niye ayrildiniz ki? dayinlarin komsumu herkez biliodu sanirim sevgili oldugunuzu?
şimdi en tatlı zamanı hala sevdiğin için her hareketi sana bi mesaj verir.onun huyunu suyunu iyi bilirsin.sonuçta oda hala bişey hissetse yanına gelirdi veya laf göndermezmiydi.geçmişe çok takılıyoruz biz bayanlar böyleyiz erkekler daha rahat kafa takmıyolar.ama neden ayrıldığınız çok önemli bence bu çocuk seni çok üzmüş haksızmıyım.:44:
evet çok haklısın :) çok üzdü beni çok. benm en büyük aptallığım ipleri onun eline vermekti. her ayrıldğmzda ben gttim yanına o yzdn byle olduk biz. ayrlk sebebim çk uzun anlatmayayım
birincisi neden ayrıldınız ikincisi ne kadar dır beraberdiniz bunları söylersen fikir verebiliriz
zor olsada unut derim madem geri dönmeyecen adamıda alıştırmışsın zaten nasıl olsa gelecek diyor..seven geri döner bunu unutma gerekten seven yarı yolda asla bırakmaz
off diyorum nasıl cümleler bunlar ya haklı sebepleri varmış demekki bana dön der gibi sana dönmicem demiş kısacası...gurur öne geçer yabakın şu yazıyı okuyun face e bunu yazmş..
Günlerdir, aklımdan yürüyen sözcüklerin yüreğimdeki sızıya her dokunuşunda biraz daha kızgın biraz daha küskün cümleler kurdum. Şimdi mi, şimdi hüzün zamanı…
Evet ayrıldık!
Hayaldi ve gerçeğe çarptığımız an bitti. Belki de suya yazılmış bir aşk masalıydı bizimki. Hani zamanında her şeye inat beraber ayakta kalabilme çabalarımız filan aklıma gelince, sonumuza bakıp derin bir acı çekiyorum ciğerlerime. Dönüşü olmayan bir yola ürkmeden adım atabilme cesaretimiz içinse hiç övünemiyorum biliyor musun? Aşk, gerçeklere ne kadar yakınsa sonsuzluğa o kadar uzakmış meğer…
Benim için artık bir yabancısın. Oysa hayattan aldığım her darbede çevireceğim acil numaram, en yakın dostum, sevgilim, hayat arkadaşım olduğunu sanmıştım.
Şimdi yaşamak için yeni sebepler arıyorsundur kendine ve her gece başını yastığa koyduğun anda benden kalan parçaları içindeki ateşle yakıp uyuyorsundur. Tanırım seni! Yüreğini yeni bir yüreğe açman biraz süre alır ama hayat devam ediyor mantığınla bunu da aşarsın!
Doğruların- hani şu asla, ne pahasına olursa olsun değiştiremeyeceğin doğruların-bir gün hangi erkeğin el değmesiyle doğru olmaktan çıkar işte onu bilmiyorum.
Ben senden gittim; hem de bir hastanenin acil servis kapısının önünde öylece yolunu gözlerken...
Ben senden gittim; telefonun diğer ucundaki suskunluğuna bağırıp çağırıp ağlarken
Ben gittim artık; sana ayrılmalıyız, derken
Ve şimdi…
Unuttum seni demek için çok erken belki de çok geç!
Vakit ayrılık vaktiydi; bitti
Senin için tüm iyi dileklerim, yüreğimin ta derinlerinden sesleniyor:
Mutlu ve Sağlıklı yaşa....
off diyorum nasıl cümleler bunlar ya haklı sebepleri varmış demekki bana dön der gibi sana dönmicem demiş kısacası...gurur öne geçer yabakın şu yazıyı okuyun face e bunu yazmş..
Günlerdir, aklımdan yürüyen sözcüklerin yüreğimdeki sızıya her dokunuşunda biraz daha kızgın biraz daha küskün cümleler kurdum. Şimdi mi, şimdi hüzün zamanı…
Evet ayrıldık!
Hayaldi ve gerçeğe çarptığımız an bitti. Belki de suya yazılmış bir aşk masalıydı bizimki. Hani zamanında her şeye inat beraber ayakta kalabilme çabalarımız filan aklıma gelince, sonumuza bakıp derin bir acı çekiyorum ciğerlerime. Dönüşü olmayan bir yola ürkmeden adım atabilme cesaretimiz içinse hiç övünemiyorum biliyor musun? Aşk, gerçeklere ne kadar yakınsa sonsuzluğa o kadar uzakmış meğer…
Benim için artık bir yabancısın. Oysa hayattan aldığım her darbede çevireceğim acil numaram, en yakın dostum, sevgilim, hayat arkadaşım olduğunu sanmıştım.
Şimdi yaşamak için yeni sebepler arıyorsundur kendine ve her gece başını yastığa koyduğun anda benden kalan parçaları içindeki ateşle yakıp uyuyorsundur. Tanırım seni! Yüreğini yeni bir yüreğe açman biraz süre alır ama hayat devam ediyor mantığınla bunu da aşarsın!
Doğruların- hani şu asla, ne pahasına olursa olsun değiştiremeyeceğin doğruların-bir gün hangi erkeğin el değmesiyle doğru olmaktan çıkar işte onu bilmiyorum.
Ben senden gittim; hem de bir hastanenin acil servis kapısının önünde öylece yolunu gözlerken...
Ben senden gittim; telefonun diğer ucundaki suskunluğuna bağırıp çağırıp ağlarken
Ben gittim artık; sana ayrılmalıyız, derken
Ve şimdi…
Unuttum seni demek için çok erken belki de çok geç!
Vakit ayrılık vaktiydi; bitti
Senin için tüm iyi dileklerim, yüreğimin ta derinlerinden sesleniyor:
Mutlu ve Sağlıklı yaşa....
off diyorum nasıl cümleler bunlar ya haklı sebepleri varmış demekki bana dön der gibi sana dönmicem demiş kısacası...gurur öne geçer ya
onun mu haklı sebepleri varmş ypma allah askına. bnce yne o benden bekliyo ilk adımı. ama bu sefer ben atmıcam. aynı şekllde bnde ondan belkyrm. ğer gelmzsde artk yapıck bişym kalmz. o gurur yaparsa bende yaparm. bn öncden gururumu ayaklar altına çok aldm. herşeynde bi sınırı vrdır dmi. haddimi aştırdı bna artk yapıck bişym yok. üniverstye gitmeden önce son bi kre gidicem yanıa helalleşicem sonçta 2.5 yılın hatrı var. bz ayrılırken ayrılalım bile demedik. yoruldm artk ne bn snle uğraşaym nede sn bnle uğrş dedi bnde tamam dedim bu şeklde ayrıldk yni
hakkında hayırlısı olsun tatlımm...ama gene barışacaksınız siz bana öle geliyo hislerim kuvvetlidir.hayırlısıı bakalım
:) tüm arkadaşlrm öyle söylüyo. gerçktn bi yanım barışmayı çok istiyo bi yanım ise asla barışma diyo. bakalım kısmet hakkımda hayrlsı olur inşalh. eğer barşmk için gelrse burnundan getiricem. ipleri tekrar kendi elime alıncaya kadar onu süründürücem :)
benim bi sevgilim vardı hep ayrılıyoduk ben barışıyodum her barışmamızda süründürecem diodum hiç yapamadım sen yaparsın umarım...sana olan düşkünlüğüne bağlı kaybetme korkusu olanı süründürürsün bu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?