kendi elime alıncaya kadar onu süründürücem :)

benim bi sevgilim vardı hep ayrılıyoduk ben barışıyodum her barışmamızda süründürecem diodum hiç yapamadım sen yaparsın umarım...sana olan düşkünlüğüne bağlı kaybetme korkusu olanı süründürürsün bu böyle

önceden bn onu sevmezken kaybetme korkusu çoktu. ne zmn onu sevmye başldm ipler onun eline kaydı o zmn o korku bna geçti. ama artk geri dönerse seviyodur zatn. döndüğünde de tamemn değişmiş olucm eski hersye tamam diyen sevglsi olmuck artk karşısında :) ilk göz ağrısıydım ben onun zor unutur beni. çoğu sey karşılaştırır herhalde bzi. gerçi bn bşka sehre gidersem bu karşılaşmamız tatillerden tatillere olur artk

off kızlar çok canım sıkılıyo. o şimdi bi alt katta acaba uyuyomu yoksa pc başında mı çok merak ediyrm. msnden sildim face tede ekli değil allah bilir napıyo şuan sabh erken kalkıp camdan mı baksam acaba gidişine. sbh 7-7.30 gbi döner tekrr bursaya gitmeden son bi defa görsem mi ? yoksa sabredip görmesem mi ( gerçi bursada karşılaşma ihtimalimiz çok dşük ) off offf çok canım sıkılıyooo :85::85:

kızlarrr mesaj attı sbh 5te :) bnmde çok canım sıkkındı eski güzel mesajlarını defterime geçiriyodm. onları okuyup yazarkende bi yanda ağlıyodum. bi baktım mesaj geldi. bnde ona cevp verdm güzel bi şeklde. onu arayıp sormamam içine dert olmuş sanırım. öğlende mesaj attı iftara gidelim bu mesajda söylediklerini konuşurz fln ddi. bn ise kendimi ağırdan satmk için. sen bna mesajla yazmasaydn yüzüme söyleseydn bnde aynısını yapardım dedm onun gbi uzun bi mesj yazdm 4 saat oldu hala cevap gelmedi. aslında biraz ısrar etse. yemeğe gitmye gerk yk gel buraya konuşlm yarım saat dicem ama ondan ses seda yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…