Bir yanım güz bir yanım bahar

guz_1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
3.236
864
123
Bu site beklemıstım asker yolunu tanıyanlarınız vardır belkı. 331 donem de. Evliydık askere gıttgınde,
ve seneler gectı gıttı. ve sımdı ayrıldık. İçimde kocaman bır boşluk var. Ne acı hıssettıgım ne mutluluk. Sankı havada asılı kaldım. Bir dertmıdır yasadıgım yoksa degılmıdır . onu bıle bılmıyorum. Sadece yazmak ıstedım . Belkı vardır bır bılen bu durumu.

Biz hakkımızda neyis hayır neyin şer olduğunu bilmiyoruz, biliyorum söylemesi kolay, bende çok zordayım, ama zaman gösterecek hayır mı şer mi yaşadıklarımız, Rabbim her halimizi hayra çevirsin

eski konunu okudum
eşim özür diledi birdaha olmayacak dedi demişssin
sonra ne oldu da ayrılık kararı aldınız ?

Biz hakkımızda neyis hayır neyin şer olduğunu bilmiyoruz, biliyorum söylemesi kolay, bende çok zordayım, ama zaman gösterecek hayır mı şer mi yaşadıklarımız, Rabbim her halimizi hayra çevirsin

Haklısın. herserde bır hayır her hayırda bır ser vardır. Bekleyıp gorecegız.

Aynı seyler tekrarladı . farklı bır sey yok aslında. Ve sonuda bıttı
keşke o zaman bitirseymişssinz
şimdiye kadar acısı hafiflerdi
kendinize bir hayat çizerdiniz
ama insan önünü göremiyor
iyi mi yapıyorum yoksa yanlış yolda mıyım diyor
hakkınızda hayırlısı olsun diğer konunuzu okuduğumda da çok üzülmüştüm

yok yasdıgım hıc bır andan pısmanlıgım yok. iyiykı gırmış hayatıma . Demekkı doğru zaman sımdıymıs. Hayırlısı demekten başka bırsey gelmiyor elden. sadece bu sefer pek acımıyorıcım. kocaman bır boşluk var sadece

her gecenin sabahı
her kışın bir baharı
her şeyin bir zamanı vardır
unutacaksınız elbet ,kendinize biraz zaman verin lütfen,yeni yaşantınızın mutluluklarla dolu olmasını temenni ederim ,sevgiler

evet . neler gecmıyorkı hayatta emınım buda gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…