Bir yardım edin kızlar, bayağı önemli?

ObsesifHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
158
262
23
Benim hoşlanmaktan da öte bayağı sevdiğim bir çocuk var.
Ne zaman duygusal anlamda yakınlaşsak uzaklaştı benden. Fakat ne vakit unutmaya kalksam, gelip kendini hatırlattı.
En son, durup dururken, oradayım aramızda kaç km var bilmiyorum ama çok yakınız diye gülerek mesaj atmış. Sonraki gün gece 4 'te uyudun mu mesjları çekti.
Yani sürekli benimle oyuncak gibi oynadı, gel gör ki, çok seviyorum ve bunlara rağmen karşıdan bir atak göremiyorum.
Sorum şu, bu haftasonu çağırsam, geldiğinde bütün herşeyi açık açık anlatsam, ya elimden tut beraber kalkalım bu masadan, ya da bana dair herşeyi şimdi sil, hiç yaşanmamış olsun desem, içimi döksem nasıl olur? En azından olmadı der çıkar giderim hayatından?

Eklentiler

• 2016-10-31 00.01.06.webp
    2016-10-31 00.01.06.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 209
Benim hoşlanmaktan da öte bayağı sevdiğim bir çocuk var.
Ne zaman duygusal anlamda yakınlaşsak uzaklaştı benden. Fakat ne vakit unutmaya kalksam, gelip kendini hatırlattı.
En son, durup dururken, oradayım aramızda kaç km var bilmiyorum ama çok yakınız diye gülerek mesaj atmış. Sonraki gün gece 4 'te uyudun mu mesjları çekti.
Yani sürekli benimle oyuncak gibi oynadı, gel gör ki, çok seviyorum ve bunlara rağmen karşıdan bir atak göremiyorum.
Sorum şu, bu haftasonu çağırsam, geldiğinde bütün herşeyi açık açık anlatsam, ya elimden tut beraber kalkalım bu masadan, ya da bana dair herşeyi şimdi sil, hiç yaşanmamış olsun desem, içimi döksem nasıl olur? En azından olmadı der çıkar giderim hayatından?
böyle gelgitli insanlarla hiçbir sonuca varılamıyor malesef. benim tavsiyem konuşmaya bile değmez. silip atın bir an önce

Zaten bir umudum beklentim olduğu için değil, sadece gerçekle ve kendimle yüzleşmek için konuşmak istiyorum. Muallakta kaldıkça mesaj atıp kendimi küçük düşürüyorum.

Nasılsın 'a cevap olarak, sizli mesaj attığına göre pek sıcak değil bu iş. :/ Hiç konuşmadan uzaklaştır gitsin. Seni böyle iki arada bir derede bırakarak evlendiğini falan sanıyor heralde! Odun.

yok bu önceki mesajı sonra senli benli olduk, hatta telefonla konuştuk falan.
Kız valla çikolata yemekten kilo aldım.
Yazzz yada anlat nedir bu haller diye?
Netlik her zaman iyidir.
Ne renk olduğunu bellli etsin yada çeksin gitsinn..

kızla gece 3te uyurken mesaj atıp böyle konuşan biri.ki herkesle böyle olmadığını biliyorum çevremiz aynı arkadaşlar ortak

Eklentiler

• 2016-11-15 23.09.30.webp
    2016-11-15 23.09.30.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 183
Yazzz yada anlat nedir bu haller diye?
Netlik her zaman iyidir.
Ne renk olduğunu bellli etsin yada çeksin gitsinn..
Cevap vermiyo bacım ya, bi sıkıştırsam, niye konuşuyosun o zaman benimle böyle bişey yoksa demeye kalksam görüyo ama hiç cvp vermiyo, sadece konuşmak istemesem söylerim,yazmak istemesem söylerim deyip geçiştiriyo.

Zaman geçsin diye uğraşıyor. Yada gıcık edeyim o açılsın falan mı diye düşünüyor bilemedim ki :D Sen de kendini geri çek, yüz verme bakalım ne yapacak , geç yanıt ver, mesajları oku ama yanıtlama vs. Biraz da sen zorla dengeyi :D

Cevap vermiyo bacım ya, bi sıkıştırsam, niye konuşuyosun o zaman benimle böyle bişey yoksa demeye kalksam görüyo ama hiç cvp vermiyo, sadece konuşmak istemesem söylerim,yazmak istemesem söylerim deyip geçiştiriyo.
Ahhh beee canım sanki rengini belli etmiş birazcık. :(
O zaman sana tavsiyemm eğer yapabilirsen senn kendini geri cek.
Yazsın dursun cevap verme.
Korkma yazmazsam gider falan diye.
Biraz onemseme bakk sonuç farklı gelişir.
İnşallah hayırlısını versin Allah.

Aşığım yapamıyorum, konuşurken sesim titriyo, kalbimin atışının sesinden kendi sesimi duyamıyorum, ellerim titriyo telefonu düşürmemek için oturup duvara falan yaslanıyorum ya.

Şunu da söyleyeyim, hep böyle değildi, başlarda her sabah günaydın mesajları, konu kapansa bile yeni konu açma çabaları, iltifatlar güzel sözler,buluşmak istemeler. Bir anda böyle oldu,platonik değildi. Ve ben sebebini çözemiyorum.

Arkana bakmadan kaç.
Muhtemelen seni yedek olarak görüyor. Sizli bizli konuşmaları bana baska bir şey dusundurmedi. Sanki biri varken yanında atılmış gibi.

Arasaydım bunu bulmazdım kesin :)
Dediklerinize katılıyorum fakat gönül bu, diye başlayan bir atasözümüzü de hatırlatmak isterim üzülerek.

Tecrübelerim böyle insanlardan hayır gelmediğini öğretti. Sanırım yakında sen de öğreneceksin!

Çok zor ama mesajlarına cevap atmayın. Telefonu bir yere bırakın başka uğraşlar bulun ama cevap yazmayın. Çünkü öyle garantide görüyor ki kendini nasılsa bana yazacak diyor. Ahh herkesin iyi kötü böyle bir tecrübesi vardır eminim. Silin atın. cevap yazmayın.

Tecrübelerim böyle insanlardan hayır gelmediğini öğretti. Sanırım yakında sen de öğreneceksin!
şöyle ki, ben hayır gelmeyeceğini biliyorum,bir umutla bir belkiyle gitmiyorum, net olarak bir cvp alıp artık bu iş bitsin demeye gidiyorum. çünkü eğer bunu yapmassam o umut vermeye devam edicek ve zaaflarımı kullanıcak biliyorum

Back
X